Gledaju preko livescoreGoalgetter je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:11Kakva asistencija gledate li uopste tekmu?Dodao prvom do sebe ovaj prosao 2-3 igraca i opalio sa ruba sesnaesterca.
Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mario Vrančić
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nema veze, 2 ključna dodavanja i 1 kreirana velika šansa, čovjek mora biti pozvan!Goalgetter je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:11Kakva asistencija gledate li uopste tekmu?Dodao prvom do sebe ovaj prosao 2-3 igraca i opalio sa ruba sesnaesterca.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se da treba dobiti poziv, trebamo novih igraca u veznom redu, da ne gledamo uvijek Gojaka ili Cimirota.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:21Nema veze, 2 ključna dodavanja i 1 kreirana velika šansa, čovjek mora biti pozvan!Goalgetter je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:11Kakva asistencija gledate li uopste tekmu?Dodao prvom do sebe ovaj prosao 2-3 igraca i opalio sa ruba sesnaesterca.
Na svim poznatim portalima je upisana asistencija pa vi pišite šta hoćete.Maestro je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:14Gledaju preko livescoreGoalgetter je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:11Kakva asistencija gledate li uopste tekmu?Dodao prvom do sebe ovaj prosao 2-3 igraca i opalio sa ruba sesnaesterca.
![]()
Iskreno, ne želim komentarisati spisak novog selektora jer je njegovo pravo da zove koga hoće. Ne želim da se oko mene pravi nekakav „slučaj“. Davno sam prebolio razočarenje, ali kada igrate u dobroj formi, klubu koji dominira u izuzetno jakoj ligi onda nada da ćeš dobiti poziv u reprezentaciju uvijek tinja. Tako je bilo i sad ali ne pozivanjem nisam iznenađen, ni razočaran. Malo sam tužan ali proći će. Takav stav sam imao ranije i tu se ništa nije promijenilo. Reprezentaciji želim uspješan start kvalifikacija i da našim ljudima donese bar malo radosti u ova sumorna vremena
Dakle, još jedna "izmišljotina" da Vrančić nije mogao biti pozvan zbog ovog ili onog razloga!Ne želim to komentarisati, kao ni navodne razloge oko situacije sa Covidom. Mene nisu kontaktirali ni selektor, niti bilo ko iz Saveza da pitaju oko mogućnosti izlaska i ulaska u Englesku. Iz toga proizilazi da nisam ni bio u planovima i tu se priča završava. Kažem vam, posljednjih mjesec dana tinjala je ta nada da ću biti na spisku. Ostaje žal što reprezentaciji nisam dao puno više, a mogao sam. Sada se sve završilo i okrećem se obavezama u klub”, rekao je, glasom koji odaje gubitak svake nade da će se vratiti u reprezentativni dres
Ima mjesta za grijača klupe ispodprosječnog Konyaspora a ne za standardnog igrača najbolje ekipe Championshipa
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la: ↑12 mar 2021, 21:34Iskreno, ne želim komentarisati spisak novog selektora jer je njegovo pravo da zove koga hoće. Ne želim da se oko mene pravi nekakav „slučaj“. Davno sam prebolio razočarenje, ali kada igrate u dobroj formi, klubu koji dominira u izuzetno jakoj ligi onda nada da ćeš dobiti poziv u reprezentaciju uvijek tinja. Tako je bilo i sad ali ne pozivanjem nisam iznenađen, ni razočaran. Malo sam tužan ali proći će. Takav stav sam imao ranije i tu se ništa nije promijenilo. Reprezentaciji želim uspješan start kvalifikacija i da našim ljudima donese bar malo radosti u ova sumorna vremenaDakle, još jedna "izmišljotina" da Vrančić nije mogao biti pozvan zbog ovog ili onog razloga!Ne želim to komentarisati, kao ni navodne razloge oko situacije sa Covidom. Mene nisu kontaktirali ni selektor, niti bilo ko iz Saveza da pitaju oko mogućnosti izlaska i ulaska u Englesku. Iz toga proizilazi da nisam ni bio u planovima i tu se priča završava. Kažem vam, posljednjih mjesec dana tinjala je ta nada da ću biti na spisku. Ostaje žal što reprezentaciji nisam dao puno više, a mogao sam. Sada se sve završilo i okrećem se obavezama u klub”, rekao je, glasom koji odaje gubitak svake nade da će se vratiti u reprezentativni dres
Ima mjesta za grijača klupe ispodprosječnog Konyaspora a ne za standardnog igrača najbolje ekipe Championshipa![]()
⚜️~⚜️~⚜️
Kralj ostane kralj Vrancic je izmislio fudbal za Loncara, Rahmanovica, Hadziahmetovica i Cimirota. Ja nemogu razumjeti zašto nije Hajradinovic umjesto Rahmanovica pozvan?
- Beduin
- Kontakt:
I onda dodje njih par ovdje i pravda ove poteze Peteva. Ovo je samo jos jedna u nizu nepravdi prema nasim igracima koji igraju u odlicnoj formi, ali...Vucevich je napisao/la: ↑12 mar 2021, 21:34Iskreno, ne želim komentarisati spisak novog selektora jer je njegovo pravo da zove koga hoće. Ne želim da se oko mene pravi nekakav „slučaj“. Davno sam prebolio razočarenje, ali kada igrate u dobroj formi, klubu koji dominira u izuzetno jakoj ligi onda nada da ćeš dobiti poziv u reprezentaciju uvijek tinja. Tako je bilo i sad ali ne pozivanjem nisam iznenađen, ni razočaran. Malo sam tužan ali proći će. Takav stav sam imao ranije i tu se ništa nije promijenilo. Reprezentaciji želim uspješan start kvalifikacija i da našim ljudima donese bar malo radosti u ova sumorna vremenaDakle, još jedna "izmišljotina" da Vrančić nije mogao biti pozvan zbog ovog ili onog razloga!Ne želim to komentarisati, kao ni navodne razloge oko situacije sa Covidom. Mene nisu kontaktirali ni selektor, niti bilo ko iz Saveza da pitaju oko mogućnosti izlaska i ulaska u Englesku. Iz toga proizilazi da nisam ni bio u planovima i tu se priča završava. Kažem vam, posljednjih mjesec dana tinjala je ta nada da ću biti na spisku. Ostaje žal što reprezentaciji nisam dao puno više, a mogao sam. Sada se sve završilo i okrećem se obavezama u klub”, rekao je, glasom koji odaje gubitak svake nade da će se vratiti u reprezentativni dres
Ima mjesta za grijača klupe ispodprosječnog Konyaspora a ne za standardnog igrača najbolje ekipe Championshipa![]()
Sretno Finskoj i Francuskoj, a mi idemo dati podrsku tuti i vici dodikovcu
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ljudi samo da mi zijanimo sve 3 prve i da ovaj napokon ode ja ga vise ne mogu gledat
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ne možeš razumjeti jer si glup. Nema na čemu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
-
IgmanskiVukovi
- Kontakt:
Hahahah
Tvoja Mama je glupa sto nije tebe progutala!
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ide u njemačku ili tursku izgleda, nadam se Konyasporu
-
bhfanatic14
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Covjek u poznim godinama pravi bolje transfere od propaliteta Cimirota, Hadziahmetovica, Rahmanovica i ostalih pokusaja od igraca.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Normalno ipak je covjek klasa i nije uz pomoc prevara i lazi postao fudbaler . Sretno Mario, ostaje zal sto nismo iskorostili njegovo znanje da pomogne repki. Kad pomislim Presley Saric u finskoj starter kod smrkonje Roberta a Mario na klupi bez minute
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Beduin, bhfanatic14, dime, Edincapitano, EdinjoBos, GoldenLilies, Hajdeee, legendarnadruga, Lobudaraczapamcenje, LondonBlues, Proximic, successminator, Vrhbosnian i 127 gostiju.