Lyon sljedeci go me bacio u plus 150.
Uloženo vratio naravno tako da sam u plusu kako god.
Ma sve sam ja u plusu kockam od petog s onim što sam dobio tako da plus
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma
Lyon sljedeci go me bacio u plus 150.
Ma mene više iznervira što ovde pet golova padne u drugom, a milion puta ti go treba i zna po sat vremena do kraja ništa. Prošle sedmice mi neki islandski ostao 5+ i bio jedan go u prvom, u drugom 72,81,87 i naravno peti nije pao, a sad kad me treba prodje ono 90+4 nizašto.kladionicar03 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 01:12@admir steta za listic ali bgm tesko je pogoditi listic samo na golove kad se igra, uvijek se nadje ili vise ili oda da obori. ovo govorim za danasnje vrijeme, prije je lakse bilo to ali sad ...
pokusaj malo dvoznake da igras i jedan dva na golove.
znam kakav je osjecaj. jednom sam cekao 3+ na holandsku drugu ligu za oko 180 KM, 9. minut gosti vode 2-0 a domacinu kvota 1.25 bila za pobjedu, ja zaokruzim taj par i izadjem vani s rajom na pivu,ja sam castio 60 ak maraka racun doslo, vratim se kuci kad ono 2-0 zavrsila utakmicaAdmir_Sa je napisao/la: ↑13 mar 2021, 01:27Ma mene više iznervira što ovde pet golova padne u drugom, a milion puta ti go treba i zna po sat vremena do kraja ništa. Prošle sedmice mi neki islandski ostao 5+ i bio jedan go u prvom, u drugom 72,81,87 i naravno peti nije pao, a sad kad me treba prodje ono 90+4 nizašto.kladionicar03 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 01:12@admir steta za listic ali bgm tesko je pogoditi listic samo na golove kad se igra, uvijek se nadje ili vise ili oda da obori. ovo govorim za danasnje vrijeme, prije je lakse bilo to ali sad ...
pokusaj malo dvoznake da igras i jedan dva na golove.

@kladionicar mogoce da smo isti par cekali Nizozemce, bilo je to neko vrijeme unazad cak su gosti imali i crveni, domacin nisam siguran jel bila Sparta Roterdam, al moj najveci pad mislim kad je bilo bas sve 1000% da ce doci nakon 0-2.kladionicar03 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 01:50znam kakav je osjecaj. jednom sam cekao 3+ na holandsku drugu ligu za oko 180 KM, 9. minut gosti vode 2-0 a domacinu kvota 1.25 bila za pobjedu, ja zaokruzim taj par i izadjem vani s rajom na pivu,ja sam castio 60 ak maraka racun doslo, vratim se kuci kad ono 2-0 zavrsila utakmicaAdmir_Sa je napisao/la: ↑13 mar 2021, 01:27Ma mene više iznervira što ovde pet golova padne u drugom, a milion puta ti go treba i zna po sat vremena do kraja ništa. Prošle sedmice mi neki islandski ostao 5+ i bio jedan go u prvom, u drugom 72,81,87 i naravno peti nije pao, a sad kad me treba prodje ono 90+4 nizašto.kladionicar03 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 01:12@admir steta za listic ali bgm tesko je pogoditi listic samo na golove kad se igra, uvijek se nadje ili vise ili oda da obori. ovo govorim za danasnje vrijeme, prije je lakse bilo to ali sad ...
pokusaj malo dvoznake da igras i jedan dva na golove.tada se pratilo na teletext utakmice tako da nisam ni mogao znati tok utakmice
![]()
poslije par dana cini mi se cekao sam norveska druga liga samo jedan gol od 50. minute pri 1-1 rezultatu za 980 KM i tako zavrsila utakmica a domacini bili veliki favoriti, oko 1.20 kvotahocu reci uvijek ima takvi padova a i bit ce jbg.

Ma engleska liga neko mrtvilo nastupilofeniksptica je napisao/la: ↑13 mar 2021, 14:12jest nogomet propo kad u
na utakmici Leeds Chelsea nema golova. Od sad cu odbojku, snooker i pikado igrat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.