FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zNAČI SAD I DEFITIVNO mEŠA PRELAZI NA acmA
Jeli ima negdje zvanično ovo za Cmiljanića
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ok hvala drug
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Cmiljan Handze napad, Mesan i Fanimo krila i trpaj 

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
NisamInSajder je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:33Eh, sad kad je Boris registrovan vrijedi kupit Moja WebTV![]()

Djesi Vinko

Ta ce nam klupa moze li se ovo uklonit skroz?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako ne planiraš za nešto drugo, onda ne vrijedi, vjeruj.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:33@Denchi objasnio sve!
Eh, sad kad je Boris registrovan vrijedi kupit Moja WebTV![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Volio bi vidjeti Cmiljanića šta umije. Eh sad, ako bude u kombinaciji za sljedeće kolo, jedan stranac od ovih prije otpada, a sve smo ih koristili. Onaj koji je u ova tri kola pokazao najmanje je Velkoski. Iako mi je drag, ako je Boris bolji, žrtvovao bi kapitena. Oremuša, Fanima, Pejovića ili Adukora ne bi dirao, pogotov nakon zadnje utakmice gdje mi je Adukor bio vrh kad je ušao, Pejović mi je bio među najboljim, za Fanima ne moram ništa pisati a za Oremuša ću samo napisati da mu je zamjena Hodžić.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel ti se tresu gace

Jos smo ti dali fore par tekmi nismo ga htjeli registrovati

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ali vicevi, amosfera, svlacionica.BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:40Volio bi vidjeti Cmiljanića šta umije. Eh sad, ako bude u kombinaciji za sljedeće kolo, jedan stranac od ovih prije otpada, a sve smo ih koristili. Onaj koji je u ova tri kola pokazao najmanje je Velkoski. Iako mi je drag, ako je Boris bolji, žrtvovao bi kapitena. Oremuša, Fanima, Pejovića ili Adukora ne bi dirao, pogotov nakon zadnje utakmice gdje mi je Adukor bio vrh kad je ušao, Pejović mi je bio među najboljim, za Fanima ne moram ništa pisati a za Oremuša ću samo napisati da mu je zamjena Hodžić.
PSPHM
- feniksptica
- Kontakt:
Uvijek imas dostupne sve utakmice nase lige. Liga prvaka, LE i za mene isto bitno NBA. Vrijedi i zbog Sarajeva, da kad upalis utakmicu gledas rahat i da ne strepis hoce l ugasit stream il ce zastatAlfredNobel je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:24Ako ne planiraš za nešto drugo, onda ne vrijedi, vjeruj.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:33@Denchi objasnio sve!
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Gledam samo Sarajevo, znam imaju lajvovi, ali nemam zivaca da ih trazim svaku utakmicu, Arena Cloud preskupa, a malo dobijas, a Moja WebTV cijena razumna, a dobijam ono sto nemam na Telemachu, Arene (i sve sto sljeduje sa njima, NBA, spanska liga od naredne sezoneAlfredNobel je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:24Ako ne planiraš za nešto drugo, onda ne vrijedi, vjeruj.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:33@Denchi objasnio sve!

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Jel 5 stranaca u rosteru ili u početnih 11 ?
-
- Kontakt:
Ja sam uzeo top stvar, uzeo sam 90 dana imas aplikaciju za smart tv radi ko bombon.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:59Gledam samo Sarajevo, znam imaju lajvovi, ali nemam zivaca da ih trazim svaku utakmicu, Arena Cloud preskupa, a malo dobijas, a Moja WebTV cijena razumna, a dobijam ono sto nemam na Telemachu, Arene (i sve sto sljeduje sa njima, NBA, spanska liga od naredne sezoneAlfredNobel je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:24Ako ne planiraš za nešto drugo, onda ne vrijedi, vjeruj.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:33@Denchi objasnio sve!
) i taj Moja TV Sport kanal kako vec gdje je nasa liga.
Pozitivna trema je prisutna..ElCartel11 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:44Jel ti se tresu gace![]()
Jos smo ti dali fore par tekmi nismo ga htjeli registrovati![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I ja vala isto 90 dana ,napokon rahat.Sad mi drago sto je Telemach izgubio Arenejohntravolta123 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 22:05Ja sam uzeo top stvar, uzeo sam 90 dana imas aplikaciju za smart tv radi ko bombon.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:59Gledam samo Sarajevo, znam imaju lajvovi, ali nemam zivaca da ih trazim svaku utakmicu, Arena Cloud preskupa, a malo dobijas, a Moja WebTV cijena razumna, a dobijam ono sto nemam na Telemachu, Arene (i sve sto sljeduje sa njima, NBA, spanska liga od naredne sezoneAlfredNobel je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:24
Ako ne planiraš za nešto drugo, onda ne vrijedi, vjeruj.) i taj Moja TV Sport kanal kako vec gdje je nasa liga.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svaka čast svimamiky_hz je napisao/la: ↑11 mar 2021, 22:21I ja vala isto 90 dana ,napokon rahat.Sad mi drago sto je Telemach izgubio Arenejohntravolta123 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 22:05Ja sam uzeo top stvar, uzeo sam 90 dana imas aplikaciju za smart tv radi ko bombon.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:59
Gledam samo Sarajevo, znam imaju lajvovi, ali nemam zivaca da ih trazim svaku utakmicu, Arena Cloud preskupa, a malo dobijas, a Moja WebTV cijena razumna, a dobijam ono sto nemam na Telemachu, Arene (i sve sto sljeduje sa njima, NBA, spanska liga od naredne sezone) i taj Moja TV Sport kanal kako vec gdje je nasa liga.
jel drugacije nikad nebi uplatio mojuweb a bukvalno gledam svaku utakmicu PL nebitno ko igra i nije mi imalo bas smisla davati za svaku 2 marke posebno. Sad u svako doba sve ima i sve utakmice PL ispratim bez da se j.ebem sa strimom,kad nisam kuci na mobu upalim aplikaciju,kad sam kuci isto preko tv aplikacije.Rodio se bukvalno.

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, nedimmmm1337, plisek, samoFKS, VolimoSarajevo i 68 gostiju.