FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mene zanima hoce li ovi sto su kenjali po Vinku i strucnom stabu, veceras nesto reci, ili ce ostati u rupama?
PSPHM
A samo smo denci i ja vjerovali u handzeta. Pljuvaci i sovaci na aparatima
-
- Kontakt:
Sta mislis ?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:29Mene zanima hoce li ovi sto su kenjali po Vinku i strucnom stabu, veceras nesto reci, ili ce ostati u rupama?

bgm je dobar pravo bio handže
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Bravo momci! Samopouzdanje ide ka gore, ostali neka strepe! Biće lijepih momenata ove godine...
SARAJEVO SIAMO NOI
Zanimljivo, samo par stranica ispisano nakon utakmice u kojoj smo pobjedili.
Sarajevo ljubavi moja.
Samo treba ovako nastaviti. Vidi se da se radilo i na ekipi, taktici i svemu.miky_hz je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:27Tako jeeeeee,bravo momciii!!!!!
Prvo pohvale sve za strucni stab,kapa dole za promjene,kapa dole sto su snimili sve lose strane prosle utakmice i sada to korigovali da izgledamo za klasu bolje od protivnika.Od same postavke,do izmjena u ovakvo kratkom periodu,odusevljen sam,bravo za cijeli strucni stab![]()
![]()
![]()
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dva najveća i najkvalitetnija protivnika ispala: zeljkan i zrinjski. Nama najneugodniji protivnik po statistici, listica takođe ispala.
Hvala igračina i SŠ na ovoj pobjedi, hvala Husu legendi našoj što nam olakšava situaciju.
Hvala igračina i SŠ na ovoj pobjedi, hvala Husu legendi našoj što nam olakšava situaciju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
HORDE ZLA HORDE ZLA SU POLUDILE SLAVIT CEMO DUPLU KRUNU OVE GODINE
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobro je, prolaz je prolaz. Bolji su bili nego prije 3 dana, ali zahvaljujuci Zrinjskom, koji nije sekunde licio na ekipu iz prethodnih utakmica, pogotvo na onu ekipu koja je igrala prije tri dana i na taj nacin dopustio igru Sarajevu, stabilniji u fazi odbrane i to je to.
Mesanovic nije los na ovom nekom izmisljenom poluspicu,Milicevic je bio danas loa, napravio je nekoliko gresaka pogotovo u drugom poluvremenu. Kovacevic i Djokanovic masine ponovo, Handzic odigrao sjajnu utakmicu, borben, grizao, radio svoj posao takticki (kao i u svakoj utakmici koju igra). Fanimo standardnan, Hebibovic izgubljen na lijevom krilu, Pejovic ne kontam kako je ponovo izdrzao citavu utakmicu. Dupovac siguran.
Mesanovic nije los na ovom nekom izmisljenom poluspicu,Milicevic je bio danas loa, napravio je nekoliko gresaka pogotovo u drugom poluvremenu. Kovacevic i Djokanovic masine ponovo, Handzic odigrao sjajnu utakmicu, borben, grizao, radio svoj posao takticki (kao i u svakoj utakmici koju igra). Fanimo standardnan, Hebibovic izgubljen na lijevom krilu, Pejovic ne kontam kako je ponovo izdrzao citavu utakmicu. Dupovac siguran.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 10 mar 2021, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Bravo! Teška utakmica koju smo izdominirali. Najbolji Handzic pa onda Djokanovic. Bravo!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad si već to upratio drug, možeš li nam napisati koliko smo iskuckali stranica? Hajde molim te?
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A jes' mi godra, vazda sam volio ovaj kup 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako ti je Źeljo najkvalitetniji protivnik onda jbg.BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:32Dva najveća i najkvalitetnija protivnika ispala: zeljkan i zrinjski. Nama najneugodniji protivnik po statistici, listica takođe ispala.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta su šipci Harganu stavili u šampitu? Hargan strašan večeras, a ono što igra Đokanović je nadrealno. Svaka čast momčino!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Nemoj dva puta reci,da ne bude bas klempa od Husa..BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:32Dva najveća i najkvalitetnija protivnika ispala: zeljkan i zrinjski. Nama najneugodniji protivnik po statistici, listica takođe ispala.

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Pozdrav bordo porodici, novi sam ovde. Odlicna igra veceras za razliku od prosle utakmice uz puno pozitivnih stvari. Prvo Kovacevica da pohvalim koji je napredovao dosta u odnosu na prethodne sezone. Svaku zracnu loptu je bez problema pokupio. Ostatak ekipe takodje odlican, bravo i za formaciju koja je stvarno odlicno izgledala. Djokanovic je pojeo sredinu Zrinjskog stvarno fenomenalna partija. Mesanovic odlican, zalaganje na svjetskom nivou i trka. Bit ce ovo jos bolje dok uhvate ritam. IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE
Nije ovo bilo loše. Dobra prilagodba za kratko vrijeme. Svaka čast SS.
Krle ne bi smio više igrati ozbiljne utakmice.
Mešanović preorao Koševo, nevjerovatno koliko se kreće lik. Baš bi ga volio vidjeti iza Ahme kad se babo vrati aBd mada je i Hare večeras odigrao haman utakmicu sezone, nadam se da će ovako nastaviti i da se neće vratiti na stare postavke.
Adukor je savršeno rješenje za zatvaranje utakmice.
Idemo po duplu.
Krle ne bi smio više igrati ozbiljne utakmice.
Mešanović preorao Koševo, nevjerovatno koliko se kreće lik. Baš bi ga volio vidjeti iza Ahme kad se babo vrati aBd mada je i Hare večeras odigrao haman utakmicu sezone, nadam se da će ovako nastaviti i da se neće vratiti na stare postavke.
Adukor je savršeno rješenje za zatvaranje utakmice.
Idemo po duplu.

Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, JavierBosnia, mercurial, mnon46, nedimmmm1337, samoFKS i 52 gosta.