UEFA Europe League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Europe League 2020/2021
Cak i ovaj kljakavi Arsenal ce prije uzeti od Kokosi...
United je jedini pravi favorit i to iz cistog razloga sto ovo takmicenje igraju dosta rasterecenije od ovih drugih engleza.
Od ostalih bi mogao iznenaditi Villareal zbog Emerya doktora za ovo takmicenje...
United je jedini pravi favorit i to iz cistog razloga sto ovo takmicenje igraju dosta rasterecenije od ovih drugih engleza.
Od ostalih bi mogao iznenaditi Villareal zbog Emerya doktora za ovo takmicenje...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Dinamo će izbaciti Tottenham.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sreća nema Sevilje pa je neizvjesno.
Timovi koji idu dalje:
Young Boys,
Villareal,
Milan,
Rangers,
Roma,
Molde,
Arsenal i
Dinamo.
Young Boys,
Villareal,
Milan,
Rangers,
Roma,
Molde,
Arsenal i
Dinamo.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Milan tesko. Jesam rossonero al' previse vaznih igraca fali. Znam da je i United u slicnom stanju ali trenutno su bolja ekipa ja mislim.
Po meni:
Ajax
Villareal
MUTD,
Rangers,
Shakhtar,
Granada,
Arsenal,
Dinamo.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan će još noćas završiti svoj put u ovom takimčenju. Mnogo je razloga za to svakako.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sad sam ozbiljno zabrinut za prolazak Arsenala.

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Bez Ibre, Calhanoglua, Rebica, Benassera, Tonalia, Hernandeza, Romagnolia mislim da Milan nema sansi protiv MUTD-a
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mogla bi ovo bit' dosadna utakmica. 

Steta offside
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Koja Arena prenosi Mancester-Milan?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
RTS 2, HAHAHA jel moguće ovo da su nama pustili da glledamo Crvenu Zvezdu na kecu umjesto Milana?

Uključiše se evo u 9oj minuti, taman sam počeo lupati

Zadnja izmjena: Jackk, dana/u 11 mar 2021, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
E nevjerujem,jos onaj rece sad cemo se ukljuciti na Zvezdu kontam nije valjda.Evo pocelo je ,8 minuta sa zakasnjenjem

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bravo Il presidente.... Forza Milan
E jbg kakvu ruku ovdje nadje... dva nam vec ponistise
E jbg kakvu ruku ovdje nadje... dva nam vec ponistise

Nista jbg
Navijači Milana se bune jer im ponistavaju neregularne golove.
Kakvi deludedovci jbt

Kakvi deludedovci jbt
Niko se ne buni care. Kazem steta offside sto ne znaci da nije bio. A drugi gol je bas sumnjiv. Lako je moglo ovo da se i prizna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.