Rashford je obicni panj.
UEFA Europe League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Europe League 2020/2021
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne samo to već mislim da ovo naše tele ima sigurno najviše ovakvih promašaja od svih top napadača širom kontinenta. 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
De Gea i ovaj Henderson su minimalna razlika. Toliko je De Geao grohnuo. Shaw je falio. Pogba očito i nije više u planovima Uniteda. Cavani će u Argentinu za 3 mjeseca. Dakle Rashford je falio, Shaw, Fred, ostali su manje više svi standardni.
Milan je igrao bez Thea, Bennacera, Hakana, Rebića, Zlatana, to je 5 igrača, ako računaš i Romagnolija, to je 6 prvotimaca. Još su falili i neki igrači koji često ulaze sa klupe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne zaboravite Choupu brata
- tutankamon1905
- Kontakt:
Evo sad im falio Romagnoli, a kad igra uvijek im najgoriRomagnoli13 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:21De Gea i ovaj Henderson su minimalna razlika. Toliko je De Geao grohnuo. Shaw je falio. Pogba očito i nije više u planovima Uniteda. Cavani će u Argentinu za 3 mjeseca. Dakle Rashford je falio, Shaw, Fred, ostali su manje više svi standardni.
Milan je igrao bez Thea, Bennacera, Hakana, Rebića, Zlatana, to je 5 igrača, ako računaš i Romagnolija, to je 6 prvotimaca. Još su falili i neki igrači koji često ulaze sa klupe.

Tocno mi oce suza krenut svaki put kad ac milanezi pricaju o izostancima i uvijek su njihovi izostanci golemi, a u protivnika su to uvijek nebitni igraci
- Romagnoli13
- Kontakt:
Otvori oči i uključi mozak kad čitaš. Zato sam i napisao AKO računaš Romagnolia.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa zasto AKO, sta to treba znacit..jel vam falio ili nije?Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 22:02Otvori oči i uključi mozak kad čitaš. Zato sam i napisao AKO računaš Romagnolia.
Da sad dodje navijac mancestera i napise henderson i de gea su tu negdje, cavani propo, pogbu ne racunam..to bi se moglo uzet kao tu i tamo relevantna izjava..al ne moze navijac milana napravit bauk od svakog izostanka u svom timu, a pritom opravdat svaki izostanak protivnika da bi 1:1 dobilo vise na znacaju
Kako je moguce da ovo VAR nije ni pregledao. Pa cist penal za Tottenham jbt.
Kakav lik je ovak tutan. Momčina više emocionalno uložena u klub nego svi mi sa milanove teme zajedno. Uvijek tu da isprati tekmu i pruži svoje konstruktivno mišljenje 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nisam ni minute ispratio, nemam tolko slobodnog vremena. Upratim samo vase realne i konstruktivne komentare svaki put kad uđem na forum jer ih ne mozes zaobić
Stvar je u tome što ti je svaki "kontra-argument" ista priča, i evo već mjesecima tako.
Nego reci mi, je li ti neki milanista yebo malu, ukro pare? Nevjerovatno je kako uvijek prozivaš bez ikakvog razloga. Koji klaun.
Bilo kako bilo, fino je da ti navijači i klub žive u glavi rent free.
Nego reci mi, je li ti neki milanista yebo malu, ukro pare? Nevjerovatno je kako uvijek prozivaš bez ikakvog razloga. Koji klaun.

Bilo kako bilo, fino je da ti navijači i klub žive u glavi rent free.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čovjeka nije bilo, dakle falio, i ako js Tomori u ovom trenutku bolji igrač. Za neke možda i nije tako. Zato sam i napisao AKO.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 22:06Pa zasto AKO, sta to treba znacit..jel vam falio ili nije?Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 22:02Otvori oči i uključi mozak kad čitaš. Zato sam i napisao AKO računaš Romagnolia.
Da sad dodje navijac mancestera i napise henderson i de gea su tu negdje, cavani propo, pogbu ne racunam..to bi se moglo uzet kao tu i tamo relevantna izjava..al ne moze navijac milana napravit bauk od svakog izostanka u svom timu, a pritom opravdat svaki izostanak protivnika da bi 1:1 dobilo vise na znacaju
Dalje, Pogba nije propao, samo očito čovjeku nešto smeta u Unitedu pa više ne igra nego što igra. Totalno je van takmičarskog ritma.
Ja sam priželjkivao svakako da obje ekipe imaju sge igrače, pa da vidim gdje je Milan u odnosu na ekipe koje apsolutno imaju kvalitet za LPa, a to United ima.
Ali nakon ovakve predstave u ovom sastavu, protiv tima koji je prije 4 dana dobio fenomenalni City. Odgovor sam dobio. Milan je 4-5 pojačanja udaljen od ekipe koja može igrati knock out fazu LPa.
Trpaj hrvatske farmere. 

Pogba je povrijeđen brate, a prije toga uz Brunu i Rasha jedan od najboljih igraca Uniteda.Poceo je igrati bolje nakon sto je Raiola zaprijetio da ce ga odvesti iz kluba.Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 22:22Dalje, Pogba nije propao, samo očito čovjeku nešto smeta u Unitedu pa više ne igra nego što igra. Totalno je van takmičarskog ritma.
Uh ElSha
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ma moze i Mancini
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ti sam pojma nemaš šta si želio reć, a vrhunac konverzacije je jel ti neko yebo malu.AjsKjub je napisao/la: ↑11 mar 2021, 22:21Stvar je u tome što ti je svaki "kontra-argument" ista priča, i evo već mjesecima tako.
Bilo kako bilo, fino je da ti navijači i klub žive u glavi rent free.![]()
Kao da niko nikad nije imao problema sa izostancima, evo ove godine Milan prvi i za svaki dobar rezultat se mora naglasit ko je falio. Ostale momcadi su uvijek bez problema. Jednostavno je dosadna prica. Svaka cast za sve, al nekome su dosadni vasi komentari, nekome moji odgovori na iste i to je to. Kakav kontra argument ocekujes na istu pricu vec mjesecima?
Evo romagnoli bar proba objasnit sta je mislio rec i to postujem iako nam se misljenja potpuno razilaze..mada mu je lakse bilo da mi napise da sam klaun
Ovdje 90% finale Arsenal-Tottenham.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.