Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koji igrac komsija ove godine dobija nagradu ballon d'or?
Cekaj da se prvo izgalame na stadion s vanjske strane
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pogodi "Džeke, Višće, ŠehOViće" i rezultat kupa nakon rezultata derbija. Isplati čovjek plate, nađe sponzore, izganja saradnju sa evropakim gigantom sa akcentom na omladinski pogon. Još drezden kamp i neka zlatna kopačka i sve obećano ispunjeno.
Kad idu u prodaju karte protiv Olimpika?
Kad idu u prodaju karte protiv Olimpika?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Shategabri
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
A gdje su nam komsije?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sta ces osta cu i navijac od Zelje kada igraju u kantonalnu ligu, a za Sarajevo cu navijati u Evropu. Volio bi da Tuzla City ide jednom u Evropu.Zoran28 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:59HariZaHarise je napisao/la: ↑11 mar 2021, 02:00Ligu ce definitivno Sarajevo osvojiti, Kup ce Borac (ali više bi volio Tuzla City redi Azmira Husica) moguce da ce Sarajevo duplu krunu osvojiti. U Evropu Zrinjski i Zeljo (da bogda). Ispada Krupa i Mladost ili Olimpik. U ligu ce Rudar Prijedor napokon uc i Posušje (volio bi više da Rudar Kakanj udje i da Mladost ostane). Zaista je ljepo još jedan gradski derbi pratitiMada da hoce savez ostaviti 3 iz RS i još jedan Hercegovski klub
![]()
najveca navijacica zeljkana u povijesti i fudbalski strucnjak
samo guraj hariZe, jos jedan sizns i nema zeljkanaaa awwwi
![]()
Osta niHarise je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:34Sta ces osta cu i navijac od Zelje kada igraju u kantonalnu ligu, a za Sarajevo cu navijati u Evropu. Volio bi da Tuzla City ide jednom u Evropu.Zoran28 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:59HariZaHarise je napisao/la: ↑11 mar 2021, 02:00Ligu ce definitivno Sarajevo osvojiti, Kup ce Borac (ali više bi volio Tuzla City redi Azmira Husica) moguce da ce Sarajevo duplu krunu osvojiti. U Evropu Zrinjski i Zeljo (da bogda). Ispada Krupa i Mladost ili Olimpik. U ligu ce Rudar Prijedor napokon uc i Posušje (volio bi više da Rudar Kakanj udje i da Mladost ostane). Zaista je ljepo još jedan gradski derbi pratitiMada da hoce savez ostaviti 3 iz RS i još jedan Hercegovski klub
![]()
najveca navijacica zeljkana u povijesti i fudbalski strucnjak
samo guraj hariZe, jos jedan sizns i nema zeljkanaaa awwwi
![]()
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- Shategabri
- Kontakt:
Traže Amara po gradu.
Jedni kod Tuborga, drugi kod stadiona, treći po Vilsu kriziraju.
Amar otišo na planinu, libo ga tuki za njima

Koševo Zapad
Zamisli koliko glup moraš biti da otjeraš Adzema koji je Kup osvojio i umalo titulu. On je sjajan posao uradio u omladinsku pogonu i na kraju ga otjeraš i dovedeš amateta iz Srbije na klupi zato sto je jeftin. Poslje pola godine i predsednika koji zahvaljuce njega tribina izgradjena bez da si u dug otišao. Sad niti imaš uspijeh, niti para, niti tribinu ceš izgraditi. Pojacanje dolazi licno iz 2 HNL i Celika... Amar Osim se samo vratio u Zelji da bi svoju pokvarenu politiku nastavio. Kapa dolje za Sarajevo oni radi jedan sjajan posao i nadam da ce izboriti Evropu.HeraklitMracni je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:52Al otjerat Misimovica , dovest covjeka koji je tuzio i stalno pravio probleme Zeljeznicaru u eri Adzema kao i Slavka , navijace pobunio protiv Misketa , dosao i sve unistio .. Al on je Zeljo ...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Nama dodje Jesic i pukne nas u trokurac i tri lijepe odjednom i 2 godine se posle toga oporavljas. Al covjek nam nije niko nista, yebes ga. Vas sjeba onaj u koga ste se kleli i koga ste vi prizeljkivali da vam dodje. Babuka. Izgleda ove Babe Babuke u Bosni moraju bit najvece izdajice i kriminalci..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Futbol.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ma samo ih karaj BABUKA!!! Debili 1291
Ovako smo se i mi tjesili kao navijaci Zelje da ima izlaza.
dvije opcije imas, stecaj ili na dno sacuvati zelju i bez troskova sve uloziti u vracanje dugova.
Ja ne znam ko ce vama licencu platiti da iduce godine igrate premijer ligu.
dvije opcije imas, stecaj ili na dno sacuvati zelju i bez troskova sve uloziti u vracanje dugova.
Ja ne znam ko ce vama licencu platiti da iduce godine igrate premijer ligu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Manijaci su grobari kluba, a ne Amar. Robija, kakva god da je, vodila je neku borbu, uspjesnu ili ne, i sa Olgunom i sa Fudom. Sarajevski mangupi kafe ispijaju dok im se klub urusava. Golemo je da nema ni 50 ljudi da izbace saopstenje makar
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
100%
Ali to ti njima ne mozes dokazati, bjeze od istinskih problema a to su dugovi i finansijska omča oko vrata koju ima njihov klub. Identične im se stvari desavaju, ali mozda se otrijezne za godinu, dvije, ali će tada biti u mnogo većim **** nego li sada,a mozda bude i prekasno. Navijaci im sute, nema ih, sem ovih ratnika po fb i forumu. Ako ne izadju u evropu ni ove godine i ne čvaknu koji dinar, oni su gotovi.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa ko ce ti to molim te uraditi. Pa amaw im te glavne baje drzi za muda, i ne smiju reci a dok im amar ne dozvoli. Plus nekih milion jos stvari. Da ne govorim sto se jos akumulirao dug prema gospodaru familije.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:00Manijaci su grobari kluba, a ne Amar. Robija, kakva god da je, vodila je neku borbu, uspjesnu ili ne, i sa Olgunom i sa Fudom. Sarajevski mangupi kafe ispijaju dok im se klub urusava. Golemo je da nema ni 50 ljudi da izbace saopstenje makar
PSPHM
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Postujem vase kritike i razmisljanja.Convicts1988 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:03100%
Ali to ti njima ne mozes dokazati, bjeze od istinskih problema a to su dugovi i finansijska omča oko vrata koju ima njihov klub. Identične im se stvari desavaju, ali mozda se otrijezne za godinu, dvije, ali će tada biti u mnogo većim **** nego li sada,a mozda bude i prekasno. Navijaci im sute, nema ih, sem ovih ratnika po fb i forumu. Ako ne izadju u evropu ni ove godine i ne čvaknu koji dinar, oni su gotovi.
Samo jednu stvar zaboravljate. Vi ste Celik, mi smo Zeljo.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Vi ste ZeljkanKONTRASVIH je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:07Postujem vase kritike i razmisljanja.Convicts1988 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:03100%
Samo jednu stvar zaboravljate. Vi ste Celik, mi smo Zeljo.
PSPHM
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Daleko od toga. Jednu stvar svi zamjeramo (prvi ja) a to je oglasavanje povodom aktuelnih desavanja.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:00Manijaci su grobari kluba, a ne Amar. Robija, kakva god da je, vodila je neku borbu, uspjesnu ili ne, i sa Olgunom i sa Fudom. Sarajevski mangupi kafe ispijaju dok im se klub urusava. Golemo je da nema ni 50 ljudi da izbace saopstenje makar
Vodjeni raznim mahalskim pogresnim pricama od ranije i slicnim ispadima kojima je izvor ‘vjeruj mi’ pa se mozda sad i ceka momentum.
Ali opet morali su se do sada oglasiti. Budi pametan.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.