FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pravimo se i dalje da je Dembele neki bitan faktor u Barci 
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nije Dembele placen 135 miliona €, nije mu plata 12 miliona € godisnje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Još zabio 3 gola u 20 utakmica ove sezoneNisamInSajder je napisao/la: ↑10 mar 2021, 18:55Nije Dembele placen 135 miliona €, nije mu plata 12 miliona € godisnje.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Barcelona (3-4-3) : Ter Stegen;Mingueza, De Jong, Lenglet;Dest, Busquets, Pedri, Alba; Dembele, Messi, Griezmann.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Mislim da će De Jong u vezni red.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jao odbrane, Boze...NisamInSajder je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:08Barcelona (3-4-3) : Ter Stegen;Mingueza, De Jong, Lenglet;Dest, Busquets, Pedri, Alba; Dembele, Messi, Griezmann.
- jasonstatham
- Kontakt:
0:1 u Madridu.
Lenglet, J*** ti tetku u slezenu.
Lenglet, J*** ti tetku u slezenu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ko je veci kikser, Mingueza ili Lenglet?mandraX je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:38Jao odbrane, Boze...NisamInSajder je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:08Barcelona (3-4-3) : Ter Stegen;Mingueza, De Jong, Lenglet;Dest, Busquets, Pedri, Alba; Dembele, Messi, Griezmann.![]()
Ako ovaj sastav izvede, ne gine ponovo 4 gola u mrezi Ter Stegena.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Koliko pišete o 0:1 u Madridu ja konto zavrsila tekma...kad ono tamo ni poluvrijeme 
Samuele dobri šta si doček'o, da trener više vjeruje mrtvom veznjaku na stoperu, nego tebi.
Samuele dobri šta si doček'o, da trener više vjeruje mrtvom veznjaku na stoperu, nego tebi.
sta ti je zivot
koeman bi na kraju mogao osvojiti "la ligu" i "copa del rey"
onda bi bilo zanimljivo kopati po arhivi :kafa:
koeman bi na kraju mogao osvojiti "la ligu" i "copa del rey"
onda bi bilo zanimljivo kopati po arhivi :kafa:
"El Gol Digital" prenosi kako je Thiago Alcantara također jedna od meta Joana Laporte za ovaj ljetni prelazni rok.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pogodilu su sve igrace, eh sad, da li je izveo formaciju 433 kako stoji na pojedinim satovima ili aplikacijama ili 343.NisamInSajder je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:08Barcelona (3-4-3) : Ter Stegen;Mingueza, De Jong, Lenglet;Dest, Busquets, Pedri, Alba; Dembele, Messi, Griezmann.
Pitanje za koliko ce ga dat Liverpool. A ako on dodje, to znaci odlazak Pjanica. Mozda trejd Pjanic-Thiago, ne bi bilo lose.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Thiago je grohnuo žestoko. Ne sumnjam da bi bio promašaj.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
Niko ne zna formaciju, Koeman nije dužan dostaviti formaciju samo spisak igrača tako da te stranice nagađaju.NisamInSajder je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:49Pogodilu su sve igrace, eh sad, da li je izveo formaciju 433 kako stoji na pojedinim satovima ili aplikacijama ili 343.NisamInSajder je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:08Barcelona (3-4-3) : Ter Stegen;Mingueza, De Jong, Lenglet;Dest, Busquets, Pedri, Alba; Dembele, Messi, Griezmann.
Pitanje za koliko ce ga dat Liverpool. A ako on dodje, to znaci odlazak Pjanica. Mozda trejd Pjanic-Thiago, ne bi bilo lose.
Ja se nadam da je 343 pa kud puklo da puklo
- NisamInSajder
- Kontakt:
U zapisniku utakmice stoje formacija uvijek. I ja se nadam da je 343.Donnie Darko je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:54Niko ne zna formaciju, Koeman nije dužan dostaviti formaciju samo spisak igrača.NisamInSajder je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:49Pogodilu su sve igrace, eh sad, da li je izveo formaciju 433 kako stoji na pojedinim satovima ili aplikacijama ili 343.NisamInSajder je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:08Barcelona (3-4-3) : Ter Stegen;Mingueza, De Jong, Lenglet;Dest, Busquets, Pedri, Alba; Dembele, Messi, Griezmann.
Ja se nadam da je 343 pa kud puklo da puklo
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.