Ovdje sudija nije kriv, zašto Foden nije pao?
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Pa ovo je penal i crveni bio 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Zato što lik nije dajver. Već je pokušao da igra dalje. Penal čist. Englezi su očito glupi kad je VAR u pitanju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vala ako je ovo penal trebaju vam naocale, vidi se iz aviona da je prvo izbio loptu. Ako ce ovo svirati onda ce biti svaku utamicu po 2 penala. Odlicna odluka Mossa i VARa. 

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Niko ne govori o broju. Radi se o penalu kao takvom. Dajverskom
Za nacin igre, dinamiku, kontrolu i stanje na tabeli - City da ima duplo vise od Liverpoola i za trecinu vise od Utd - ne bi bilo pogresno.
Za nacin igre, dinamiku, kontrolu i stanje na tabeli - City da ima duplo vise od Liverpoola i za trecinu vise od Utd - ne bi bilo pogresno.
4-IN-A-ROW
Fazon je da se United gura toliko, a opet nece biti ni u utjesnoj trci za tituli, mislim da je nezapamceno da se jedna ''top'' ekipa ovoliko gura, a da nemaju ni promil sanse za titulu
Dobro su sinoć na SK podcastu ljudi objasnili.
City je prividno dominantan samo zato što 95% ekipa izađe bez mu*a na utakmicu protiv njih. Čim im se neko imalo suprotstavi, daleko je to od nečeg moćnog. United, koji je realno govoreći ekipa sa mnogo više slabosti od Citya, redovno ih dobije samo zato što ih se ne boji.
Završnica Lige prvaka će ti to pokazati, kao i svake godine što pokaže.
City je prividno dominantan samo zato što 95% ekipa izađe bez mu*a na utakmicu protiv njih. Čim im se neko imalo suprotstavi, daleko je to od nečeg moćnog. United, koji je realno govoreći ekipa sa mnogo više slabosti od Citya, redovno ih dobije samo zato što ih se ne boji.
Završnica Lige prvaka će ti to pokazati, kao i svake godine što pokaže.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Hajd pošto nemam pametnijeg posla trenutno, objasni nam dječače na konkretnim primjerima gdje je United poguran ove godine u EPL?
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Niste pogurani protiv WHU kod 1-0 kad je lopta izasla 2 metra vani ? ili kod Brightona kad vam je sviran penal iz svlacionice, ili protiv Ville kad je Pogba sam sebi podapeo ? ili protiv Chelsea kad nije sviran penal Maguirea nad Azpilicuetom ?AlanSmith14 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:14Hajd pošto nemam pametnijeg posla trenutno, objasni nam dječače na konkretnim primjerima gdje je United poguran ove godine u EPL?
Ma niste pogurani

Kakva tekma kaznene ekspedicije...
btw
Strucnjaci sa SK cekali 21 utakmicu i poraz City-a da konstatuju takvo nesto.
United je dobio iz dva razloga: Jesus penal u 30. sekundi; klupiranje Bernarda i Fodena.

btw
Strucnjaci sa SK cekali 21 utakmicu i poraz City-a da konstatuju takvo nesto.

United je dobio iz dva razloga: Jesus penal u 30. sekundi; klupiranje Bernarda i Fodena.
Eto neka je sve to tačno.Rogero je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:15Niste pogurani protiv WHU kod 1-0 kad je lopta izasla 2 metra vani ? ili kod Brightona kad vam je sviran penal iz svlacionice, ili protiv Ville kad je Pogba sam sebi podapeo ? ili protiv Chelsea kad nije sviran penal Maguirea nad Azpilicuetom ?AlanSmith14 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:14Hajd pošto nemam pametnijeg posla trenutno, objasni nam dječače na konkretnim primjerima gdje je United poguran ove godine u EPL?
Ma niste pogurani![]()
Šta ćemo sa rukom Odoia i čistim penalom protiv Chelsea (0:0 završilo), poništenim čistim golom Martiala protiv SHU i priznatim neregularnim golom za SHU (1:2 završilo), poništen čist gol Maguirea protiv Burnelya na 0:0 rezultatu, crveni za Martiala koji je omogućio katastrofu 1:6 protiv Tottenhama pri čemu je Lamela u najmanju ruku trebao dobiti istu kaznu kao Martial u toj situaciji, čist faul na Lindelofu kod gola za WBA (1:1 završilo) ...
Ovo ti navodim da shvatiš koliko je glupo u ligi kakva je EPL i sudijama kakvi su u EPL reći da se neko gura. I jedne i druge greške su posljedica nesposobnosti sudija i pravilnog korištenja VAR-a. Druga stvar je što to mali dječak shvata kao guranje nekog velikog.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Izgubis od Sheffielda kuci i zalis se na sudjenje.
Navijači Manchestera dame i gospodo.

Navijači Manchestera dame i gospodo.
Cuj zakinuti za penal protiv celsia.
Ako nisi dobro visio. Igrac uniteda(greenwood cini mi se) je gurnuo svojom rukom, ruku odoia prema lopti i sva sreca pa je var donio ispravnu odluku.
Ako nisi dobro visio. Igrac uniteda(greenwood cini mi se) je gurnuo svojom rukom, ruku odoia prema lopti i sva sreca pa je var donio ispravnu odluku.
Očekivao sam oba posta iznad. 

Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ocekivao sam i ja da United uz ovoliko guranje bar bude unutar 10 bodova sa ekipom koju ako imas muda da napadnes mozes i pobjediti. 

Strpite se malo. United ima utakmicu manje. Nije gotovo još.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ocekujem dobru partiju thiaga protiv pvih bundesfarmera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.