FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

wolfie
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la wolfie » 12 mar 2021, 11:46

To dio krivice moze prodavati nekom drugom. Dali smo mu podrsku, pljunuli smo na druge zbog njeg i covjek nam je lijepo zabio noz u ledja. Ubica FK Zeljeznicar je brkata spodoba!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 mar 2021, 11:46

Ambasador BiH u Norveškoj posjetio FK Željezničar

Makarević je obišao Shop FK Željezničar, Plavi salon i kompletan stadion, upoznat je s poslovanjem FK Željezničar, a kao navijač Želje prisjetio se historije najtrofejnijeg bh. kluba.

– Željo se voli od rođenja, bez obzira na to gdje ste rođeni, i to je dokaz onog starog slogana da Željo nije stvar geografije nego filozofije. Veoma mi je drago doći u posjetu na Grbavicu i prisjetiti se svih velikih datuma ovog Kluba. Željo je velik, nije mala stvar postojati 100 godina i preživjeti nekoliko režima i ratova. Drago mi je da je ova posjeta u mjesecu u kojem se desila reintegracija Grbavice, a znam da je strancima veoma zanimljiva priča oko stadiona i veliki turistički potencijal zbog opsade i dešavanja tokom agresije na BiH. Od 1921. godine moj dedo je radio u Željeznici i odmah postao član i fan Želje, potom su moj otac i amidža prenijeli na mene ljubav prema Želji, a danas su to naslijedili moji sinovi. Potrudit ću se da preko diplomatskih aktivnosti pomognem FK Željezničar, istakao je Nedim Makarević, ambasador naše zemlje u Norveškoj.
https://fkzeljeznicar.ba/ambasador-bih- ... car/44931/
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 12 mar 2021, 11:50

molio bi ako može bez tih epiteta za bilo kojeg člana naše plave zajednice
moSa ljoŽe

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 12 mar 2021, 12:24

Svi znamo da loše rukovodstvo jedne firme tu firmu upropasti.Ne upropaste je radnici već rukovodstvo koje rukovodi tim radnicima.Isto je u Želji.Zašto skupština ništa ne poduzima? Zašto skupština šuti? Šta čekaju naši vrli skupštinari?Zašto se niko ne oglašava? Pitam se zbog čega su se uopšte kandidovali za taj najveći organ kluba.Jeli misle da će neko drugi riješiti naše probleme.Zašto se ne sastanu i ne razmijene mišljenja,ideje,prijedloge...Šutnjom i bježanjem od problema mi svaki dan tonemo niže a u ovakvoj situaciji svaki dan je bitan.Moramo svi zajedno izvršiti pritisak da se skupština što prije zakaže i da se otvoreno raspravlja o problemima u kojima jesmo,da skupština traži rješenja i u kadrovskom a i u finansijskom smislu a ne da iz čoškova nijemo posmatraju šta se dešava.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 mar 2021, 12:32

Olimpik se dobro pokazao u ova 2 kola. Gledao ih protiv Borca, primili su golove u posljednjim minutama, a do tada je Borac bio poprilično jalov protiv njih. Moguće da je malo i do Borca, da sad ne objašnjavam, ali Slavko je kalkulant i tačno zna šta hoće.

Slobodu su zasluženo pobjedili u prošlom kolu:

slika

Ekipa im je puna iskusnih igrača što u prvih 11, što na klupi. Po ovome najjači su definitivno u veznom redu. Donedavno sva trojica veznih su igrala u najjačim ekipama države (Željo, FKS, Zrinjski).

Neće biti lako jer smo i mi u lošoj situaciji trenutno, a i zbog Olimpika koji će se sigurno taktički dobro postaviti sa trenerom koji zna igrati na način da bar uzme bod, a i zbog toga što je Olimpik igrački jači nego u prvom dijelu prvenstva. Plus igramo uz Borac zadnji u ovom kolu gdje ćemo sigurno biti pod pritiskom ostalih rezultata tog kola.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 mar 2021, 13:24

Gledao sam ih i ja protiv Slobode, taj prikaz nije realan. Perisic je igrao lijevo po strani Isic stopera a Bajraktarevic u sredini.
U sredini su trkacki prejaki, gdje Bajraktarevic, Gavric, Handzic, Cruz jako puno trce a Curjuric je dosta popravio formu i nije vise onoliki trut kao sto je bio dok je igrao kod nas.
Osmanovic je tanak spic, ali sredina im je trkacki prejaka i tesko cemo im moci trkom parirati koga kod da se izvede.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 mar 2021, 13:30

Ovo je kraj kad se doslo do toga da se Olimpik analizira i jos ce bit neizvjesna utakmica.Amar nek i ovu zijani da srusi sve rekorde sto se srusit moze.Kako drzi rekord u ligi bez poraza sad mu je sansa da nas svi iz donjeg dijela tablice nakanta.Hajde kobr mozes ti to.A mi cemo i dalje piskarat i kad dodje kraj bice poznata.Hamo jesta ovo lobi.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 12 mar 2021, 13:46

slika

haj sto nam je kapiten postao los kao igrac a sto je postao parking papak pored polupraznog parkinga deset metara udaljenog :rol: :rol: :mrgreen:

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 12 mar 2021, 13:47

Fakat nema para u klubu, pa kapiten nam vozi kangooa.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 12 mar 2021, 13:48

Robust je napisao/la:
12 mar 2021, 13:46
slika

haj sto nam je kapiten postao los kao igrac a sto je postao parking papak pored polupraznog parkinga deset metara udaljenog :rol: :rol: :mrgreen:
Ako je pijan, logično je da će ovako parkirati :rol:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 mar 2021, 13:50

Yebo te, Stila, onaj koji ti dade vozacku. :rol:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 12 mar 2021, 13:54

Ja što metu čovjeku stavi. :shock:
Željezničar za život cijeli!

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 12 mar 2021, 13:57

Sad naravno kao i uvijek pred reprezentativnu pauzu napravimo dobre rezultate odnosno kao da gledam da ćemo sve dobit i onda idemo na pauzu od 15 dana i onda kad se vratimo opet ćemo pušit i onda će gospodin Amar reći : " mah znate bila je ta pauza igrači su ispali iz forme (koje forme?), nisu više u ritmu i eto dešava se da sad gubimo. "

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 mar 2021, 14:04

bhsport je napisao/la:
12 mar 2021, 13:24
Gledao sam ih i ja protiv Slobode, taj prikaz nije realan. Perisic je igrao lijevo po strani Isic stopera a Bajraktarevic u sredini.
U sredini su trkacki prejaki, gdje Bajraktarevic, Gavric, Handzic, Cruz jako puno trce a Curjuric je dosta popravio formu i nije vise onoliki trut kao sto je bio dok je igrao kod nas.
Osmanovic je tanak spic, ali sredina im je trkacki prejaka i tesko cemo im moci trkom parirati koga kod da se izvede.
Dobro kažeš za tu fizičku spremu, eno čitam neki dan izjave Čurjurića i Gavrića, obojica kažu da nisu nikad spremniji bili nego sad kod Slavka.

Sve u svemu biće patnja ko da gledam, ali realno meni ova njihova krila i špic nisu nešto. Mada naša bliska historija protiv ovih slabijih ekipa nas upozorava da upravo ti slabiji igrači i protivnici dočekaju svojih 5 minuta slave protiv nas.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 mar 2021, 14:09

MrAlemKa je napisao/la:
12 mar 2021, 13:57
Sad naravno kao i uvijek pred reprezentativnu pauzu napravimo dobre rezultate odnosno kao da gledam da ćemo sve dobit i onda idemo na pauzu od 15 dana i onda kad se vratimo opet ćemo pušit i onda će gospodin Amar reći : " mah znate bila je ta pauza igrači su ispali iz forme (koje forme?), nisu više u ritmu i eto dešava se da sad gubimo. "
Sad ce u ponedjeljak izgovor biti da su se istrosili, psihicki pali jer smo ispali na onakav nacin. Samo treba sacekat malo i krenut ce. Nebitno da li ce to biti 15 dana, mjesec, dva, tri, godinu, ali ce krenuti. Okrece se kolo srece.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 12 mar 2021, 14:11

Mrtvog mi oca, ako ne dobiješ ekipu u kojoj je Osmanović kapiten i glavni napadač, treba im glave polupati svima kolektivno.
Željezničar za život cijeli!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 mar 2021, 14:19

SudoHusika je napisao/la:
12 mar 2021, 14:11
Mrtvog mi oca, ako ne dobiješ ekipu u kojoj je Osmanović kapiten i glavni napadač, treba im glave polupati svima kolektivno.
Slavkec je najavio bodove na Grbavici pa ti vidi. :kafa:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 mar 2021, 14:26

braco je napisao/la:
12 mar 2021, 14:19
Mogao bi Slavkec iskihati za sve ovo do sad vezano i za njega licno oko licence, a i za ovo nase sta nam se desava u zadnje vrijeme.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 12 mar 2021, 14:28

braco je napisao/la:

slika

kad bude ovo sliku u svlačionici olimpika zalijepio i napisao igrajte za moje pare :kafa: :kafa: :rol:

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 12 mar 2021, 14:34

Robust je napisao/la:
12 mar 2021, 14:28
braco je napisao/la:

slika

kad bude ovo sliku u svlačionici olimpika zalijepio i napisao igrajte za moje pare :kafa: :kafa: :rol:
mozda si htio reći: igrajte premanentno za moje pare :D
moSa ljoŽe

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 30 gostiju.