Veoma bezobrazna izjava i to o cemu brujim zadnji dana. Ne treba vise lupati, ovo je dosta za sve.. Znaci nigdje rijeci o tome da ne moze doci zbog corona pravila vec jednostavno ova trojica na spisku su sposobiniji od igraca koji ima vise nastupa nego svi oni zajedno. Toliko. A ovo za Pirica je prica za sebe i nije vrijedno trositi vrijeme. IvayloSveti je napisao/la: ↑12 mar 2021, 12:14Zukanovic je napisao/la: ↑12 mar 2021, 11:24Zašto nema Begovića na spisku?
"Igrači koji nisu pozvani, ne znači da nisu tu. Smatrao sam da će igrači koji su sada na spisku podnijeti pritisak u ovim utakmicama. Računam na većinu igrača i vrata su uvijek otvorena".
Zašto je pozvan Kenan Pirić koji nije standardan u svom klubu?
"On je iskoristio svoju šansu do sada. Mlad je i kvalitetan, imaoje dobru utakmicu protiv Italije. Dobro se uklapa u tim i mislim da je on budućnost reprezentacije".
![]()
![]()
![]()
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
@igrajlopte 🐦
A inace je Piric nesto bitan igrac. Treci golman je covjek. Popustite malo.
Sta treba ? Zvati Begovica koji napusta reprezentaciju kada vidi da nije prvi golman ?
Sta treba ? Zvati Begovica koji napusta reprezentaciju kada vidi da nije prvi golman ?
Znas ti koju je Piric ulogu imao na proslom spisku? Treceg golmana, ako ne znas.
A znas ti da je nakon prve utakmice otpao drugi golman. A da je par dana nakon toga otpao prvi golman. I da je onda taj ne bitni lik morao da stane na gol u UNL. Taj isti treci golman, Piric.
E yebemu sad, jel bitno ko je drugi ili treci ma i nije.. Isto qovno.
Ne pravi se pametniji nego sto jesi. Radi se o principu rada vise nego o Piricu kao njemu jer on u biti i jeste lik koji je sve osim bitan. Ali za nas koji gledamo kako ce BH biti ozbiljna repka, ovakvi pozivi i stavovi su veoma kriticni. I zato smo hejteri.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 12 mar 2021, 13:14, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
Ova izjava je debelo nadmasilo i onu komparaciju Sabanadzovica i Demirovica od strane legende bh fudbala.Zukanovic je napisao/la: ↑12 mar 2021, 11:24Zašto nema Begovića na spisku?
"Igrači koji nisu pozvani, ne znači da nisu tu. Smatrao sam da će igrači koji su sada na spisku podnijeti pritisak u ovim utakmicama. Računam na većinu igrača i vrata su uvijek otvorena".
Zašto je pozvan Kenan Pirić koji nije standardan u svom klubu?
"On je iskoristio svoju šansu do sada. Mlad je i kvalitetan, imaoje dobru utakmicu protiv Italije. Dobro se uklapa u tim i mislim da je on budućnost reprezentacije".
![]()
![]()
Sve i da dodje do toga da Kenan brani. Ko je bolja opcija od njega ?ReX je napisao/la: ↑12 mar 2021, 13:12Znas ti koju je Piric ulogu imao na proslom spisku? Treceg golmana, ako ne znas.
A znas ti da je nakon prve utakmice otpao drugi golman. A da je par dana nakon toga otpao prvi golman. I da je onda taj ne bitni lik morao da stane na gol u UNL. Taj isti treci golman, Piric.
E yebemu sad, jel bitno ko je drugi ili treci ma i nije.. Isto qovno.
Ne pravi se pametniji nego sto jesi. Radi se o principu rada vise nego o Piricu kao njemu jer on u biti i jeste lik koji je sve osim bitan. Ali za nas koji gledamo kako ce BH biti ozbiljna repka, ovakvi pozivi i stavovi su veoma kriticni. I zato smo hejteri.![]()
- JohnCleese
- Kontakt:
Wanda utusio Pirica naustrub Bege profesionalca i sad se usudio.
Kako je samo podmukao
Kako je samo podmukao
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Beduin
- Kontakt:
Ako ne racunas na Begovica iz bilo kod razloga, onda reknes zbog cega ga ne zoves, sa ne racunas na njega i to bi bilo fer prema svima nama kao i samom Begovicu. A izjaviti da Begovic ne bi podnio pritisak, igrac s onakvim iskustvom i sposobnostima, to je cisti bezobrazluk i pisanje po svima nama.
Ali neka, tako nam i treba, samo treba dati podrsku Vici i bugarinu, neka rade s nase reprezentacije sta im je cejf.
Sreca njihova pa nema navijaca na stadionima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pichko jedna nek te bude stid, yebo te onaj ko te doveo.. Ko si ti da tako pricas o najboljem i najuspjesnijem golmanu kojeg je ova mlada drzava imala u historiji. Pa skupi hrabrosti ako imas i barem reci, ne racunam na njega i fajront. Ne svidja mi se, cao. A ne se tako praviti blesav. Fuj.
@igrajlopte 🐦
Hahahahaahhaahahhahahhaahhahaahhahahahahaahhahahahahhahahahaha ovo u Sjevernoj Koreji nema.
Da Begovic nije birao utakmice kada ce igrati i napustao okupljanja danas bi bio na spisku. Ovako je zasluzio da mu Petev ovo kaze.Beduin je napisao/la: ↑12 mar 2021, 13:18Ako ne racunas na Begovica iz bilo kod razloga, onda reknes zbog cega ga ne zoves, sa ne racunas na njega i to bi bilo fer prema svima nama kao i samom Begovicu. A izjaviti da Begovic ne bi podnio pritisak, igrac s onakvim iskustvom i sposobnostima, to je cisti bezobrazluk i pisanje po svima nama.
Ali neka, tako nam i treba, samo treba dati podrsku Vici i bugarinu, neka rade s nase reprezentacije sta im je cejf.
Ne tako davno.
Asmir Begović, golman reprezentacije Bosne i Hercegovine, napustio je kamp A tima. Iz Fudbalskog saveza BiH je potvrđeno da nije bilo nikakve drame, te da Begović želi da se posveti klupskim obavezama.
“Begović je razgovarao sa selektorom Duškom Bajevićem i odlučio je da se vrati klupskim obavezama. Sinoć je napustio kamp reprezentacije, ali zaista nije bilo nikakvih problema”, kazala je Slavica Pecikoza, portparolka kuće bh. fudbala, prenosi Faktor.
Ona je u izjavi rekla da je Begović razgovarao sa selektorom Dušanom Bajevićem, te da je nakon toga otišao iz kampa i vratio se u Englesku.
Begović, golman Bornemoutha, još se nije oglašavao o ovom slučaju.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Begovic je podmuklo i polako otjeran iz repke.
Begovic, 10 stepenica pa svi ostali golmani.
Covjek je gospodin, kada je prekipilo rekao toliko od mene pokupio stvari i NITI JEDNOM NIJE IZJAVIO NISTA PROTIV NIKOGA.
Tako rade ljudi koji imaju karakter i obraz.
Ova repka je pala kur cu za usi davno, sada je separatista na celu saveza doveo i svog pulena da pi sa po nama.
Cuj ne moze podnjet pritisak Begovic....
Begovic, 10 stepenica pa svi ostali golmani.
Covjek je gospodin, kada je prekipilo rekao toliko od mene pokupio stvari i NITI JEDNOM NIJE IZJAVIO NISTA PROTIV NIKOGA.
Tako rade ljudi koji imaju karakter i obraz.
Ova repka je pala kur cu za usi davno, sada je separatista na celu saveza doveo i svog pulena da pi sa po nama.
Cuj ne moze podnjet pritisak Begovic....
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Beduin
- Kontakt:
Nemojmo sad traziti dlaku u jajetu, svi znamo koliko bezobrazluka i nelogicnosti se izdesavalo u reprezentaciji godinama unazad, i opet je Begovic razgovarao sa strucnim stabom, nije se racunalo na njega i pustili ga da se vrati u klub, a vjerovatno nikad necemo saznati prave razloge i sa jedne i sa druge strane.TheChief je napisao/la: ↑12 mar 2021, 13:25Da Begovic nije birao utakmice kada ce igrati i napustao okupljanja danas bi bio na spisku. Ovako je zasluzio da mu Petev ovo kaze.Beduin je napisao/la: ↑12 mar 2021, 13:18Ako ne racunas na Begovica iz bilo kod razloga, onda reknes zbog cega ga ne zoves, sa ne racunas na njega i to bi bilo fer prema svima nama kao i samom Begovicu. A izjaviti da Begovic ne bi podnio pritisak, igrac s onakvim iskustvom i sposobnostima, to je cisti bezobrazluk i pisanje po svima nama.
Ali ovakve izvlakuse koristiti za necije nepozivanje je cisti bezobrazluk. Da je to neki nebitan igrac, neiskusan, pa da ovakav izgovor koristis, covjek bi i svario, ali za Begovica i Vrancica i to u ovakvim formama, de ba. Eto i da si u pravu za Asmira, ali istu glupost izvaliti i za Marija, zalosno i jadno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- feniksptica
- Kontakt:
Podrska treneru, drugog trenutno nemamo. Kakav je takav je, jedino se mozemo u njega pouzdati i nadat se pobjedi protiv Finske. Protiv Francuske je nerealno i da nas Zidane vodi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovo treba otjerat sto prije. Prvi put u zivitu cu navijati da sve izgubi jer mislim da je to dugorocan interes.
Wanda ovdje uđe isproziva menadžerske igrače i savez, a više se ne mora ni javljat, Jasmina utušio u Sarajevo, Pirić redovan na spisku...JohnCleese je napisao/la: ↑12 mar 2021, 13:17Wanda utusio Pirica naustrub Bege profesionalca i sad se usudio.
Kako je samo podmukao
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Wandu su banovali. Wanda ako je Husarić onda stvarno mu naklon, jer ni jednom nije spominjao Pirića ni Mešanovića kad je bila i najveća halabuka.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bugarska prevara.

podrska ovom sarlatanu hahaha
ja sam razocaran od samog izbora, cekao sam spisak i jutrosnje obrazlozenje istog. Poslusao prva 2 odgovora sa pressa, meni dosta bilo i ugasio stream.
definitivno navijam protiv ove vicine prcije. Idemo pukki!
ja sam razocaran od samog izbora, cekao sam spisak i jutrosnje obrazlozenje istog. Poslusao prva 2 odgovora sa pressa, meni dosta bilo i ugasio stream.
definitivno navijam protiv ove vicine prcije. Idemo pukki!
-
samoposmatram
- Kontakt:
A sta kaze lik nece nista mjenjati. Pa jarane neznas ni skim ces voditi ovu ekipu. 
Lik je tu postavljen samo kao meta. Spisak obavljaju talovi.
Lik je tu postavljen samo kao meta. Spisak obavljaju talovi.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Evander, Goalgetter, johnw1ckk, roccosiffredi i 55 gostiju.