Raje, a ne navijaca. Bitno naglasiti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na treningu pred odlazak u Tuzlu su izvođeni penali. Na žalost trener nije bio prisutan. Utiske su mu prenijeli bolidi Mema, Šerbo,Čiča, Gušo. Jesu i oni dobro pratili svaka čast. Da im se mjesečno po stoja isplati, puno je.
Vratio bi se treneru, dakle ne dolazi na treninge, forsira igrače koji nisu u formi, konstantno mjenja, pa nismo dvije tekme sa istim sastavom odigrali, smješka se kreten poslije poraza i ispadanja iz kupa, katastrofalan niz loših igara, i loših rezultata. Ne znam šta još treba da se desi da trener ode...
Stvarno nam vrijeđa inteligenciju, ja za 50 godina uz Želju ovo nisam doživio, a svašta sam prošao od druge lige, Videtona, Grbavice u plamenu 92, Zubandana...nikad gore...
Vratio bi se treneru, dakle ne dolazi na treninge, forsira igrače koji nisu u formi, konstantno mjenja, pa nismo dvije tekme sa istim sastavom odigrali, smješka se kreten poslije poraza i ispadanja iz kupa, katastrofalan niz loših igara, i loših rezultata. Ne znam šta još treba da se desi da trener ode...
Stvarno nam vrijeđa inteligenciju, ja za 50 godina uz Želju ovo nisam doživio, a svašta sam prošao od druge lige, Videtona, Grbavice u plamenu 92, Zubandana...nikad gore...
Odlazite nesposobnjakovići!
Naravno. Postovanje za sve, ali gledati sadasnjost i blizu proslost. Ne mogu da vjerujem da je sebi dozvolio ovo gdje ga portali prozivaju, ali s obzirom da je stvarno bezobrazan sa pokusajem pravljenja naroda glupim svojim izjavama kao danas npr. zasluzio je ove momente. On se uzdigao tako da ce trohnuti da mu dobro do kraja zivota biti nece.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Eh cuj trener nije bio na treningu hahaha kakva bahatost.. ODLAZI AMARE
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Odlazi ubleho od trenera!!!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Nije bahatost nego je ocigledno zakuhao sa pola igrackog kadra pa manje tenzije kad nije tu.

Odlicno onda, neka ide iz kluba i svima lakse.
Gdje su sada Kozaric, Biscevic i ostali da malo objasne Amaru sta je Zeljo.
Mislim da 99% raje koji su bili neutralni u ovim vasim dugogodisnjim smijesnim ratovima Amar Vs Misimovic, od danas ima misljenje da Amar treba ici.
Meni licno je zgadio sve a uvijek sam sa strane posmatrao vasu jadnu bitku.
Amare odlazi iz svetinje! Samo zbog postovanja prema tvom ocu necu nista ruzno da pisem o tebe.
Meni licno je zgadio sve a uvijek sam sa strane posmatrao vasu jadnu bitku.
Amare odlazi iz svetinje! Samo zbog postovanja prema tvom ocu necu nista ruzno da pisem o tebe.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Izvini na stranu Amar koji treba ici ali jel moguce da vi tako lako shvatate to "zakuhao sa igracima" kao da je normalno da u jednom klubu igraci udaraju na trenra i kuhaju sa istim..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Hahaha pa sve se vidi u ovome,ne živim u Sarajevu tako da ne znam te dublje detalje oko kluba ali ljudi recite da me zezate a ne da je istina da čovjek ne dolazi na treninge......
Pola ekipe zaratilo između sebe....
Pola ekipe zaratilo između sebe....
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !

Da bi mogao stati na bilo ciju stranu moram znati pravu istinu. Ne znaci ako je on trener da nesto krivo nije uradio.
Normalno kad su svi padali za manje stvari šta je on svetac pa ne može dobiti otkazLjoZee je napisao/la: ↑10 mar 2021, 21:00Naravno. Postovanje za sve, ali gledati sadasnjost i blizu proslost. Ne mogu da vjerujem da je sebi dozvolio ovo gdje ga portali prozivaju, ali s obzirom da je stvarno bezobrazan sa pokusajem pravljenja naroda glupim svojim izjavama kao danas npr. zasluzio je ove momente. On se uzdigao tako da ce trohnuti da mu dobro do kraja zivota biti nece.
Svaka čast za prije skidam kapu ali onaj od prije i ovaj danas ni 1% sličnosti
Nekad se ostajalo do 22h treniralo u Širokom pa po povratku na Grbavicu isto a sad se smije definitvno mi se u zadnja dva mjeseca zgadio
mosa lošmi stićko tit-ula!
On je dosao da "svoje" naplati i ja imam osjecaj da njega futbol nesto previse ne zanima.
Sve će biti jasnije ubrzo. Da li prodaja zemljišta ima veze sa rezultatima, ili revizija kluba.
Možeš li mi molim te reći jesi li ozbiljan sa ovim boldiranim ili se zajebaješ?
Ima jedan amaterski klub u Njemačkoj koji se FC Bayern zove, a osvojio je neki nebitan trofej koji se zove LP, nakon što je uprava smijenila trenera koji je zakuhao sa igračima, a vodja tog klana je bio tamo neki Thomas Müller, inače najbolji asistent amaterske Bundeslige.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nije bas to samo ove sezone, zadnja dva mjeseca. On taj autoritet vezan za igrace manji imao i prosle sezone. Prijateljski je odnosi sa igracima sto je lijepo sa jedne strane, ali i opasno. Lijepo da ostane onako u lijepom odnosu sa Krpicem kao sto je pricao on, a opasno jer je bio privatno jako dobar sa Lendricem i eto sta se desilo ili desava izmedju njih. U sukobu dodje do mijesanja i poslovnog i privatnog, ima igrac vecu slobodu u interakciji sa tobom i problem veci.
jos nije dao ostavku ccccccc
Mislis da ce dati? Hahhahah slađe su pare a klub što tone ma koga briga vise za klub....
E meni zao ovih nasih navijaca....
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.