FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam upratio ljudi,sta je bilo sa Vinkom sto ga ne bi veceras?
Ja lijepa dana
Mesanovic je prespreman igrac samo da se uklopi bice extra
Handzic ma koliko ga ne idu golovi borben je radi dosta drugih stvari a evo procepilo ga je abd
Ne znam sta smo zgrijesili pa Velkoskog moramo gledat
Sa ovakvim pristupom ne bi trebala doci u pitanje tekma sa ubicama
Mesanovic je prespreman igrac samo da se uklopi bice extra
Handzic ma koliko ga ne idu golovi borben je radi dosta drugih stvari a evo procepilo ga je abd
Ne znam sta smo zgrijesili pa Velkoskog moramo gledat
Sa ovakvim pristupom ne bi trebala doci u pitanje tekma sa ubicama
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bravo momci
Svi su bili relativno dobri, ali realno, Hare nas je poprskao samo tako, aBd da tako nastavi
Mesanovic na desetci odlican, ne treba ga dirati odatle, jer mi se ne snalazimo s njim na spicu. Ako se srede papiri, volio bi da vidim Cmilju bar 30 min protiv Listice

Svi su bili relativno dobri, ali realno, Hare nas je poprskao samo tako, aBd da tako nastavi
Mesanovic na desetci odlican, ne treba ga dirati odatle, jer mi se ne snalazimo s njim na spicu. Ako se srede papiri, volio bi da vidim Cmilju bar 30 min protiv Listice

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 10 mar 2021, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Haretov gol preslikan Saidov protiv Levskog. Pas iz dubine, igrač na leđima, i onako unutrašnjim u gol.
Kako su Handžiću godile pripreme, saigrač u napadu, a Boga mi i malo konkurencije. Sad kad se Ahmetović oporavlja, Cmiljanić čeka priliku, plus Mešanović koji je ipak špic... Nije to zayebancija kao nekad kad si neprikosnoven u špicu. Svaka čast, natjerao nas je da barem jednu noć pojedemo kamaru gov.ana.
Hebib me podsjeća na Forrest Gumpa. Svi ga volimo, dobrica je, uporan je, rad, trud... Al brate, ne znaš, nisi za ovog nivoa nikako. Užas.
Krste još gori, noćas sam mislio da gledam Bambija na ledu, isto onaj Ali Dia (najveća prevara u historiji fudbala). Pele je jednom prilikom rekao "želim da me pamte kao prvaka svijeta a ne kao istrošenog napadača kojeg je vrijeme pregazilo." Mi ćemo izgleda Velkoskog tako upamtit...
Đokanović strašan, a la Veratti. Da igra u Dinamu prodali bi ga u Liverpool. Milanović solidan, trenutno možda i najbolja opcija na lijevom krilu.
Vidi se da igrači počinju osjećat loptu. Ljeto se ponavlja. Nisu noćas bili našpanovani nit je ovo neka druga ekipa, ovo je ista ekipa koja ima 90 minuta više u nogama nakon dva mjeseca pauze. "Match sharpness" raste, spremamo se, nakon Lištice hvatamo full formu i gazimo do kraja. Derbi je blizu, mi dižemo formu, njih yebu bojkoti i nezalaganje... Moglo bi bit zanimljivo.
Idemo po duplu krunu i ove godine.

Kako su Handžiću godile pripreme, saigrač u napadu, a Boga mi i malo konkurencije. Sad kad se Ahmetović oporavlja, Cmiljanić čeka priliku, plus Mešanović koji je ipak špic... Nije to zayebancija kao nekad kad si neprikosnoven u špicu. Svaka čast, natjerao nas je da barem jednu noć pojedemo kamaru gov.ana.
Hebib me podsjeća na Forrest Gumpa. Svi ga volimo, dobrica je, uporan je, rad, trud... Al brate, ne znaš, nisi za ovog nivoa nikako. Užas.
Krste još gori, noćas sam mislio da gledam Bambija na ledu, isto onaj Ali Dia (najveća prevara u historiji fudbala). Pele je jednom prilikom rekao "želim da me pamte kao prvaka svijeta a ne kao istrošenog napadača kojeg je vrijeme pregazilo." Mi ćemo izgleda Velkoskog tako upamtit...
Đokanović strašan, a la Veratti. Da igra u Dinamu prodali bi ga u Liverpool. Milanović solidan, trenutno možda i najbolja opcija na lijevom krilu.
Vidi se da igrači počinju osjećat loptu. Ljeto se ponavlja. Nisu noćas bili našpanovani nit je ovo neka druga ekipa, ovo je ista ekipa koja ima 90 minuta više u nogama nakon dva mjeseca pauze. "Match sharpness" raste, spremamo se, nakon Lištice hvatamo full formu i gazimo do kraja. Derbi je blizu, mi dižemo formu, njih yebu bojkoti i nezalaganje... Moglo bi bit zanimljivo.
Idemo po duplu krunu i ove godine.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
ima nade,prebitna će biti ova tekma u lištici
VVVBK
VVVBK
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kad bi trebalo biti izvlacenje polufinala, i kad je planirana prva utakmica?
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 10 mar 2021, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sve pohvale za Handžića, strašna partija. Vidi se da je baš spreman, koliko je samo pretrčao, strašno. Svaka čast, samo ovako da nastavi. Mešanović jako dobar, rekao sam da će on nadolaziti malo po malo, ali najbitnije je da se iz aviona vidi da zna. Ista stvar, strašno prespreman, brz i okretan igrač, uz to ima dobar pregled igre i pas. Đokanović standardan, Fanimo dobar.
Uz Hebiba, ubjedljivo najlošiji Miličević, ne znam šta mu je bilo večeras. Vidjećemo da li je jedna loša večer ili pada u formi. Kovačević isto odsutan, ali bio je siguran u zračnim intervencijama, pa može proći.
Bitan je prolaz, naravno, što zbog samog takmičenja, drugo što zbog psihe za dalju sezonu. Opet mi se nije svidjelo konstantno žurenje, amaterske greške, preglupi potezi u osnovim fudbalskim elementima itd. Teren je užasan, ali neke stvari se ne smiju dešavati.
Čestitke svima, idemo dalje. Sve pohvale za Vinka i Milkanovića, majstorski dignuta ekipa i na vrijeme očitane greške. Svaka čast!
Uz Hebiba, ubjedljivo najlošiji Miličević, ne znam šta mu je bilo večeras. Vidjećemo da li je jedna loša večer ili pada u formi. Kovačević isto odsutan, ali bio je siguran u zračnim intervencijama, pa može proći.
Bitan je prolaz, naravno, što zbog samog takmičenja, drugo što zbog psihe za dalju sezonu. Opet mi se nije svidjelo konstantno žurenje, amaterske greške, preglupi potezi u osnovim fudbalskim elementima itd. Teren je užasan, ali neke stvari se ne smiju dešavati.
Čestitke svima, idemo dalje. Sve pohvale za Vinka i Milkanovića, majstorski dignuta ekipa i na vrijeme očitane greške. Svaka čast!

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ovo je polufinale Harisa Handžića, kad smo ga znali pljuvati treba reci da je večeras nosio ekipu i odigrao za trojicu
Kad gines na terenu i boris se rezultat nece izostati, iako smo manje kvalitetni nego jesenas, može se to u nekim utakmicama nadoknaditi motivom, trčanjem, i borbom
Idemo u listicu po bodove !!!

Kad gines na terenu i boris se rezultat nece izostati, iako smo manje kvalitetni nego jesenas, može se to u nekim utakmicama nadoknaditi motivom, trčanjem, i borbom
Idemo u listicu po bodove !!!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Pobjeda se piše.
Ovo može mnogo bolje, ali je očito, da se forma tempiran za kasnije.
Za razliku od prethodne utakmice igrali smo agresivnije, što je donijelo prevagu. Većina igrača premekano ulazi u duele, te ih puno gube. Pasovi su u prečesto nedorečeni, vidi se ideja ali fali nešto, večeras se to najbolje vidilo igrom prema Hebibovicu. No sve su to elementi, koji se koriguju podizanjem/ tempiranjem forme. Jakiroviceve ranjenike ćemo pojesti u 24-om kolu
Ovo može mnogo bolje, ali je očito, da se forma tempiran za kasnije.
Za razliku od prethodne utakmice igrali smo agresivnije, što je donijelo prevagu. Većina igrača premekano ulazi u duele, te ih puno gube. Pasovi su u prečesto nedorečeni, vidi se ideja ali fali nešto, večeras se to najbolje vidilo igrom prema Hebibovicu. No sve su to elementi, koji se koriguju podizanjem/ tempiranjem forme. Jakiroviceve ranjenike ćemo pojesti u 24-om kolu
Uvijek sam i ja govorio da je znacajan na milion drugih polja sem davanja golova. Stoji sve da je protiv Zelje i Veleza bio los, ali jbg. Koliko se Morata nafulao u Juveu, Werner u Chelsiju, Firmino u Liverpoolu trebali su ih navijaci dosad stoput objesit.
Stalo ga je bilo na par utakmica, pa raja odmah popljuje frajera i zaboravi (bitne) golove koje je zabijao do tad.
Ali gradjenje, onaj trk veceras, osjecaj za prostor, pas... I vise nego dobro za napadaca u bh. ligi. Gol velemajstorski od prijema, vodjenja i zavrsnice. A evo nadam se da je ovo i pocetak serije golova.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 10 mar 2021, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Handžić strašna utakmica, igrač utakmice.
Dupovac igračina, za čistu desetku odigrao.
Pidro drugi igrač u odnosu na prije 3 dana, odličan.
Kovačević sve lopte pokupio, dosta dobar.
Đokanović odličan, tvrdim da je među najspremnijim igračima od svih naših bh igrača, uključujući i one iz lige petice. Strašne predispozicije ima i iskorištava ih. Tenk.
Adukor strašno dobar, djelovao je kao onaj stari koji je bio yebeno dobar. Milanović pokazuje ono iz Krupe kad bio jedan od boljih igrača lige tada.
Dupovac igračina, za čistu desetku odigrao.
Pidro drugi igrač u odnosu na prije 3 dana, odličan.
Kovačević sve lopte pokupio, dosta dobar.
Đokanović odličan, tvrdim da je među najspremnijim igračima od svih naših bh igrača, uključujući i one iz lige petice. Strašne predispozicije ima i iskorištava ih. Tenk.
Adukor strašno dobar, djelovao je kao onaj stari koji je bio yebeno dobar. Milanović pokazuje ono iz Krupe kad bio jedan od boljih igrača lige tada.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ako je Hare kriv za par remija, ukljucujuci onaj derbi, onda je i kriv za plasman u polufinale
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Burberry46
- Kontakt:
- PAULUS1234
- Kontakt:
,Maklo draga lego malo sa posla i prespem sve , Hare jel . ,pzel ko da mi kaje kako smo igrali, i ko je igraio.Posto harant nema pregleda nikakog nigdje.
Jao suplje godile pripreme, Hare ozlijedjen bio od Levskog vuko boljke....
Ah jbg igro fifu na pleyci pa naucio fudbala
Ja ubleharenja teskog i supe na viljusku...
Ah jbg igro fifu na pleyci pa naucio fudbala
Ja ubleharenja teskog i supe na viljusku...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dođe vakat da svi Handžića hvale i dižu u nebesa a Denchi ga tjera iz kluba.
Gasi temu, ključaj sve.
Gasi temu, ključaj sve.
FK Sarajevo
Nema sta, statistika je beton, al ova dva suta njihova i 0 u okvir gola me raduje samo tako

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 10 mar 2021, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemojte molim vas tog moralisanja.. Kad je znao zaslužiti i bio za kritike, bio je. Nakon ovoga večeras, zaslužuje samo pohvale. Tako stvari stoje u ovom sportu, kakav si trenutno, to je jedino bitno. Naravno da možeš imati kredita zbog nekih ranijih stvari, ali sve to brzo izlapi ako se ne dohavizaš.
Evo za mene je Miličević najbolji stoper u ligi, znači ne smijem ga večeras kritikovati i reći da je za mene bio najlošiji? Narednu ako bude dobar, opet ću ga pohvaliti.
Evo za mene je Miličević najbolji stoper u ligi, znači ne smijem ga večeras kritikovati i reći da je za mene bio najlošiji? Narednu ako bude dobar, opet ću ga pohvaliti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Treba priznati da nije isti igra proslu polusezonu i ovu. Od debljine koja toliko znaci na terenu do toga da ima partnera u napadu, konkurenciju..sve su to mikrofaktori koji uticu na igraca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MSOZ101, rimljanin90 i 23 gosta.