geykoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 02:17
Izdrži babuka!
Amare, lopove i grobaru, gmazu debeli i ubleho, neznalice i hohstapleru, odlazi iz svetinje!!!
I neka ti se geyko iz Londona pridruži, jedino je on veća ubleha od tebe!!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- JohnKeynes97
- Kontakt:
A sve smo im govorili, pokusali da im otvprimo oci, Amar Kamatar naziv nije tek tako izmisljen.
Nego, ono misli komsija dusman... Eh eto vam sada
Nego, ono misli komsija dusman... Eh eto vam sada
Nije, kaze pored Mesnice trazi jos 2 zakupljena poslovna prostora koja ce njemu na racun uplacivati rentu a ne klubu.
Kaze se hostaFler 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Citam kampanju protiv Amara, nema sta mu ne psuju i kakvim ga epitetima caste...
Sta rade legendi kluba cccc najtrofejnijem im treneru, covjeku koji emotivno zivi Zelju...
Je li moguce ovo? Kakve su pridike drzali za Husrefa, mislio sam da barem imaju tu neku odanost legendama svojim...Sram vas i stid strumpfovi, nista vam sveto nije.
Amare izdrzi...jesi strumpf al imas podrsku barem pokojeg pitara, kad te vec tvoji sahranise...
Idem piti kafu.
Sta rade legendi kluba cccc najtrofejnijem im treneru, covjeku koji emotivno zivi Zelju...
Je li moguce ovo? Kakve su pridike drzali za Husrefa, mislio sam da barem imaju tu neku odanost legendama svojim...Sram vas i stid strumpfovi, nista vam sveto nije.
Amare izdrzi...jesi strumpf al imas podrsku barem pokojeg pitara, kad te vec tvoji sahranise...
Idem piti kafu.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel izdahnula plava futa?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Đe nam je brat švrakindolac da prodiskutujemo u vezi izgleda njihove ljepotice 
[/list]
Svrakindolac je ovaj sto snima videa. Takvog ga dozivljavam.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:23Đe nam je brat švrakindolac da prodiskutujemo u vezi izgleda njihove ljepotice![]()
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 13 mar 2021, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Vidim ja fali nestoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:23Đe nam je brat švrakindolac da prodiskutujemo u vezi izgleda njihove ljepotice![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ljepotica kojoj smrdi iz ustaredbull93 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:40Vidim ja fali nestoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:23Đe nam je brat švrakindolac da prodiskutujemo u vezi izgleda njihove ljepotice![]()
![]()
Sretno Velez danas u da iskocite na drugo mjesto 
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Bgm tesko. Losi su na gostovanjima pravo. Neka me demantuju danas.
PSPHM
Pa jos Amara krive sto ograde nema na stadionu. Kakav nonsens...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ja samo ne znam kako su navijaci dopustili da im masnica bude predsjednik. Pa vidi se na kilometre da je prevarant, ali valjda stoji ona stara poslovnica
"Kad covjek tone i za vrelo gvozdje se hvata"
"Kad covjek tone i za vrelo gvozdje se hvata"
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Oni su jedini navijači koje puca trip da se nešto pitaju.
- Merakk1921
- Kontakt:
Pa vi ste svog Amara otjerali iako je dijelio prvo mjesto.. hahahahhah, budi realan, nije to onaj stari Amar, ovog Amara ne zanima uopste BH fudbal, totalno je hladan ..Steven11 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 10:48Citam kampanju protiv Amara, nema sta mu ne psuju i kakvim ga epitetima caste...
Idem piti kafu.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mi smo svog otjerali da ne bi igrao ulogu amara.Merakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 13:43Pa vi ste svog Amara otjerali iako je dijelio prvo mjesto.. hahahahhah, budi realan, nije to onaj stari Amar, ovog Amara ne zanima uopste BH fudbal, totalno je hladan ..Steven11 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 10:48Citam kampanju protiv Amara, nema sta mu ne psuju i kakvim ga epitetima caste...
Idem piti kafu.
Jel nema na tv mladost dk- krupa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.