FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jest nam Široki dole tradicionalno nezgodan al bas sam optimista, mislim da smo dosta kvalitetniji. Oni po meni nece izboriti europu, sad dobro stoje al mislim da su lošiji od svih iz vrha.
Ne znam sta je al Brz oporavak Vinku.
Ne znam sta je al Brz oporavak Vinku.
-
- Kontakt:
X ravan porazu.Imat cemo dole sve uslove za jednu dobru partiju. Teren odličan, nece biti fašističkih tenzija, osim Jukića nemamo povrijeđenih, nema kartoniranih.Za ovakav Široki smo Tottenham, danas njihov najjači tim nije uradio ništa vrijedno pomena protiv Borca, koji je od nas slabiji.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 10 mar 2021, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Najbolji danas(po meni):
1. Handzic
2. Djokanovic
3. Kovacevic
4. Dupovac
5. Pidro
Vi poredajte kako hocete, ali ova petorica su prosli skolu fudbala "Asim Ferhatovic Hase" i Akademija. AFERIM
1. Handzic
2. Djokanovic
3. Kovacevic
4. Dupovac
5. Pidro
Vi poredajte kako hocete, ali ova petorica su prosli skolu fudbala "Asim Ferhatovic Hase" i Akademija. AFERIM
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ti buraz kao promjena vremenavedinjo98 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:19Danas Siroki bio katastrofa. Kad te kuci uzme Borac, znas kako si lose igrao... Nisam vidio nijedan potez kod igraca Listice da kazem da bi nam mogli nauditi. Protiv Krupe isto samo 1:1 i protiv Mladosti jedva gol iz penala u nadoknadi.
Gazi Listicu, gazi mrzitelje Bosne idemo Divovi da im ogadimo fudbal! 1946![]()
Prije tekme pises Vinko nije udure, teski si pesimista.
Sad odjednom si optimista poslije tekme.
Široki dobar na tranziciji samo,ovako u nekoj direktnoj igri tanko,ali ako im se prostor ostavi da trce znaju bas neugodni biti,pogotovo ovaj Jurilj zanimljiv skroz igrac.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
AMER DUPOVAC > VAN DIJKSamozdravlje je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:23Najbolji danas(po meni):
1. Handzic
2. Djokanovic
3. Kovacevic
4. Dupovac
5. Pidro
Cinjenice su cinjenice! Necu puno da ga hvalim puno, ali zaista igra kapitenski, pametno i sigurno.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Upravu si.Taj podatak je prosao neopazeno da smo danas poceli sa 5 od 11 naših igraca. Danas je to prava rijetkost u svijetu fudbala kad svi sve zivo dovode.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:23Najbolji danas(po meni):
1. Handzic
2. Djokanovic
3. Kovacevic
4. Dupovac
5. Pidro
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Poštujem što gotiviš akademiju, ali to nije dodatni argument da nekog smatraš da je dobro odigrao. Tu su ti suvišni Kovačević i Pidro. Ne zato jer nisu odigrali dobro, nego zato jer je bilo drugih zapaženijih igrača. One centaršuteve koje je pokupio Kovačević su rutinske intervencije svakog normalnog golmana, ali razumijem ja da mi to doživljavamo kao nešto waauu, a i ne doživljavali nakon Pavlovića i Bandovića. Pidro je odigrao dobro, posebno u odnosu na subotu.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:23Najbolji danas(po meni):
1. Handzic
2. Djokanovic
3. Kovacevic
4. Dupovac
5. Pidro
Igrači koji umjesto Pidre i Kove zaslužuju na tu listu su Pejović i Miličević ili čak Mešanović. Pejović je pružio odličnu partiju nakon dugo vremena i naprijed i nazad. Mešanović također trkački odličan u novoj ulozi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:29Upravu si.Taj podatak je prosao neopazeno da smo danas poceli sa 5 od 11 naših igraca. Danas je to prava rijetkost u svijetu fudbala kad svi sve zivo dovode.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:23Najbolji danas(po meni):
1. Handzic
2. Djokanovic
3. Kovacevic
4. Dupovac
5. Pidro
To je moja zadaca, samo ti vodi transfer politiu i to je put uspjeha.

Ja se osipam na to kad se vrati lopta golmanu a imas dvije, tri druge opcije. Nebitno kakav teren da je u pitanju.miky_hz je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:20Popravio je bas ove ubacaje i fatanja presiguran je na hvatanju.Radilo se ocito dobro na pauzi.
Samo brate nek ne vracaju vise loptu golmanu,osjedit cu na svaku povratnu,nemozes to raditi na ovim terenima nema sanse,nikad joj neznas kako ce odskociti ,to moraju na minimum svesti.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Kova nas je spasio penala, poslije lobovanja od strane Milija (kojeg izuzetno cijenim- prvi udarac prema goluSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:30Poštujem što gotiviš akademiju, ali to nije dodatni argument da nekog smatraš da je dobro odigrao. Tu su ti suvišni Kovačević i Pidro. Ne zato jer nisu odigrali dobro, nego zato jer je bilo drugih zapaženijih igrača. One centaršuteve koje je pokupio Kovačević su rutinske intervencije svakog normalnog golmana, ali razumijem ja da mi to doživljavamo kao nešto waauu, a i ne doživljavali nakon Pavlovića i Bandovića. Pidro je odigrao dobro, posebno u odnosu na subotu.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:23Najbolji danas(po meni):
1. Handzic
2. Djokanovic
3. Kovacevic
4. Dupovac
5. Pidro
Igrači koji umjesto Pidre i Kove zaslužuju na tu listu su Pejović i Miličević ili čak Mešanović. Pejović je pružio odličnu partiju nakon dugo vremena i naprijed i nazad. Mešanović također trkački odličan u novoj ulozi.

Nemam sta biti optimista. Od Sirokog imamo puno bolju ekipu, naravno da ocekujem pobjedu. Pobjeda protiv njih ima poseban znacaj.ajdohordas je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:25Ti buraz kao promjena vremenavedinjo98 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:19Danas Siroki bio katastrofa. Kad te kuci uzme Borac, znas kako si lose igrao... Nisam vidio nijedan potez kod igraca Listice da kazem da bi nam mogli nauditi. Protiv Krupe isto samo 1:1 i protiv Mladosti jedva gol iz penala u nadoknadi.
Gazi Listicu, gazi mrzitelje Bosne idemo Divovi da im ogadimo fudbal! 1946![]()
Prije tekme pises Vinko nije udure, teski si pesimista.
Sad odjednom si optimista poslije tekme.
Ako mislis da sam optimista zbog danasnje utakmice, ne. Igra i dalje moze puno da napreduje, ali najbitnije je da smo prosli dalje. Puno je tu jos nesigurnosti.
Rijetko kada budem pesimista u zivotu, ali nakon poraza od Zrinje svi smo se s pravom zabrinuli, jer su neke mane u igri koje su duze vrijeme prisutne, dosle na naplatu.
Pozz brate i da nam Vinko bude trofejan ko Sir Alex Ferguson

FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
Krste u prvenstvu protiv Zrinjskog, vratio loptu Kovačeviću sa njihove polovinezlo87 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:33Ja se osipam na to kad se vrati lopta golmanu a imas dvije, tri druge opcije. Nebitno kakav teren da je u pitanju.miky_hz je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:20Popravio je bas ove ubacaje i fatanja presiguran je na hvatanju.Radilo se ocito dobro na pauzi.
Samo brate nek ne vracaju vise loptu golmanu,osjedit cu na svaku povratnu,nemozes to raditi na ovim terenima nema sanse,nikad joj neznas kako ce odskociti ,to moraju na minimum svesti.

Konjusina protiv skretnicara u sudijskoj nadoknadi im nastima stopostotnu sansuHistoricar je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:45
Krste u prvenstvu protiv Zrinjskog, vratio loptu Kovačeviću sa njihove polovine![]()

Handzic dobio treći žuti večeras.Jel važi za sljedeću prvenstvenu ili ?
Evo bas sad gledam na rezultatima Borac u listici zadnji put slavio 2011 godine, a danas taj isti Borac koji je bio u prva dva kola karna, dobili ih glat cak je moglo biti vise. Puste tu pricu kako su oni yebeni dolje, ljudi promijenili 7 igraca iz prve postave, na klupi limitirani, nakon danasnje tekme su i psihicki i fizicki pali, dolje sve osim pobjede je meni ogromni kiks, da je to onaj isti SB kao u zimskom dijelu, drugacija bi bila prica, ovako..
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Po ovome ispade da smo mi imali 2 sanse i dali gol a oni 5-6 i sve fulili. arena gora nego srpskasrpskaba 

Ahmetovic krste handzic nadam se da im je Sabrina isprintala vec sad zahvalnice i papire za raskid ili ne produzivanje suradnje..
Zatu lovu 3 plate dovest NIVO SPICA BENKE
Pokusat se dogovorit sa SUSICOM da mu isplatimo 50% ugovora za 6 mjeseci tacnije dat mu 130 k km a da za uzvrat raskinemo ugovor i te pare dat DJKANOVICU DA PRODUZI JOS 1.5 godinu ugovor
Takodje ista stvar sa zidanom njemu dat 70% ugovora za uzvrat raskid ugovora, kao i sa hebibovicem uradit i ostatak para sto ostane dat KOVACEVICU da produzi za bar jos 1 extra godinu
Takodje razmisljat i na dugoricno i vec trazit 2 stopera odnosno pripremat se da cemo milicevica prodat i da ce se Dupovac Pokvarit jer covjek nikad vako dobar nije bio ocekivat je pad iz kojeg se on vise nece moci vratit na ove igre zadnjih 6 mjeseci. Jer on je premasio sebe
Ako nema hljeba od Dala i salcina na desetki poslat Ih na posudbu 6 mjeseci ako ni tad nista uplatit im kurs za pro licencu i nek se celice u saobracajci ko treneri
Dovest ubacit jos kojeg omladinca dat prostora besicu da igra i polahko..
Danas haris upravdao martovsku platu hvala hare
Protiv ubica nece bit lahko jer nisu oni tako losi uzeli su 4 boda do sad moguce je da su digli ruke od kupa i opteretili borca koi im je glavni konkurent za evropu tabelarno,
Mora se igrat mnogo zesce cvrsce i bolje nego danas
Takodje zelim brz oporavak Vinkov i da bude na klupi protiv listice
Btw; pobjeda protiv listice krupe klisa i zrinjskog i olimpika bi nas dovela do izvora duple krune..
Zatu lovu 3 plate dovest NIVO SPICA BENKE
Pokusat se dogovorit sa SUSICOM da mu isplatimo 50% ugovora za 6 mjeseci tacnije dat mu 130 k km a da za uzvrat raskinemo ugovor i te pare dat DJKANOVICU DA PRODUZI JOS 1.5 godinu ugovor
Takodje ista stvar sa zidanom njemu dat 70% ugovora za uzvrat raskid ugovora, kao i sa hebibovicem uradit i ostatak para sto ostane dat KOVACEVICU da produzi za bar jos 1 extra godinu
Takodje razmisljat i na dugoricno i vec trazit 2 stopera odnosno pripremat se da cemo milicevica prodat i da ce se Dupovac Pokvarit jer covjek nikad vako dobar nije bio ocekivat je pad iz kojeg se on vise nece moci vratit na ove igre zadnjih 6 mjeseci. Jer on je premasio sebe
Ako nema hljeba od Dala i salcina na desetki poslat Ih na posudbu 6 mjeseci ako ni tad nista uplatit im kurs za pro licencu i nek se celice u saobracajci ko treneri
Dovest ubacit jos kojeg omladinca dat prostora besicu da igra i polahko..
Danas haris upravdao martovsku platu hvala hare
Protiv ubica nece bit lahko jer nisu oni tako losi uzeli su 4 boda do sad moguce je da su digli ruke od kupa i opteretili borca koi im je glavni konkurent za evropu tabelarno,
Mora se igrat mnogo zesce cvrsce i bolje nego danas
Takodje zelim brz oporavak Vinkov i da bude na klupi protiv listice
Btw; pobjeda protiv listice krupe klisa i zrinjskog i olimpika bi nas dovela do izvora duple krune..