Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- kladionicar03
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
uzeo sam jos holiday 15,5+ i ante 31,5 -
Covjece kakav dan iza mene. Kad bi svaki drugi bio ovakav, postao bih milioner.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Kad krene onda ti covjek mora iskoristiti, danas juris
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Prosralo napokon i mene. Ispunim dva tiketa posebno sa kosarkasima, koja nisu bila ni blizu. Odigram ovaj sistem i evo sta se desi.

Pogodim 18 od 20.
Srusio me Booker, potrefilo se da ga po sablonu manje odigram, taj pad me ne muci toliko koliko Oubre iz GS falila mu trica da predje i da mi donese hiljade.
ali dobro je i ovako ustanes ujutru a pare ti na racunu.

Pogodim 18 od 20.
Srusio me Booker, potrefilo se da ga po sablonu manje odigram, taj pad me ne muci toliko koliko Oubre iz GS falila mu trica da predje i da mi donese hiljade.
BravooooooGoretzka je napisao/la: ↑12 mar 2021, 09:05Prosralo napokon i mene. Ispunim dva tiketa posebno sa kosarkasima, koja nisu bila ni blizu. Odigram ovaj sistem i evo sta se desi.
Pogodim 18 od 20.![]()
Srusio me Booker, potrefilo se da ga po sablonu manje odigram, taj pad me ne muci toliko koliko Oubre iz GS falila mu trica da predje i da mi donese hiljade.ali dobro je i ovako ustanes ujutru a pare ti na racunu.
![]()
Hvala punoFrane2020 je napisao/la: ↑12 mar 2021, 09:24BravooooooGoretzka je napisao/la: ↑12 mar 2021, 09:05Prosralo napokon i mene. Ispunim dva tiketa posebno sa kosarkasima, koja nisu bila ni blizu. Odigram ovaj sistem i evo sta se desi.
Pogodim 18 od 20.![]()
Srusio me Booker, potrefilo se da ga po sablonu manje odigram, taj pad me ne muci toliko koliko Oubre iz GS falila mu trica da predje i da mi donese hiljade.ali dobro je i ovako ustanes ujutru a pare ti na racunu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo, kako ne moze covijeka u ovakvom trenutku nesto natjerati pa da se stavi kakva markica vise, al dobro i ovako.
Koji sistem si imao?
Koji sistem si imao?
⚽FK Garaže⚽
A evo gledam danas Lazio i Lyon u ponudi, raj za kladionicare.
Moglo bi se danas i odmoriti.
@goretzka Cestitam!
@FCB1986 ma ovo je onako iz ocaja, padnem sve evropsku, uplatim dva listica NBA i ostane mi 1.40. Bacim ovaj sistem po sablonu kec dvica kec dvica i eto.
17/20 je bio sistem, ja sam svakako zadovoljan, na ovakvu uplatu neciju platu ubodem.
@wolfie hvala drug.

17/20 je bio sistem, ja sam svakako zadovoljan, na ovakvu uplatu neciju platu ubodem.
@wolfie hvala drug.
@goretzka čestitam, svaka čast.
Predlažem da drugi put jednog košarkaša u kojeg si siguran staviš u fiks. Dobitak bi bio dosta veći.
Predlažem da drugi put jednog košarkaša u kojeg si siguran staviš u fiks. Dobitak bi bio dosta veći.
- BlackCactus
- Kontakt:
Zamisli da si se probudio i ugledao 48k na racunuGoretzka je napisao/la: ↑12 mar 2021, 09:05Prosralo napokon i mene. Ispunim dva tiketa posebno sa kosarkasima, koja nisu bila ni blizu. Odigram ovaj sistem i evo sta se desi.
Pogodim 18 od 20.![]()
![]()
Opet bi zaspao...
- feniksptica
- Kontakt:
Poljaci prelaz, vec blokirano
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Slagirao bih seBlackCactus je napisao/la: ↑12 mar 2021, 12:02Zamisli da si se probudio i ugledao 48k na racunuGoretzka je napisao/la: ↑12 mar 2021, 09:05Prosralo napokon i mene. Ispunim dva tiketa posebno sa kosarkasima, koja nisu bila ni blizu. Odigram ovaj sistem i evo sta se desi.
Pogodim 18 od 20.![]()
![]()
![]()
Hvala puno
Danas baš slabo al evo nešto za manju uplatu jer mi ekipe ne ulijevaju baš sigurnost
Lazio 1
Atalanta 1
M'gladbach 2
Lyon 2
Villa 2
9,61
Lazio 1
Atalanta 1
M'gladbach 2
Lyon 2
Villa 2
9,61
Medvedev 1
Fener kos. 2
Lyon 2
Fener kos. 2
Lyon 2
Znači frajer jednu loptu opucao na utakmici...
nema potpisa
Ajde goovnari
- feniksptica
- Kontakt:
Da sam Lazio igro golove 2-0 bi pobijedio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.