LjoZee je napisao/la: ↑12 mar 2021, 23:28Naravno da nema. Koliko se sjecam u onom izvjestaju sa Skupstine pisalo je da su upozoreni za stadion. Ocigledno ne mozes sa njima fino. Ja razumijem za teren. Steta jeste, ali velike pare trebaju tu da se odrzava na najvisem nivou. Da nema korone odnosno da ovo stanje ne traje vec predugo ili da je normalno, a on propada onda bi mogao zamjeriti. Ali, ovo okolo je bezobrazluk. Iznenadjen sam negativno Pekicem koji je tu godinama i ovo je dopustio. To je njegov posao da vodi brigu i o onom sto se ne vidi na TV-u. Pa sve i da ti nije posao kako kao navijac moze se ovako ponasati kao da te boli k? Ne trebaju ti milioni za ovo nego volja.MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 mar 2021, 22:21Pa za neke stvari im ne trebaju pare **** im pare sve. Na ovom se vidi sav nemar i koliko im je stalo. Nema ovo veze ni sa kakvom finansijskom krizom.

evo novo zeleno sjenilo da se zamijeni pocijepano 2x100m kosta 11 KM toliko je potrebno da izgleda top sve i normalno
a ovo drugo ako fali ograde da se pruzi
ako nista mozemo se mi sa foruma svako po marku i da im od sramote odnesemo pred zapad i urucimo kao poklon ako bi ti to ljoze kao moderator mogao organizirati da im se dokaze kolika je sramota i koliko je jeftino hahahhaha