Mislim da je kasno brod je krenuo tonuti porazom od sloge, ne zaustavi ovo niko više. Treba se pomiriti s činjenicom da ispadamo 99%. Prodali Tomaševića nisu to iskoristili da dovedu 2-3 igrača da osiguramo opstanak i to je to. Mi i Krupa imamo najgore ekipe i ispadamo iz lige. Ako ostanemo biće to veliko čudo.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ne vrijedi niti kukati ovdje nista promjeniti necemo.
Ali volio bi cuti tvoje iskreno misljenje o upravi, navodnom smanjenju duga, igrackom kadru i transfer politici.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Probisvjet
- Kontakt:
Yebem i Zizovicu mayku i pleme.

I zenu.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 13 mar 2021, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Tacno od gotovog mi veresiju pravimo. Iako smo izgubili samo 2 igraca, obojica su u odbrani bili odlicni, a Tomasevic je dosta pomagao u napadu, imao dosta centarsuteva, suteva na gol, prekidanja protivnickih napada i njegovo prisustvo na terenu ce se tesko nadoknaditi.
I dok se za Tomasevica barem dovela zamjena kakva-takva, za Uzelca nije (osim ako Karlosa tu ne broje) + Devedzic ti ne igra 3 utakmice sto samo po sebi nazire problem. Mislio sam da ce se nekako skrpiti do povratka Kenina, ali mi ne bismo bili Sloboda kad ne bismo dodatno sebi zakomplikovali zivot, Beganovic i Osmic se povrijede i uz izostanak Tomasevica i Uzelca dobijes 3 lagana poraza i grcevitu borbu za opstanak.
Ne mogu kriviti srecu, mada nas je napustila u ovom nastavku, jer smo imali dovoljno vremena da se zakrpimo barem do kraja sezone. Nismo, zato sad izostaje rezultat. Nadam se pozitivnom soku i miru u kuci po dolasku iskusnog trenera jer ja i dalje ne sumnjam u opstanak.
I dok se za Tomasevica barem dovela zamjena kakva-takva, za Uzelca nije (osim ako Karlosa tu ne broje) + Devedzic ti ne igra 3 utakmice sto samo po sebi nazire problem. Mislio sam da ce se nekako skrpiti do povratka Kenina, ali mi ne bismo bili Sloboda kad ne bismo dodatno sebi zakomplikovali zivot, Beganovic i Osmic se povrijede i uz izostanak Tomasevica i Uzelca dobijes 3 lagana poraza i grcevitu borbu za opstanak.
Ne mogu kriviti srecu, mada nas je napustila u ovom nastavku, jer smo imali dovoljno vremena da se zakrpimo barem do kraja sezone. Nismo, zato sad izostaje rezultat. Nadam se pozitivnom soku i miru u kuci po dolasku iskusnog trenera jer ja i dalje ne sumnjam u opstanak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Dovoljno je i 22 ako ovi iza nas budu kao i mi gubili utakmice, a pošto se to neće desiti po meni treba toliko da se sigurno ostane u ligi. Ima još 33 boda u igri druže.Madal je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:22Kako dodje do racunice od barem 12 bodova? Ako dodjemo do nekih 30ak bodova, sada 22 imamo, vjerovatno ce biti dovoljno za opstanak. Opstanak je vrlo blizu da mi imamo neku igru i igrace, ili trenera makar. Samo s ovom igrom ne znam kako ikoga da pobijedimo.sviunapad1010 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:18Bez da se nađe par igrača sa slobodnim papirima, a koji su bolji od ovih što imamo mislim da je džaba trener. Treba osvojiti još barem 12 bodova da se ostane u ligi, ja ne vidim kako ćemo ih mi osvojiti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
Dobra rakija, ha?

Yeni raki

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Imali smo sreće u prvom dijelu prvenstva ne traje ni to dovijeka. Zna se da će krenuti povrede, crveni itd.. Svi smo pisali treba nam 2-3 dobra igrača da sigurno ostanemo. Ovi su se kockali, vjerovatno i Gradi obecavali biće igrači i imamo sad trasiran put za cvajtu.Beduin je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:27Tacno od gotovog mi veresiju pravimo. Iako smo izgubili samo 2 igraca, obojica su u odbrani bili odlicni, a Tomasevic je dosta pomagao u napadu, imao dosta centarsuteva, suteva na gol, prekidanja protivnickih napada i njegovo prisustvo na terenu ce se tesko nadoknaditi.
Malo si pretjerao s tim barem 12 bodova, ispade sa Realom, Barcelonom i Atletikom se borimo za opstanak. Mi da smo bod na Otoci uzeli imali bi +9 i 2 kluba iznad opasne zone 11 kola prije kraja. To je ogromno u borbi za opstanak.sviunapad1010 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:27Dovoljno je i 22 ako ovi iza nas budu kao i mi gubili utakmice, a pošto se to neće desiti po meni treba toliko da se sigurno ostane u ligi. Ima još 33 boda u igri druže.
Smijesno je koliko smo blizu opstanka a koliko opet jadno igramo da ne vidimo nacin da i do remija nekog dodjemo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ne volim ponavljat ,previse se vjerovalo Imamovicu i pojedincima kako ce nam ukrast stadion,klub itd.. gdje su sad da spase brod koji tone u prvu ligu federacije..
Imali smo sve,a smetalo nam je tad najvise ..
Imali smo sve,a smetalo nam je tad najvise ..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Vala jusic je i u 60oj igro rukom .
Fino se vidilo a sabrija iskuliro.
Par put smo pod faulom uzeli loptu iskuliro je. Da se ne vadimo na sudije kriminalna igra.posjed lopte i inicijativa na strani veleza.kao i broj pokusaja na go.korneri.sve
Jos kriminalnije reakcije nasih igraca.
Pezer i predragpvic nisu se s loptom sastali.
Kurtalic los.
Vadis saida jedinog kad i me trci koji moze nesto uradit.
Uz goluba maksu i islamovica jedine prolazne ocjene po meni.
Fino se vidilo a sabrija iskuliro.
Par put smo pod faulom uzeli loptu iskuliro je. Da se ne vadimo na sudije kriminalna igra.posjed lopte i inicijativa na strani veleza.kao i broj pokusaja na go.korneri.sve
Jos kriminalnije reakcije nasih igraca.
Pezer i predragpvic nisu se s loptom sastali.
Kurtalic los.
Vadis saida jedinog kad i me trci koji moze nesto uradit.
Uz goluba maksu i islamovica jedine prolazne ocjene po meni.
Ima jedna dobra vijest Salihovic crveni karton, jedino znajući njegove nadnaravne sposobnosti, ako mu ponište crveni na arbitraži.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma kakva rakija, moram na dalek put ovakav. Idem po Zizovica i dva stopera i jenog napadaca. Samo ne znam gdje da ih trazim.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
E i to. Nece niko s nama da ima posla.
Pridružujem se čestitkama
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Oba crvena opravdana. Jusic istina nije imao namjeru, ali je bas nagazio. Desni bek dva brutalna starta na 55m i 45m od gola. Aferim.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Desni bek jedno 4 5 nepotrebnih izlijetanja i bice igro u kost baco se na glavu. Kloc jedan neopjevani.
Godinama nam krade bodove svojim postojanjem.
.ko god ga nazor drzi stigo te moj srcani zalizak na preskok!
Godinama nam krade bodove svojim postojanjem.
.ko god ga nazor drzi stigo te moj srcani zalizak na preskok!
- Probisvjet
- Kontakt:
KRAV MAGA. Jes al' u qurcu! Janjetina mlada. Konobarica Asja.

-
- Kontakt:
Izlazi lik i nesto tersa krivo mu, nije on jadan nista kriv.puuu dje su stara vremena da ga neko s a tribine karabatkom u glavu zdipi.puuu klocu svi napolje.Probisvjet je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:48KRAV MAGA. Jes al' u qurcu! Janjetina mlada. Konobarica Asja.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.