FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nek mi objasni neko, kako Velež može imati 4 poraza, a mi 6 pobjeda, ili da je različit broj neriješenih utakmica, mi 11 poraza a Velež 10 pobjeda. Velež dao 32 gola, mi primili 30, 2 se negdje gube u akciji. Konstantno se bruka klub glupostima, rekoh, ako ne znate, bolje nemojte. #brukašsedrug #samokažem 

Pa ovo ti je omjer trenutno u ligi za ova 21 kola sto su odigrana. Joj mramore brukas se drugNKMramor je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:31Nek mi objasni neko, kako Velež može imati 4 poraza, a mi 6 pobjeda, ili da je različit broj neriješenih utakmica, mi 11 poraza a Velež 10 pobjeda. Velež dao 32 gola, mi primili 30, 2 se negdje gube u akciji. Konstantno se bruka klub glupostima, rekoh, ako ne znate, bolje nemojte. #brukašsedrug #samokažem
![]()
5. FK Velež 21 10 7 4 12 32 : 20
8. FK Sloboda 21 6 4 11 -8 22 : 30
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
I ja sam kao Mramor na prvu pomislio da je rijec o medjusobnim susretima, jer su dosad ovu infografiku koristili za to.
Jedan grad, jedna ljubav!
Ovo niko normalan ne bi objavio ovako, prije dva kola na istoj grafici međusobni omjer, sad stanje na tabeli, oboje bez opisa, pa ti grah bacaj šta je.Slobodas je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:39Pa ovo ti je omjer trenutno u ligi za ova 21 kola sto su odigrana. Joj mramore brukas se drugNKMramor je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:31Nek mi objasni neko, kako Velež može imati 4 poraza, a mi 6 pobjeda, ili da je različit broj neriješenih utakmica, mi 11 poraza a Velež 10 pobjeda. Velež dao 32 gola, mi primili 30, 2 se negdje gube u akciji. Konstantno se bruka klub glupostima, rekoh, ako ne znate, bolje nemojte. #brukašsedrug #samokažem![]()
5. FK Velež 21 10 7 4 12 32 : 20
8. FK Sloboda 21 6 4 11 -8 22 : 30
ma j3bes grafiku ionako su ljudima izvukli zivce ocima ih ne mogu gledati
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
desperados
- Kontakt:
Ma ja, do njih u klubu je sve, pa i kad ne procitamo kako treba. Nemojte kaze, ako ne znate 
OK, ja glup, hajde mi nađi razliku koja kaže šta je jedno, a šta drugo. Nema je čak ni u opisu posta. Smiju se druže ljudi koji se mnogo duže bave ovim nego ja i javljaju se meni.

-
Sunderland
- Kontakt:
-
Sunderland
- Kontakt:
Treba malo skontati i promuckati glavom, prije citanja i sve je uredu. Ne treba zuriti na silu da budes pametan.
Sloboda je moja nacija
Svako nek se drži svoje profesije, tako je najbolje.Sunderland je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:59Treba malo skontati i promuckati glavom, prije citanja i sve je uredu. Ne treba zuriti na silu da budes pametan.
-
Sunderland
- Kontakt:
Slazem se ja sa tobom, nego govorim uopšteno ovdje si se djaba izvalio. Da je medjusobni valjda bi trebalo biti isto sa obje strane, kako ja kontam.NKMramor je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:02Svako nek se drži svoje profesije, tako je najbolje.Sunderland je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:59Treba malo skontati i promuckati glavom, prije citanja i sve je uredu. Ne treba zuriti na silu da budes pametan.![]()
Ti si ovo uvijek znao da radis pa me cudi, da si ovako na prvu izletio.
Sloboda je moja nacija
Daj Mramore sve si u pravu al brate ponasas se ko uvrijedjena mlada sedmicama.
samo Sloboda
Nije dobra praksa (što vidiš iz priloženog, a ja ne bi ni vidio ovo nego mi se ne javi jedan kolega da pita šta je ovo) koristiti jednu grafiku za više stvari, pogotovo bez opisa. Čak i za međusobni omjer je ovakav format nezahvalan jer se mnogo informacija ponavlja, a tek koristiti za tabelu ovo nakon što su koristili za međusobni omjer mi je nigdje veze. Ako sam već ušao da pokupim neku bitnu informaciju, onda mi je serviraj pregledno i da znam šta je jbg, da me zanima da razmišljam onda bi tražio sam dalje.Sunderland je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:04Slazem se ja sa tobom, nego govorim uopšteno ovdje si se djaba izvalio. Da je medjusobni valjda bi trebalo biti isto sa obje strane, kako ja kontam.NKMramor je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:02Svako nek se drži svoje profesije, tako je najbolje.Sunderland je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:59Treba malo skontati i promuckati glavom, prije citanja i sve je uredu. Ne treba zuriti na silu da budes pametan.![]()
Ti si ovo uvijek znao da radis pa me cudi, da si ovako na prvu izletio.
-
Sunderland
- Kontakt:
Vidis stoji tvoja na mjestu, treba opis dodati da bi bilo jasnije. Ali eto niko nije rođen da sve zna, treba napisati mail, ja cu to uraditi klubu da budu jasnije stvari.NKMramor je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:16Nije dobra praksa (što vidiš iz priloženog, a ja ne bi ni vidio ovo nego mi se ne javi jedan kolega da pita šta je ovo) koristiti jednu grafiku za više stvari, pogotovo bez opisa. Čak i za međusobni omjer je ovakav format nezahvalan jer se mnogo informacija ponavlja, a tek koristiti za tabelu ovo nakon što su koristili za međusobni omjer mi je nigdje veze. Ako sam već ušao da pokupim neku bitnu informaciju, onda mi je serviraj pregledno i da znam šta je jbg, da me zanima da razmišljam onda bi tražio sam dalje.Sunderland je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:04Slazem se ja sa tobom, nego govorim uopšteno ovdje si se djaba izvalio. Da je medjusobni valjda bi trebalo biti isto sa obje strane, kako ja kontam.
Ti si ovo uvijek znao da radis pa me cudi, da si ovako na prvu izletio.![]()
Ja sam skontao sta je, ali kada si ovako ti objasnio ima i tvoja smisla.
Treba davati prijedloge sto da ne. Napiši ti stručnije, ako ne ja cu onako laicki.
Sloboda je moja nacija
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
haj nemojte zajebavat ba cojka realno, i ja sam mislio medjusobni dueli iz milion razloga 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Sunderland
- Kontakt:
Ne moze ovo biti medjusobni ali nikako jer su i sa jedne i druge strane isti brojevi samo obrnesultrasstyle_tz je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:47haj nemojte zajebavat ba cojka realno, i ja sam mislio medjusobni dueli iz milion razloga![]()
Sloboda je moja nacija
-
Sariel1987
- Kontakt:
Mramor je u pravu.
Pise sloboda vs velez. Sto implicira na medjusobni skor a ne skor za ovu sezonu u plbih. Jer bi onda trebali drukciji opis u naslovu dati.
Ovo je ko u cevabdzinici kada kazu porucujem 3 velike i jednu malu. Sta porucujes?
Pise sloboda vs velez. Sto implicira na medjusobni skor a ne skor za ovu sezonu u plbih. Jer bi onda trebali drukciji opis u naslovu dati.
Ovo je ko u cevabdzinici kada kazu porucujem 3 velike i jednu malu. Sta porucujes?
Ne valja grafika, nije logicno al mislim da je jedini razlog sto su ovo stavili zato sto nisu uspjeli nac tacan podatak medjusobnog omjera sa Velezom pa onda daj sta das