Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Samo mi nije jasno Saliba i Mavropanos na pozajmicama, Gabriel na klupi a igra ti Luiz. Jedva je doceko da ga ubaci i nece ga nikad ni izbacit iz prve. Ista stvar s Willanom. Taj odvratni stav i odnos koji ima prema Martineliju treba bit dovoljan da leti.
Napravi par solidnih poteza preko ljeta sto se tice transfera i onda sve ujebe forsiranjem menadzerskih igraca. Vise je postalo ocito. Odegara hvali kad god stigne a ucinak mu je prosjecan. ESR za njega level vise.
Najgore je sto se mi uzdamo u Saku u narednim godinama, a lud je ko misli da ce on ostat u nasem klubu ovakvom bez ambicija.
Napravi par solidnih poteza preko ljeta sto se tice transfera i onda sve ujebe forsiranjem menadzerskih igraca. Vise je postalo ocito. Odegara hvali kad god stigne a ucinak mu je prosjecan. ESR za njega level vise.
Najgore je sto se mi uzdamo u Saku u narednim godinama, a lud je ko misli da ce on ostat u nasem klubu ovakvom bez ambicija.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma Arteta nije dobar menadzer, to je cinjenica koju niko ne moze poreci. Kao trener je dobar, i to je očito naspram ere Wengera i Emerija gdje smo djelovali kao amateri jako cesto.
Idealno bi bilo da je Wenger menadzer, a Arteta mu trener i zamjenik. Nek radi sa igracima, ali ga maknuti od donosenja bilo kakvih odluka, jer upravo su te odluke i to njegovo menadzerstvo glavni razlog zasto smo sad na desetom mjestu
Idealno bi bilo da je Wenger menadzer, a Arteta mu trener i zamjenik. Nek radi sa igracima, ali ga maknuti od donosenja bilo kakvih odluka, jer upravo su te odluke i to njegovo menadzerstvo glavni razlog zasto smo sad na desetom mjestu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pod Wengerovim amaterizmom smo igrali ligu šampiona i redovno prolazili grupnu fazu, ispadali smo od jačih protivnika. S Artetom nas Olympiakos eliminisao iz EL a malo je falilo i Benfika isto da uradi a uz to smo deseti na ligaskoj tabeli uz isti omjer pobjeda i poraza, upitno je i trenersko umijeće da se ne lazemo i jedino što je pozitivno u svemu ovo što Arteta radi su ovih par mladih igrača što se razvijaju.
Ma mislio sam na zadnje dvije godine sa Wengerom naravno, kad smo djelovali kao da se nije ni treniralo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovaj glupson opet gura Wiliana i Luiza 
Cirkus, svi ljubimci vraceni u prvih 11 i to je to
Leno; Bellerin, Gabriel, Luiz, Tierney; Partey, Xhaka; Saka, Odegaard, Willian; Aubameyang.
Leno; Bellerin, Gabriel, Luiz, Tierney; Partey, Xhaka; Saka, Odegaard, Willian; Aubameyang.
- Chapman1886
- Kontakt:
yebo mu čupavi gmaz mamu retardiranu idiote
https://****.com - [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] [url=https://****.com/girl/miso-lexii-27.html]Miso Lexii[/url] [url=https://****.com/girl/melissa-109.html]Melissa[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-vip-93.html]Ali Cruz VIP[/url] - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com] Hidden Dating Profile [/url]
Treba se raspitati jel Martinelli umro, pa svi su doslovno zaboravili za momka
- QUARTERBACK
- Kontakt:
daj boze x da izvucemo
Zaista ko god podrzava ovakve odluke Artete, gdje se tim bira na osnovu favorita nije pravi navijac Arsenala.
Samo Bog zna kolilko mi je krivo sto se Martinelli ovakp tretira
Samo Bog zna kolilko mi je krivo sto se Martinelli ovakp tretira
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vidjet ćemo kako će karinaši odigrat.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Ozymandias
- Kontakt:
Pepe bio igrac utakmice zadnji put kad je poceo, silovao Leicester po desnoj strani i nakon toga klupiran. Ne razumijem cemu forsiranje cupice.
Dohakali mu amin 
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
TO je trebalo bolje Omere.
⚜️~⚜️~⚜️
Zasto se ovom slonu i dalje dopusta da izvodi prekide
Ja ne znam koji levat daje Luizu da izvodi slobodne, pa vece su sanse da sutra ne svane nego da on da gol iz slobodnog
Norvezanin bas voli poklanjati protivnicima ovakve lopte
Ma bolji su od ovih duplo. Morali bi proci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Vjecno se sa Bellerinom igraci ne mogu sporazumit, koji god tamo igra, ima problema sa njim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.