FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije me dojmio Široki u kupu protiv Borca. Treba biti oprezan, al sad ako ih ne mlatnemo nećemo nikad.
Gako je mislilo i prethodnih 7 prije nas
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Umjesto koga bgt,umjesto igraca utakmice od sinoc?Nema sanse realno,u ovom sad omjeru trenutno je prva zamjena za Handzica,realno on sa svojom visinom samo to moze igrati kao neko u vrhu napada.
U svakom slucaju dobro ga je imati na raspolaganju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije san nego zbilja, papir dobi Boris Cmilja'!
Hvala Zukane, živ bio.
Nadam se da će Boki već u idućoj odigrat' koji minut.

Hvala Zukane, živ bio.
Nadam se da će Boki već u idućoj odigrat' koji minut.
Decko moze igrat krilo bolje njega isprobat tu nego gledat Velkoskog, Jukica ili Hebiba.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja samo imam težnju da se svake godine i svaki prelazni rok iz ekipe izbacuju manje kvalitetni igrači i da se ljestvica minimalnog kvaliteta za naš klub diže. Ovaj prelazni rok smo to propustili uraditi i nismo napredovali u tom smislu i jel ja trebam šutiti na to? Jel zato nisam pravi navijač? Hoćeš mi to reći da je Hodžić dobar igrač? Hebibović dobar igrač zato jer je dao Zrinjskom treći gol? Koliko je to Handžić odlučujućih golova dao u ovoj sezoni do ove zadnje utakmice? Gdje je to zabio odlučujući gol? Mani više tu patetiku "bla bla podrška, bla bla budimo pravi navijači, bla kolektiv". Ja sam na Koševu bio i u eri viršli i sad. Godinama sam član, godinama novac ostavljam u fanshopu, godinama idem na utakmice i sad jel nešto nije uredu ako stvari zovemo pravim imenom? Hodžić, Hebib, Krste, Handžić su loši igrači koji ponekad igraju dobro. I sa njima se treba razići, da li istovremeno, ili drugačije, nek procijene kako nam je lakše.Denchi je napisao/la: ↑11 mar 2021, 19:23A ne znas ni ti jer kad odbijes poene koju su po tebi donijeli "losi" mi smo nigdje...zato i kazem nikome od ovog kolektiva ne treba krhati nego podrska, nije ovo niz slucajnosti i srece da cemo uzeti 5 trofeja u 3 godine nego plodovi rada cjele grupe...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 19:14Postoje loši igrači koji ponekad igraju dobro i dobri igrači koji ponekad odigraju loše. Ti ne znaš ko kojoj grupi pripada.Denchi je napisao/la: ↑11 mar 2021, 19:08
Nije tacno, reko sam fino da sam ja to radio pa promjenio nakon sto sam uvidio neke stvari , mogu se moji postovi naci, prvi sam kritikovao Krstu, Hebiba, i druge prije toga...
Niko pri trenutnim rezultatima naseg kluba ne zasluzuje da mu se krha ista, moguce je imati los dan i da te ne ide desava se najvecima sa placom od milion + to su gluposti...uzmi si kakvu pucacinu pa izbacis zivotne frustracije, jbg
Niko od ovih momaka ne izadje na teren i odluci hej odoh biti malo bezobrazan danas, a drugi put eh danas cu biti odlican, to se zove forma ili igranje sa ozljedom, pod inekcijom i sl. Jer to su imali i hodzic i hebib i hare i krste...da to neko treba crtati da mu ne bi sve islo na kamaru je tuzno
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Cmilja postize dva gola u SB !
Nisam ih gledao protiv Bojca, ali mislim da ce protiv nas bas zapeti. Protiv Bojca su izasli pa ako sta urade, urade, a ako ne jbg.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑11 mar 2021, 18:15
A ne znam buraz sta mislis o tome da pruzimo bezrezervnu podrsku ekipi koja ce uzeti duplu ove godine(2gu duplu u 3 godine, 5 trofeja) i da ne dozivljavamo kadrovske promjene toliko prisno, kad vec imamo ljude strucne da to hendlaju jer po rezultatima nema niko strucniji ocigledno...
Ja sam jbg isto srao svasta, te daj ovog daj onog ovaj valja ovaj nevalja, ali sam uvidio koliko je to glupo, imamo struku i placamo i jos vecu stranu struku da nam pomaze kako neke stvari idu gdje jos nemamo iskustva...ponekad cujem neke stvari pa to podjelim kao za Hirosa iako se nije desilo na kraju, ali sam dosta vidio da je to oko ekipe na jednom dobrom nivou, da se logicne stvari rade, da se dobro vode igraci i mimo treninga i znam da to druge ekipe nemaju, zbog toga me ne tangira iako neko ima losu tekmu njihov kvalitet je poznat i njihov rad tokom sedmice se vidi, shvatam potpuno da to psovanje dolazi iz frustracije i zelje za boljitkom i pobjede u momentu tekme, ali je preruzno zaista za citati, odite na prozor, balkon pa opsuj radije nego da mi to govorimo i pisemo nasim igracima...i znaci nemojte previse gledat u dinamo i zvezdu, ako cete sta gledat pogledajte film "moneyball" jest o baseballu ali mozda vam se malo oci otvore glede razlike izmedju ekipa i kod nas u ligi a i u evropskom fudbalu...
Sve je stvar pogleda, na casu polupunu ili polupraznu. Slavio se i Ibrakovic i Kusturica, pa nas Jesic unazadi 3 godine minimum.
Ako nekog ovo plavo zadovoljava- ok. Vi kao mladi ljudi trebate traziti vise. Pozvao bih se i na finansije(ne zavirujem u TANAM novcanik), ali me zivo interesuje fin. izvjestaj za 2020g., a 2019 smo zavrsili sa 4,5 milKM minusa. Izmedju 2 igraca pribliznih kvaliteta sa 32 i 22 god. uvijek bih izabrao mladjeg(malo skupljeg). Zato sto ga mozemo prodati bar kao Rahmana. Moze i mora bolje. No ko je @Sz da pametuje:
- NEMA NAMA NAPRIJED BEZ AKADEMACA, ZNAJU TO SVI PITARI, SAMO CULI ZA BECIRAJA I DAJ POSTO-POTO.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Jesi ti ikad gledao krilo od 1.93 al iskreno

Moze igrati krilo ako cemo biti stalno unutar 30 metara protivnika,da ce nemora vracati nazad i pomagat beku.Isto ko sto ni Krste sad nemoze igrati .Hebib i Jukic mogu jel mogu ispratiti u oba smjera i ubacivati se bez obzira sto su smotani ,ali po fudbalskim parametrima onin logickim po fizici lice na krila neka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Šurjak , Hajduk i SFRJ.miky_hz je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:03Jesi ti ikad gledao krilo od 1.93 al iskreno![]()
Moze igrati krilo ako cemo biti stalno unutar 30 metara protivnika,da ce nemora vracati nazad i pomagat beku.Isto ko sto ni Krste sad nemoze igrati .Hebib i Jukic mogu jel mogu ispratiti u oba smjera i ubacivati se bez obzira sto su smotani ,ali po fudbalskim parametrima onin logickim po fizici lice na krila neka.

to za defanzivu si upravu, al et vidjet cemomiky_hz je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:03Jesi ti ikad gledao krilo od 1.93 al iskreno![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa gori od Krste nece biti ni u cemu, pa ni u defanzivi.
Jedino ne znam kako viceve prica.
Jedino ne znam kako viceve prica.
PSPHM
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa imaš njegove klipove po YT, gdje se može vidjeti da je igrao desno krilo. Visok jeste, ali je strašno brz i okretan za tu visinu. Sigurno da može odigrati i na krilu, e sad da li bi tu bio bolji ili na centarforu, vidjećemo. Bitno je da je Vinko uvidio gdje, šta i kako, tako da se plaho ne sekiram.miky_hz je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:03Jesi ti ikad gledao krilo od 1.93 al iskreno![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Opet ti kazem, strucniji ljudi od tebe brinu o tome i vjeruj da znaju bolje od tebe....i ja sam isto ko i ti i sezonsku godisnje, itd. Nikakav je to argument i ne daje ti za pravo da se psuje igracima....i psovke i izmisljanje prica nije "zvati stvari pravim imenom" zajhebi te podvale.....SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 19:56Ja samo imam težnju da se svake godine i svaki prelazni rok iz ekipe izbacuju manje kvalitetni igrači i da se ljestvica minimalnog kvaliteta za naš klub diže. Ovaj prelazni rok smo to propustili uraditi i nismo napredovali u tom smislu i jel ja trebam šutiti na to? Jel zato nisam pravi navijač? Hoćeš mi to reći da je Hodžić dobar igrač? Hebibović dobar igrač zato jer je dao Zrinjskom treći gol? Koliko je to Handžić odlučujućih golova dao u ovoj sezoni do ove zadnje utakmice? Gdje je to zabio odlučujući gol? Mani više tu patetiku "bla bla podrška, bla bla budimo pravi navijači, bla kolektiv". Ja sam na Koševu bio i u eri viršli i sad. Godinama sam član, godinama novac ostavljam u fanshopu, godinama idem na utakmice i sad jel nešto nije uredu ako stvari zovemo pravim imenom? Hodžić, Hebib, Krste, Handžić su loši igrači koji ponekad igraju dobro. I sa njima se treba razići, da li istovremeno, ili drugačije, nek procijene kako nam je lakše.Denchi je napisao/la: ↑11 mar 2021, 19:23A ne znas ni ti jer kad odbijes poene koju su po tebi donijeli "losi" mi smo nigdje...zato i kazem nikome od ovog kolektiva ne treba krhati nego podrska, nije ovo niz slucajnosti i srece da cemo uzeti 5 trofeja u 3 godine nego plodovi rada cjele grupe...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 19:14
Postoje loši igrači koji ponekad igraju dobro i dobri igrači koji ponekad odigraju loše. Ti ne znaš ko kojoj grupi pripada.
Dok god struka misli da im trebaju i uzimaju trofeje od mene imaju podrsku a odgovarat ce Namu ako mu pojhebu koncepciju.... korektivni faktor nisu navijaci vec Nam i Tan...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Krilo, ne napad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo objavio je podatke o igračima koji su pretrčali najviše u sinoćnjoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH.
Podsjetimo, bordo tim se plasirao u narednu rundu zahvaljujući pobjedi nad Zrinjskim od 1:0, a najviše kilometara “u nogama” imao je Aleksandar Pejović – 11,80. Drugi je po ovom statističkom parametru Selmir Pidro (11,14 km), a treći Haris Handžić (11,12 km), koji je ujedno bio strijelac pobjedonosnog pogotka za prolazak u polufinale.
Najveću brzinu među bordo fudbalerima sinoć je ostvario Matthias Fanimo (32,76 km/h).
Ide to Pidroni
Podsjetimo, bordo tim se plasirao u narednu rundu zahvaljujući pobjedi nad Zrinjskim od 1:0, a najviše kilometara “u nogama” imao je Aleksandar Pejović – 11,80. Drugi je po ovom statističkom parametru Selmir Pidro (11,14 km), a treći Haris Handžić (11,12 km), koji je ujedno bio strijelac pobjedonosnog pogotka za prolazak u polufinale.
Najveću brzinu među bordo fudbalerima sinoć je ostvario Matthias Fanimo (32,76 km/h).
Ide to Pidroni

- hordasDoboj
- Kontakt:
@GiS 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- NisamInSajder
- Kontakt:
@Denchi objasnio sve!
Eh, sad kad je Boris registrovan vrijedi kupit Moja WebTV
Eh, sad kad je Boris registrovan vrijedi kupit Moja WebTV

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Umjesto Hebe.MortemHz je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:18Krilo, ne napad.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], JavierBosnia, MaroonBjelave, MrPink, rimljanin90 i 58 gostiju.