FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Extra!!!
Vinko pokazao da na greskama uci i da ima plan 'B'.
Handzara pokazao da ima jos hljeba u njemu,kao da je i njemu stalo da se iskupi.
Milanovic takode pokazuje neke pozitivne znakove.
Pobjeda vrlo,vrlo vazna za samopouzdanje,nastavljamo u pobjednickom ritmu aBd.
Vinko pokazao da na greskama uci i da ima plan 'B'.
Handzara pokazao da ima jos hljeba u njemu,kao da je i njemu stalo da se iskupi.
Milanovic takode pokazuje neke pozitivne znakove.
Pobjeda vrlo,vrlo vazna za samopouzdanje,nastavljamo u pobjednickom ritmu aBd.
Cestitam momci, imo sam osjecaj fin u 3 minuti kad je mesa gadjo..
GDJE STE PLJUVACI I NESTO NEMA ONIH NOVIH NIKOVA ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Idemo iskoristiti ovaj voljni momenat sada, vidjelo se koliko znaci momcima ovo,Siroki izgubio mi dobili ,ide voda na naš mlin aBd 
I da se Vinkec oporavi da povede ekipu dole

I da se Vinkec oporavi da povede ekipu dole

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Moze jos bolje !! idemo dalje. Fine izmjene. Adukor odlican, Milanovic dobar. Krste tobejarabi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sad još Klis izvuć pa dati šansu i svoj mlađariji koju držimo na klupi.
Dobro je ovo bilo. Barem znamo da formacija s dvojicom napadača ima potencijala. Fanimo dobar, okomit, Hebibović korektan, za Krstu je Nejmar.
Dobro je ovo bilo. Barem znamo da formacija s dvojicom napadača ima potencijala. Fanimo dobar, okomit, Hebibović korektan, za Krstu je Nejmar.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zasluzena pobjeda. Volja, zelja, zalaganje, borbenost sve na nivou kapa dole momcima. Izvukli su maksimum iz ove ekipe. Mene brine nasa igra, nismo vise ono sto smo bili. Posebno dobri bili handze i peci. Mozemo mi ovaj kup uzet, a valjda ovamo u prvenstvu nadodjemo malo, pa na ljeto pravit rezove.
-
- Kontakt:
Čestitke stručnom štabu i ekipi.Nama su naredne tri utakmice veoma bitne i možemo pobjedama dosta toga riješiti po pitanju titule.Široki, gdje bi sve osim sigurne pobjede bilo ravno katastrofi i onda na Koševu dvije uzastopne utakmice (Krupa/Olimpik i Zrinjski/Željo).
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa evo iznad 2-3 posta iznad tvog tog "novog nika", jesil ti dobar u glavi?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bravo momci, Handzic brutalna utakmica, tako se bori za klub.
Nek se dozvao, zbog kluba ! Peci je prejak !
Idemo iskoristiti hajp i napraviti ogroman korak ka tituli !
P.S. Jel ovo siJux zvani lazna dojava brani pljuvace hahaha
Nek se dozvao, zbog kluba ! Peci je prejak !
Idemo iskoristiti hajp i napraviti ogroman korak ka tituli !
P.S. Jel ovo siJux zvani lazna dojava brani pljuvace hahaha
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Produzi hljeba tiBordoSarajevo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:39Pa evo iznad 2-3 posta iznad tvog tog "novog nika", jesil ti dobar u glavi?

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne, branim SDA botove samo.
Nemojte na zokija28. Nemojte molim vas.
FK Sarajevo
Odlično, idemo dalje. U subotu ako bog da, pobijediti širokobriježane. Hare pravo dobar, Pidro i Heba ponovo loši.
Milanovic bi meni dobijao sansu ispred Hebibovica
Milanovic mi se cini da bas kod Marinovica moze procepiti. Brz je ima ono nesto sto bas krilo treba da ima!
Velkovski je za klupe stroge, nek je i Susic odmorio,pa nek skonta koje su mu ambicije u zivotu?!
Djokanovic momak koji svaku svoju utakmicu daje 100%
i koji jedini svoj citav period u FKS je pravi profesionalac!
Da je 5 igraca na tom nivou tek onda bi mi bili Bosanski-Dinamo.
Milanovic mi se cini da bas kod Marinovica moze procepiti. Brz je ima ono nesto sto bas krilo treba da ima!
Velkovski je za klupe stroge, nek je i Susic odmorio,pa nek skonta koje su mu ambicije u zivotu?!
Djokanovic momak koji svaku svoju utakmicu daje 100%
i koji jedini svoj citav period u FKS je pravi profesionalac!
Da je 5 igraca na tom nivou tek onda bi mi bili Bosanski-Dinamo.
Nema sta momci nakon poraza u ligi i 100% psiholoskog pada, izginuli su veceras na terenu, igra u drugom poluvremenu nije bila nesto specijalna al' ko je pisa, bitno je polufinale, hvala momci

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jedva cekam da ode Hare iz kluba pa da vidim ko bi ga dao od ovih zajebatih spiceva sto dodjose...hahahah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Brani ti one sto ih sud tereti, mani se SDA, lako ce oniBordoSarajevo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:41Ne, branim SDA botove samo.
Nemojte na zokija28. Nemojte molim vas.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amcho1, Amidzaa, ANamelessGhoul, aqarius, boki86, bordobijeli, Bosanac1991, broj6, budzak, bvsic, EastMadness, fks74, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], insimadop, kogmagie46, Lecler, misstianopenaldo, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337, Posejdon, ristagrad, Riziko, SHZ82, strucnjak9, USB, WeekendOffender i 231 gost.