Kako ovo tuzno zvuci.NerminFatic je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:48Sad Spanac Ortega-Olmedo za povratak u Top 300 i lov kvala za GS. MoRe bit bidne!![]()
Hajde Mirza uvezi koju pobjedu i obraduj i sebe i nas.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kako ovo tuzno zvuci.NerminFatic je napisao/la: ↑09 mar 2021, 14:48Sad Spanac Ortega-Olmedo za povratak u Top 300 i lov kvala za GS. MoRe bit bidne!![]()
ko je taj jedini sto zna?NerminFatic je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:21Jos jedno cetvrtfinale Mirze, sada u St.Petersburgu. Steta da jedini igrac koji zna je u njegovom zrijebu a moglo bi se i do titule i kvala RG.![]()
Copil. A Sock je ostao samo solidan dubl igrac.babino je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:21ko je taj jedini sto zna?NerminFatic je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:21Jos jedno cetvrtfinale Mirze, sada u St.Petersburgu. Steta da jedini igrac koji zna je u njegovom zrijebu a moglo bi se i do titule i kvala RG.![]()
zar ovdje sock nije najbolji igrac?
kakav god da je, mlatnuce basica i copila odjednom, u dublu:-)NerminFatic je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:26Copil. A Sock je ostao samo solidan dubl igrac.babino je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:21ko je taj jedini sto zna?NerminFatic je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:21Jos jedno cetvrtfinale Mirze, sada u St.Petersburgu. Steta da jedini igrac koji zna je u njegovom zrijebu a moglo bi se i do titule i kvala RG.![]()
zar ovdje sock nije najbolji igrac?
Majstore Basic je ispao u dublubabino je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:57kakav god da je, mlatnuce basica i copila odjednom, u dublu:-)
Acapulco i Miami, izgleda, da mu put bude isplativiji kad je u tom kutku svijeta. Sve su prilike da nije poveo onu silikonku pa mozda proigra i sacuva energije za teren.
Ne bi me cudilo da u Miami upane i direktno,jer kontam da ce tamo biti puno otkaza,a msm da je tamo kostur na 96, poslije GS turnira IW i Miami imaju najveci kostur.NerminFatic je napisao/la: ↑11 mar 2021, 22:59Acapulco i Miami, izgleda, da mu put bude isplativiji kad je u tom kutku svijeta. Sve su prilike da nije poveo onu silikonku pa mozda proigra i sacuva energije za teren.
Tesko iako jeste kostur 96. Damir je 127 i bas puno treba otkaza da upadne. Mislim da je bolje za njega da se zagrije u kvalama jer ona je podloga sporija i tanke su mu sanse u MD.ronaldo99 je napisao/la: ↑12 mar 2021, 06:50Ne bi me cudilo da u Miami upane i direktno,jer kontam da ce tamo biti puno otkaza,a msm da je tamo kostur na 96, poslije GS turnira IW i Miami imaju najveci kostur.NerminFatic je napisao/la: ↑11 mar 2021, 22:59Acapulco i Miami, izgleda, da mu put bude isplativiji kad je u tom kutku svijeta. Sve su prilike da nije poveo onu silikonku pa mozda proigra i sacuva energije za teren.
Mlatnuce Van De Zandschulp Damira,gledao sam momka u Montpeilleru kako je igrao,nema Damir sanse ako dobije ti ce biti senzacija.Unofficialpage je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:17Džumhur prošao u 2. kolo kvalifikacija u Acapulcu. Dobio Altamirna 415. na ATP listi: 4-6 7-6 6-0. Večeras igra protiv Van De Zandschulp, 149. na ATP listi.
Nece, ali ce zato tesko preko Souse za MD. Portugalac jace udara i drskiji je igrac.Bosniatennis je napisao/la: ↑14 mar 2021, 12:04Mlatnuce Van De Zandschulp Damira,gledao sam momka u Montpeilleru kako je igrao,nema Damir sanse ako dobije ti ce biti senzacija.Unofficialpage je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:17Džumhur prošao u 2. kolo kvalifikacija u Acapulcu. Dobio Altamirna 415. na ATP listi: 4-6 7-6 6-0. Večeras igra protiv Van De Zandschulp, 149. na ATP listi.
Botic je veliki favorit u meču.NerminFatic je napisao/la: ↑14 mar 2021, 13:41Nece, ali ce zato tesko preko Souse za MD. Portugalac jace udara i drskiji je igrac.Bosniatennis je napisao/la: ↑14 mar 2021, 12:04Mlatnuce Van De Zandschulp Damira,gledao sam momka u Montpeilleru kako je igrao,nema Damir sanse ako dobije ti ce biti senzacija.Unofficialpage je napisao/la: ↑14 mar 2021, 11:17Džumhur prošao u 2. kolo kvalifikacija u Acapulcu. Dobio Altamirna 415. na ATP listi: 4-6 7-6 6-0. Večeras igra protiv Van De Zandschulp, 149. na ATP listi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.