Za cenera imas IpTv gdje dobijes 2-3 hiljade kanala ja konkretno koristim vec dvije godine i nikad nisam imao problema, godinu platim 100 km bitno je samo da imas solidan net.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 mar 2021, 22:48Ma za cenera se ne bih patio i mislio hocel radit il neceAlfredNobel je napisao/la: ↑11 mar 2021, 22:42
Ako mu treba za sve te stvari, onda se slažem za uplaćivanje.
A pogotovo sto su evropa liga, liga prvaka, seria a itd na areni, pa kako mozes prstit fudbal a to ne gledati?![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sanel Trebinjac puši nargile po Austriji i igra neki amaterski fudbal. Ostao je pitar veliki, stalno kači slike neke djece u dresovima Sarajeva, beba umotana u zastavu Sarajeva itd.Historicar je napisao/la: ↑12 mar 2021, 00:56Gdje li je ovaj Haris Muharemović, obecavao je u juniorima, kasnije samo nestade.Bilo je tih momaka koji su obečavali, Sanel Trebinjac, Alem Plakalo, Ismar Čomaga, Anel Škoro........onaj Fadil Čizmić se još uvijek vuce po Prvoj ligi Federacije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam sto vam je bitno da Zrinja dolazi nama da igramo. Mi njih dobili u gostima, oni nas isto tako..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kako je potvrđeno za SportSport.ba, žrijeb Kupa će biti održan u srijedu 17. marta u prostorijama NS BiH.
Prvi susreti polufinala Kupa igraju se 7. aprila, dok su revanši 21. aprila.
U finalu se igra jedan meč.
Prvi susreti polufinala Kupa igraju se 7. aprila, dok su revanši 21. aprila.
U finalu se igra jedan meč.
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
-
- Kontakt:
Pobjediti Široki, izvuči Klis i pobjediti Krupu/Olimpik na Koševu, bilo bi to divnih 7 dana

Namjestit ce se Borcu da ide na Klis.Historicar je napisao/la: ↑12 mar 2021, 09:53Pobjediti Široki, izvuči Klis i pobjediti Krupu/Olimpik na Koševu, bilo bi to divnih 7 dana![]()
![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Svi jedva cekamo Cmilju ko da je Messi 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Prijavio preko moba kucao neki kod, eh sad jel svaki put moram kucat to da se prijavim preko google acca ili je to trajno povezano. Kad kliknem na aplikaciju kad je nadjem samo se ekran zacrni i to je to.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta nam je sa Vinkom zna li ko?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
1000000%Olli je napisao/la: ↑12 mar 2021, 09:59Namjestit ce se Borcu da ide na Klis.Historicar je napisao/la: ↑12 mar 2021, 09:53Pobjediti Široki, izvuči Klis i pobjediti Krupu/Olimpik na Koševu, bilo bi to divnih 7 dana![]()
![]()
Nije ni Tuzla los izbor na kraju krajeva.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sasvim svejedno koga dobijemo u Kupu. Igraju se dvije utakmice i mislim da svakoga možemo preslušati u te dvije utakmice.
Naravno,ali eto mogu se kladiti da ce se Borcu namjestiti Klis,ali opet to ne treba nista mjenjati.

Tuzla mi djeluje ko najteži protivnik, zato bih volio da njih odmah sad dobijemo jer je dvomeč, pa se može majmunisati. Klis neka nas čeka u finalu. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bas tako

Kako god okrenes, u slucaju prolaza, finale je ili sa Tuzlom ili Borcem. Po meni, dvije otprilike isto jake ekipe. Klis bi bio dobar samo zbog toga sto bi neke igrace mogli odmoriti za ligu, dok bi sa Borcem i Tuzlom to vec bilo nemoguce.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma dobijamo Klis 100%
-
- Kontakt:
Uvali Husara svog pulena Pirića na spisak Petevu.Momak ni jednom ove sezone nije branio za Maribor, večinu utakmica gledao sa tribina
Ova reprezentacija je stvarno postala teški cirkus.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Krste za SD, evo bas gledam story, cestitao Nestorovskom rodjendan
https://www.transfermarkt.com/ilija-nes ... saison=ges
e ovo je kapitalac

https://www.transfermarkt.com/ilija-nes ... saison=ges
e ovo je kapitalac

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ErosViverosViv, Hajdeee, keli, Kera1403, Konzerva, mire971, rimljanin90, ubipara i 70 gostiju.