Znam gdje je Teletović igrao, govorim uopšte, da tako razmisljam rekao bi mu da može da komentariše samo Partizan, Lakers-e... Naveo sam ga samo za primjer jer mi je bilo čudno da čovjek ima nick vladedivac a veliča Bosnu a blati Igokeu ( što je bio nesporazum ) pa sam planuo i ovom prilikom se izvinjavam vladiharishp je napisao/la:@Hanibale barem bi trebao da znas da covijek ne spominje KK slobodu za koju je Mirza Teletovic igraohannibal825 je napisao/la:vladedivac je napisao/la:Nadam se da ce nam pravni zastupnik "strastvenih" navijaca Borca jos reci i sta se desilo u 5. kolu u Banjaluci. Jesu li Bosnini lideri napunili dzepove da izgube? Vjerovatno je tako, jer, eto, Borac je trebao dobiti Igokeu samo da je igrao sa prvom petorkom. A znamo da je Bosna puno jaca od Igokee, bez obzira na onih -16 od neki dan. A mozda je i tu bilo love ispod ruke.
Borac je za banjalucku regiju institucija i s njegovim imenom se ne treba zavitlavati. A pogotovo mu ne trebaju kojekakvi dusebriznici koji ce prenositi ko je i kad k'o fol namjestao i smjestao utakmice. Gledajte u svoje dvoriste, i tamo ima svasta nesto za prevrnuti i pretresti.
Ma o čemu ti pričaš, kakva prva petorka Borca. Da su igrali sa 6 igraca ne bi ih dobili. Borac jednostavno ne odgovara Bosni... Sjeti se da je prošle sezone Borac stao na putu Igokei za prvo mjesto, toliko o "ne angažovanju" Borca protiv Igokee. I po čemu je Bosna puno bolja od Igokee!?
I promjeni nick u recimo Mirza Teletovic i slično![]()
Komentar isuvise plitak kao i ona politika svi su protiv nas.Ako se nadze ljudi koji kritikuju zdravo u vezi relacije klubova odmah se mora naci bisera koji ce to okrenuti na nacionalno oprijedeljenje.
KK Borac Nektar
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Borac Nektar
-
- Kontakt:
Hannibal, ne sekiraj, izgladjeno. A drago mi je i da su se javili ljudi koji su gledali utakmicu, cisto da potvrde ono sto je i ranije bilo jasno (sem nekima koji se u Boriku i Aleksandrovcu nisu bas najbolje proveli).
Vidjeli smo pravu "snagu" Borca , juce u Skenderiji. Mislio sam da ce biti +20, al sam se zajebo. Pravo ponizenje, i "osveta" za poraz u BL. +38
Ma iskreno receno meni je ono pomalo bilo zalosno. Da jedan grad kao sto BL ima onako slab tim to me zaista pogadja kao gradjanina BiH. Nevjerovatno da se opet neka politika vodi da se sport jedan bitan segment drustva tako mjesa tj nemjesa i sroza na one grane kosarku BL-uke. Gdje su sportski radnici BL i drugi normalni ljudi da dignu glas, imaju povoda...sramota je ono, zaista jeste bez uvrede.Gledam i one dresove borca, neko selotejpom naljepio imena novih igraca, bez cinizma ali zaista depresivno.

Nasuprot tomu imamo neko kifino selo klub/Aleksandrovac sa instant ekipom ufuranom lovom i maximalno dignutim tenzijama.
Bas jutros s kolegama govorim o ovome i dodajem kako se sinoc tekma odigrala s Borcem bez ijednog ama bas nijednog incidenta, povika, uvrede. Pravi sportski dogadjaj (bez obzira ko je pobjedio). Na kraju aplauz za sve.
S druge strane sta je jedan covjek u stanju da napravi jer kad Igokea dolazi nastupa pravi mali rat...a sve zbog naciosovinizma koji ga i drze na poziciji.

Nasuprot tomu imamo neko kifino selo klub/Aleksandrovac sa instant ekipom ufuranom lovom i maximalno dignutim tenzijama.
Bas jutros s kolegama govorim o ovome i dodajem kako se sinoc tekma odigrala s Borcem bez ijednog ama bas nijednog incidenta, povika, uvrede. Pravi sportski dogadjaj (bez obzira ko je pobjedio). Na kraju aplauz za sve.
S druge strane sta je jedan covjek u stanju da napravi jer kad Igokea dolazi nastupa pravi mali rat...a sve zbog naciosovinizma koji ga i drze na poziciji.
Zadnja izmjena: mahalac, dana/u 07 maj 2009, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
? ' са " $ &.mahalac je napisao/la:Ma iskreno receno meni je ono pomalo bilo zalosno. Da jedan grad kao sto BL ima onako slab tim to me zaista pogadja kao gradjanina BiH. Nevjerovatno da se opet neka politika vodi da se sport jedan bitan segment drustva tako mjesa tj nemjesa i sroza na one grane kosarku BL-uke. Gdje su sportski radnici BL i drugi normalni ljudi da dignu glas, imaju povoda...sramota je ono, zaista jeste bez uvrede.Gledam i one dresove borca, neko selotejpom naljepio imena novih igraca, bez cinizma tuzno je ono
% & % ? &,? % $ ? $ 300 & " - успјехе $ $ $ " " 250 000 ".
' " " $.% се " ",ја " % ' $ $ ' " $ $ " " & ' & на "

' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
-
- Kontakt:
Nista tu nije cudno. Sporta ima tamo gdje je lova, pa bilo to "300 kuca" ili milion stanovnika. Ja bih rekao da situacija s Borcem najvise pokazuje koliko je Banjalucanima stalo do Borca. A vjerovatno i sama klupska politika daje doprinos tome. Kad samo procitate po stampi sta doskorasnji kosarkasi Borca govore, npr. o Simovicu, sve vam bude jasno. Dolazili su za predsjednika u posljednje vrijeme i ljudi sa parama, ali kad su vidjeli s kim imaju posla, bjezali su glavom bez obzira. Slican primjer se ovih dana moze vidjeti i u fudbalskom klubu Crvena zvezda, dzaba sve titule i uspjesi kad nemas s kim da radis. Jedan je na ovom forumu skoro baratao pojmom "kosarkaska Banjaluka", ali sudeci po tome kako sad stvari stoje u gradu, tesko da je "kosarkaska Banjaluka" nesto previse zainteresovana za svoj klub, jer da jeste, ne bi sve bilo ovako kao sto je sada.
Medjutim, slicnih primjera je oduvijek bilo (Notingem Forest, Sent Etjen i njima slicni), danas jesi, sutra nisi, tako da se iskreno nadam da ce Borac opet biti kao prije, pa i bolji. To moze donijeti napredak i Bosni, i Igokei, i Sirokom, i uopste kosarci u BiH.
Medjutim, slicnih primjera je oduvijek bilo (Notingem Forest, Sent Etjen i njima slicni), danas jesi, sutra nisi, tako da se iskreno nadam da ce Borac opet biti kao prije, pa i bolji. To moze donijeti napredak i Bosni, i Igokei, i Sirokom, i uopste kosarci u BiH.
Daj Vlade Divac nemoj se provaljivati zivota ti ,ako si iz BL nemoj valjati gluposti,ako nisi nemoj pisati stvari o kojim nemas pojma.
-
- Kontakt:
Cestitam Bori Dzakovicu za hrabrost... Dao covjek sansu protiv bh sampiona Loncaru, Vucicu, Komljenovicu - to ce momcima biti podsticaj za bolji rad. Kada gubis utakmicu rezultat je nevazan - 15 ili 50 razlike. Treba iskoristi ono sto mozes a to je dati mladim igracima sansu da se dokazuju.
Mada su dosli u Sarajevo nekompletni DJECI svaka cast na borbenosti
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
$," " ? се & ? 8 - у $ '...
За ову $ $ " % " жао,у ? 8 " " ?,а $ се $ су ? ¥,? & па $ " % " & %...Жао " је ' % $ ?,& је & $ " ? " уз ? $ $ ' пуно тога $...
" & " ја " $ сутра & $ " са $ су ",$ " ?." је " & ? ",? ја ту " $ " ?.& се $ не " " $ %,а & " ' не &...
О $ ' % пуно $ &.? је ? по центру ?," ? у " " " се ' & ЈА " У &.& % " " на &.$ је ? " оне %:Све $ је " тата,% ? ' ?!
" на & ?." $ је у ' " " за те " $ " " &.? ? &-",? сезона,$ у ? "-",ова сезона-опет ".Ја " ' " $ га ".Не ' & ? ?,а " " на ',? њега " је " & ?.
Ове "," "," ?," " $...? на /,а & је " ? " " - се " у & за врх,а % не " ?.
$ сезона " не " " & ова.& ' 10 " " " ' % $ " $ $.
За ову $ $ " % " жао,у ? 8 " " ?,а $ се $ су ? ¥,? & па $ " % " & %...Жао " је ' % $ ?,& је & $ " ? " уз ? $ $ ' пуно тога $...
" & " ја " $ сутра & $ " са $ су ",$ " ?." је " & ? ",? ја ту " $ " ?.& се $ не " " $ %,а & " ' не &...
О $ ' % пуно $ &.? је ? по центру ?," ? у " " " се ' & ЈА " У &.& % " " на &.$ је ? " оне %:Све $ је " тата,% ? ' ?!
" на & ?." $ је у ' " " за те " $ " " &.? ? &-",? сезона,$ у ? "-",ова сезона-опет ".Ја " ' " $ га ".Не ' & ? ?,а " " на ',? њега " је " & ?.
Ове "," "," ?," " $...? на /,а & је " ? " " - се " у & за врх,а % не " ?.
$ сезона " не " " & ова.& ' 10 " " " ' % $ " $ $.
Е ' '...
Е ' '...
Vjerovao ili ne ali nemas pojma koliko navijaca kao ja bi sutra voljelo da kkBosna igra protiv Borca za sampionsku titulu, jer mi ga to dodje nekako normalno, ali se kod vas moraju promjeniti neke druge stvari da bi ste dobili tih 10 igraca. Ne zelim reci da Aleksandrovac ne treba da ima kosarkaski klub ali je krajnje vrijeme da se malo poredaju prioriteti, barem da se pocne raditi na tome.
Borac kojeg sam ja gledao zadnji put je bila patetika a nemocni izgled na licima vasih igraca koji su zaista bili borbeni je nesto sto ne bih volio da se ponovi.
Borac kojeg sam ja gledao zadnji put je bila patetika a nemocni izgled na licima vasih igraca koji su zaista bili borbeni je nesto sto ne bih volio da se ponovi.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
-
- Kontakt:
dok je vama simovic nema srece za borac,uzima sve pare sebi....ljudi nisu dobili plate 4mjeseca....kostadinovic uopste nije tatin sin i on je iz skromne porodice kada to vec pises,a tu je stigao svojim radom i trudom...
Dobra utakmica sinoc Borca svaka mu cast zelim mu da se sto prije digne i postane jak klub da imamo sto vise ekipa u borbi za titulu , sve najbolje .. sinoc utakmica bez nekog posebnog inperativa bez odbrana ali mali Vucic i Loncar su me iznenadili samo da nastave trenirati bice strasno dobri igrači ... Pozdrav
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
pricas glubosti....kostadinovic nije tatin sin....on dolazi iz skromne porodice....tatin sin je milekic...njega prvo treba osisati,azatim ga otjerati....i da dok ggod vam je simovic tuu nema od borca nista....
" је " $ сезоне у % првенству " $ %, " & & " $ " $ $ ? ? ".
По % 14. ? ? 8 " су ? ? $, $ ? " $ ", " су се ? у $ " " $, $ су се " & " " " " ? у $, те " $ сезоне " - " $ """.
- & % сезоне " ? " су ? са ", $ су " ? паузу $ $ $, ? су се " " ? у " процес - " је " $ & & % ?.
Тренер " је " сезону на ? """, ? ", у " је & & $ са ?, " његов & је & " ствар.
- " је " " уговор, он " $ $ ", а у & су " " & $ уговора. " & / за & $ " % ' преостаје $ се то " на " - $ је ?.
¥
$ су у " ¥ за $ сезону " & ", у & & " $ све " $ " ", & " $ са '.
- % се " ¥ за $ сезону ? - " / на " са " простора, & " " " % " погона. & " " $ старта првенства за & % " не ' $ - ", ? " ? $ & са $ & августа - " је ?.
" опет ? 8 ?
А " то је ",$ ? - се % ? у њу & ? 12 са " " $
$ ' & % су ? " сезоне 2007-08,$ ' се ? " ? ? & у ? ".Прве сезоне ?,$ ?-оф,а - ($ ове % $) $ на ?." ' се ?," & ? ?-оф,а о ? $ не ".$ ' $.%...
По % 14. ? ? 8 " су ? ? $, $ ? " $ ", " су се ? у $ " " $, $ су се " & " " " " ? у $, те " $ сезоне " - " $ """.
- & % сезоне " ? " су ? са ", $ су " ? паузу $ $ $, ? су се " " ? у " процес - " је " $ & & % ?.
Тренер " је " сезону на ? """, ? ", у " је & & $ са ?, " његов & је & " ствар.
- " је " " уговор, он " $ $ ", а у & су " " & $ уговора. " & / за & $ " % ' преостаје $ се то " на " - $ је ?.
¥
$ су у " ¥ за $ сезону " & ", у & & " $ све " $ " ", & " $ са '.
- % се " ¥ за $ сезону ? - " / на " са " простора, & " " " % " погона. & " " $ старта првенства за & % " не ' $ - ", ? " ? $ & са $ & августа - " је ?.
" опет ? 8 ?

Е ' '...
Е ' '...
Ove godine se prvi put ne nerviram zbog priprema Borca. Situacija je katastrofalna, klub u dugovima a direktor jedan (simovic) se ne pojavljuje u klubu, drugi VUleta ispija kafe a treci se bavi svojim ulicnim basketom.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
& % је ? сезоне " за $ ?, $ " & &, $ ? је $ % ", & &, % " $ " $ " са $ ?.
- Не ' % ". На & сезоне ' разговарао са ' &, % ' $, ? % " " &. " са $ је ". ? ', " - $ се ", ? за $ ' $ " " & $. $ се % " " " ". За $ " са " $ " $ – & ? " је у $ " $ & ? 13, а ' у ? ' наступао за """. Он $ $ је $ са & '.
- $ је ? ", а то је &, " ? је $ $ се ? у ? '. ?, " је $ је " остварен. Са " у & ' & $. ? $ је пето ' на & ?, " " ? /. ? ' " $ ", ? с " на $ " ", $ је – $ је ?.
- Не ' % ". На & сезоне ' разговарао са ' &, % ' $, ? % " " &. " са $ је ". ? ', " - $ се ", ? за $ ' $ " " & $. $ се % " " " ". За $ " са " $ " $ – & ? " је у $ " $ & ? 13, а ' у ? ' наступао за """. Он $ $ је $ са & '.
- $ је ? ", а то је &, " ? је $ $ се ? у ? '. ?, " је $ је " остварен. Са " у & ' & $. ? $ је пето ' на & ?, " " ? /. ? ' " $ ", ? с " на $ " ", $ је – $ је ?.
Е ' '...
Е ' '...
prica se dita zainteresovana za Filipa Adamovica kao zamjenu za Zlaju sad koliko je to istina stvarno ne znam .. ali moram reci da je Filip odlican igrac
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
? је " ",$ $ " " " у ? 8.Жао " је % је " јер " се & " његова & " " ".
? ја ',& " ' " са " % се " у $ са & " уговор...
? ја ',& " ' " са " % се " у $ са & " уговор...
Е ' '...
Е ' '...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.