Zar nije var bio na svjetskom
Sportski komentatori
-
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nova regionalna sezona sad sa gledateljima 

Max Allegri
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- LlullSergio
- Kontakt:
Pih ja se prijavio,ali k.ita, nisam prosao 

- legenda reala
- Kontakt:
Evo opet dave sa sudijom i nece ime da mu spominju, kakvi debili.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pogledao ovaj kviz i brat Ilija nabroja da zna i prati sve, a na kraju odgovorio na jedno pitanje tačno i to kokoji balkanski igrač igra u Monacu pod Kovačom, tako nešto, al' niti jedan, niti drugi nisu nešto pokazali. Mučenje kod pitanja za FA kup, pa onda Marinersi, Roddick...
Ne bih ni ja izdominirao, no bio bih bolji od Ilije ako ništa.
Ne bih ni ja izdominirao, no bio bih bolji od Ilije ako ništa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Morali su napraviti bolji odabir, neki kviz van etera. Ne mora čak niti biti ovakav format. Napravi google kviz preko docsa i neka rade uz snimanje ekrana. Ovako mi se čini da su odabrali po "najboljim mailovima".
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Baš to sam i mislio. Mada je, po meni, bio nešto teži set pitanja nego u prošloj sezoniOtelo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:46Morali su napraviti bolji odabir, neki kviz van etera. Ne mora čak niti biti ovakav format. Napravi google kviz preko docsa i neka rade uz snimanje ekrana. Ovako mi se čini da su odabrali po "najboljim mailovima".

- LlullSergio
- Kontakt:
Pitanja nisu bila bas lagana,ali ovaj Ilija je bas nigdje veze. Cak ovaj "naš" Slovenac i nije bio toliko los, okej tenis ne prati i jbga, na kraju je sakupio kolko vec 19 bodova. Ali ovaj sto kazete samo Jovetica znao.
Jos izgleda da mailovi nisu igrali ulogu, vec je bilo po slucajnom odabiru.
Jos izgleda da mailovi nisu igrali ulogu, vec je bilo po slucajnom odabiru.
A vjeojatno, propade mi prijavaLlullSergio je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:04Jos izgleda da mailovi nisu igrali ulogu, vec je bilo po slucajnom odabiru.

Prošli put su neofirno ugurali sina od Željka Vele i dogura do finala

- akisarajevo92
- Kontakt:
Trebaju napravit ko u Potjeri, imaju prije emisije testiranje, ne moze bas svaka budala u kviz.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.