Smiri živce znam da ti nije lako.Merakk1921 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:25Gledao sam tekmu, ako si zadovoljan ovom predstavom, onda si ocito malouman, tanko tankosava sine, ni priblizno kao iz 1polsz. sretno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Smiri živce znam da ti nije lako.Merakk1921 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:25Gledao sam tekmu, ako si zadovoljan ovom predstavom, onda si ocito malouman, tanko tankosava sine, ni priblizno kao iz 1polsz. sretno
Dogovorili su se u subotu. Sarajevo ce osvojiti ligu, a Zrinski ce nam pustit kup.
Nikada vise,..nikada.
Nikad u zivotu mi nije lakse bilo, mi se me borimo ni za sta, sto bi smirivao zivce realno? Ako meni ne vjerujes, pitaj svoje pitare ko je realistican, rece ti tanko tankosava sine mojamypitar je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:27Smiri živce znam da ti nije lako.Merakk1921 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:25Gledao sam tekmu, ako si zadovoljan ovom predstavom, onda si ocito malouman, tanko tankosava sine, ni priblizno kao iz 1polsz. sretno![]()
Joj jes' mi lijepo
Ma dupla se broji, sve ostalo ode u zaborav.Merakk1921 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:29Nikad u zivotu mi nije lakse bilo, mi se me borimo ni za sta, sto bi smirivao zivce realno? Ako meni ne vjerujes, pitaj svoje pitare ko je realistican, rece ti tanko tankosava sine mojamypitar je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:27Smiri živce znam da ti nije lako.Merakk1921 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:25
Gledao sam tekmu, ako si zadovoljan ovom predstavom, onda si ocito malouman, tanko tankosava sine, ni priblizno kao iz 1polsz. sretno![]()
Hoćemo štakorčino šugava.PappiPapp je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:05KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:59Ovo je smijesno i zalosno citati od navijaca Celika.Convicts1988 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 19:48Kako se bori i spašava klub, navijači Željezničara trebaju da se ugledaju na navijače zeničkog Čelika.
Jbt, ljudi se uhvatili foruma i društvenih mreža i misle da će pljuvanjem po istim nešto da promjene. Kad vidim da smišljaju taktike i sav problem vide u igračkom kadru,Boga im se ne piše dobro. Očito bježe od pravih problema ili ne žele da vide te probleme koji su mnogo veći i dublji od tih igrača koji igraju te rezultata.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znaju jadni da se nikada vratiti nece,...NIKADA.
Hahahahah e cuj celik ce se vratit u premier ligu hahahahahhahahahaha malo smo pozurili, jos nije April
Polahko joksime, puci ce ti cirMerakk1921 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:36Mislim da ce vam Usro ebat majku majcinu zbog otkaza, ubice vas Tuzla
Ma da Bog da uzeli sine moj 3 duple nemam nikakav problem s tim, onako kazem da je Usref bas ljut na vas, mislim da ce vas ebatMiljacka je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:38Polahko joksime, puci ce ti cirMerakk1921 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:36Mislim da ce vam Usro ebat majku majcinu zbog otkaza, ubice vas Tuzla![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.