Sam je covjek dobijao utakmice.
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Steven Gerrard is the only player to score in an FA Cup, League Cup, Champions League and UEFA Cup final.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cuj Gerrard hahahaha
Povrede, neprofesionalnost itd. Fudbalsko umijece koje tesko da cemo vise vidjeti. Lik je 1998 finale igrao u pelenama.marconato je napisao/la: ↑12 mar 2021, 17:20Sama cinjenica da ti Galakrikosi nisu osvojili LŠ govori u prilog da su bili jaki samo na papiru.
Ta ekipa je jedva u 2 navrata dobila Partizan. U Beogradu bili nadigrani, u Madridu Raul iz ofsajda dao gol za pobjedu...
Zato je zuba igrao 2 finala SP i uzeo ono 2002...
Ne kazem da je goat, ali njega su povrede syebale da mozda to i bude!
A ovaj petarda i ovaj rogero trebaju da pogledaju koju tekmu Ronalda iz najboljih dana.
Messi je najkvalitetniji fudbaler koji je igrao fudbal , poslije njega je to Maradona pa Ronaldo9.
Karijera debelog nije isla predvidjenim tokom ali je velika legenda i ostat ce kao najbolja 9ka ikada.
Cristiano je iz svoje karijere recimo izvukao vise nego njegovi kvaliteti to pokazuju.
Ovo cisto govorim sto se fudbalskih i individualnih mogucnosti tice.Prva tri su mogla uraditi stvari koje niko nije mogao , Ronaldinho je neke stvari mogao ali je jasno da je trajao prekratko.
Karijera debelog nije isla predvidjenim tokom ali je velika legenda i ostat ce kao najbolja 9ka ikada.
Cristiano je iz svoje karijere recimo izvukao vise nego njegovi kvaliteti to pokazuju.
Ovo cisto govorim sto se fudbalskih i individualnih mogucnosti tice.Prva tri su mogla uraditi stvari koje niko nije mogao , Ronaldinho je neke stvari mogao ali je jasno da je trajao prekratko.
Slozio bi se s tobom ,ali bi tu ukljucio i Ronaldinha i stavio R9 na prvo mjesto. Jednostavno lik je bio skroz druga dimenzija kad su driblinzi u pitanju i umijece s loptom generalno.Da je bio profesionalac kao Messi i C.Ronaldo i da nije imao problema sa zdravljem danas za 90% fudbalske javnosti ne bi bilo upitno ko je GOAT.JoeBleck je napisao/la: ↑12 mar 2021, 22:02Messi je najkvalitetniji fudbaler koji je igrao fudbal , poslije njega je to Maradona pa Ronaldo9.
Kakav crni Ronaldo. Liku najveci trofej s klubom Kup Uefa jbt 
Ima vise golova na SP nego Messi i C.Ronaldo zajedno i trofeja SP-a.
Nadam se da razumijes sta znaci fudbalsko umijece, a sta statistika ? Ronaldo je imao problema sa zdravljem i bio je partijaner teski, a da ne pricam da su tad defanzivci bili klasama iznad onih protiv koji su vecinom igrali C. Ronaldo i Messi i generalno fudbal je bio bolji jer nije bilo toliko para i manji klubovi su mogli sebi priustiti odlicne igrace sto je znacilo da je konkurencija bila bolja.
Da su babi muda bila bi did.To sta bi bilo okacite macku o rep, cinjenica je da su Messi i Ronaldo iznad svih nabrojanih miljama, pa ljudi 10-15 godina ruse rekorde i igraju na vrhunskom nivou, niko nije kriv Ronaldinhu i slicnima sto im nogomet nije bio prioritet pa nisu ni blizu navedenog dvojca.
Ko prica o ovoj dvojici ?meepo je napisao/la: ↑12 mar 2021, 22:48Ima vise golova na SP nego Messi i C.Ronaldo zajedno i trofeja SP-a.![]()
Nadam se da razumijes sta znaci fudbalsko umijece, a sta statistika ? Ronaldo je imao problema sa zdravljem i bio je partijaner teski, a da ne pricam da su tad defanzivci bili klasama iznad onih protiv koji su vecinom igrali C. Ronaldo i Messi i generalno fudbal je bio bolji jer nije bilo toliko para i manji klubovi su mogli sebi priustiti odlicne igrace sto je znacilo da je konkurencija bila bolja.
JA ti kazem da nijedan od njih nije top 10, vjerovatno su rubnih top 20, a brazilski Ronaldo je tu iza njih izmedju 20 i 30 ali nikakvi GOATI sta ti je...
pa ima bar 10 boljih napadaca od brazilkog Ronalda u povijesti fudbala
Iako je meni licno debeli najdrazi igrac i osoba kojoj sam se divio i volio ga kao brate , ne mogu reci da je u globalu bolji fudbaler od Messija i Maradone.meepo je napisao/la: ↑12 mar 2021, 22:16Slozio bi se s tobom ,ali bi tu ukljucio i Ronaldinha i stavio R9 na prvo mjesto. Jednostavno lik je bio skroz druga dimenzija kad su driblinzi u pitanju i umijece s loptom generalno.Da je bio profesionalac kao Messi i C.Ronaldo i da nije imao problema sa zdravljem danas za 90% fudbalske javnosti ne bi bilo upitno ko je GOAT.JoeBleck je napisao/la: ↑12 mar 2021, 22:02Messi je najkvalitetniji fudbaler koji je igrao fudbal , poslije njega je to Maradona pa Ronaldo9.
Stvari kojeje debeli radio vidio sam od oba Argentinca , ali stvari koje Messi pa i Maradona radi debeli nikada nije.Messi je jednostavno fudbal i totalni produkt istog.On je najbolji dribler , suter , kreator prilika , asiatent i playmaker u jednom.Maradona je takodjer taj tip i zbog toga ih stavljam ispred , jer su radili stvari koje nisu samo rjesavanje rivala i suho zabijanje golova.
Debeli je najbolji fudbaler od svih 9ki ikada i vjerovatno jedan od naiboljih individualaca , ali ova dva su 10ke sa mnogo vecim skillsetom.
PostenoJoeBleck je napisao/la: ↑12 mar 2021, 23:22Iako je meni licno debeli najdrazi igrac i osoba kojoj sam se divio i volio ga kao brate , ne mogu reci da je u globalu bolji fudbaler od Messija i Maradone.meepo je napisao/la: ↑12 mar 2021, 22:16Slozio bi se s tobom ,ali bi tu ukljucio i Ronaldinha i stavio R9 na prvo mjesto. Jednostavno lik je bio skroz druga dimenzija kad su driblinzi u pitanju i umijece s loptom generalno.Da je bio profesionalac kao Messi i C.Ronaldo i da nije imao problema sa zdravljem danas za 90% fudbalske javnosti ne bi bilo upitno ko je GOAT.JoeBleck je napisao/la: ↑12 mar 2021, 22:02Messi je najkvalitetniji fudbaler koji je igrao fudbal , poslije njega je to Maradona pa Ronaldo9.
Stvari kojeje debeli radio vidio sam od oba Argentinca , ali stvari koje Messi pa i Maradona radi debeli nikada nije.Messi je jednostavno fudbal i totalni produkt istog.On je najbolji dribler , suter , kreator prilika , asiatent i playmaker u jednom.Maradona je takodjer taj tip i zbog toga ih stavljam ispred , jer su radili stvari koje nisu samo rjesavanje rivala i suho zabijanje golova.
Debeli je najbolji fudbaler od svih 9ki ikada i vjerovatno jedan od naiboljih individualaca , ali ova dva su 10ke sa mnogo vecim skillsetom.
Suarez, Di Stefano, Puskas, Pele, Romario, Gerd Muller, Eusebio, Jimmy Greaves, Josef Bican i Ian Rush.
Ovo je po meni top 10 bez dileme.
R9 je najbolji špic ikad i to daleko. A da nije imao povrede
i poremećaje ishrane vjerovatno bi bio u pričama sa Messiem i Cristianom.
Najbolja tehnika jednog igrača ikad, perfektan dribling, finišing i nestvarna brzina paralelno s kontrolom lopte u punom sprintu.
Maradona i Pele ne mogu u rečenicu s ovima, glupo je i porediti epohe, Maradona je sa pivskim stomakom igrao, sa ritmom kakav je pandan nekim današnjim mediokritetskim ligama.
Naprosto taj nivo fudbala, tehnike je inferioran. Ok kult i sve to, ali neuporedivo.
Neka naznaka i crte Ronalda sam još samo u Henryu poslije vidio.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Luis Suarez
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- LlullSergio
- Kontakt:
Emir Obuća.
Suarez bolji od Ronalda debelog ? U kojoj toj alternativnoj dimenziji? Uz duzno postovanje prema svima ostalim na listi , ali Ronaldo je bio druga dimenzija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.