Nisi glup a-aSteven11 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:26Nije isto misliti i kakiti.Merakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:19Ja mislim da igramo sljedeci ponfeniksptica je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:12
Veliki navijac, jestt da ne zna ni kad mu klub igra al haj
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Merakk1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta bi ovo, sa borbe na titulu padose na 5. Mjesto, bice zanimljiva borba za opstanak.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Moze li neko prikazati snimak tog penala, meni net stao 20 minuta i nisam vidio situaciju. Drugi zuti za jusica cist, za Salihovica vala i nezz, mogao je proci bez njega. Sve u svemu bolja smo ekipa i pobjedili zasluzeno, al je sudija usrao tekmu sa sudenjem nakon naseg 2 gola.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Haj ne zajebaji zasluzeno ste dobili i gotovo.nekoIzMostara je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:35Moze li neko prikazati snimak tog penala, meni net stao 20 minuta i nisam vidio situaciju. Drugi zuti za jusica cist, za Salihovica vala i nezz, mogao je proci bez njega. Sve u svemu bolja smo ekipa i pobjedili zasluzeno, al je sudija usrao tekmu sa sudenjem nakon naseg 2 gola.
Sami pali sami se ubili.
Velez jednostavno bio bolji
Ne dobije li Sarajevo sutra biće svašta.
Velež 9 utakmica bez poraza, zadnji poraz u oktobru od najvećih mitomana i faslifikatora svega.
Velež 9 utakmica bez poraza, zadnji poraz u oktobru od najvećih mitomana i faslifikatora svega.
Sreca njihova pa im je Amar tu, on voli i zivi ZeljA.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:19U raskoraku je Želja. Jedna noga u grobu, drugu ufatila gangrena.
Bit ce to dobro dok su skupa.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sačekati prelazni rok da amar složi ekipu po svom ukusu.Zip je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:56Sreca njihova pa im je Amar tu, on voli i zivi ZeljA.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:19U raskoraku je Želja. Jedna noga u grobu, drugu ufatila gangrena.
Bit ce to dobro dok su skupa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
To stoji, samo kazem da drugi zuti za Salihovica po meni nije morao svirati. Penal nezz. Al da smo bolji bili jesmo. Sretno u nastavkuSariel1987 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:49Haj ne zajebaji zasluzeno ste dobili i gotovo.nekoIzMostara je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:35Moze li neko prikazati snimak tog penala, meni net stao 20 minuta i nisam vidio situaciju. Drugi zuti za jusica cist, za Salihovica vala i nezz, mogao je proci bez njega. Sve u svemu bolja smo ekipa i pobjedili zasluzeno, al je sudija usrao tekmu sa sudenjem nakon naseg 2 gola.
Sami pali sami se ubili.
Velez jednostavno bio bolji
All-Time First Yugoslav League table
Kad je neko dobar onda se mora pohvaliti,a to je danasnji sudija Sabrija Topalovic koji se striktno drzao strogih sudijskih pravila
Salu na stranu,zasluzeno smo po igri dobili.Sto se tice penala,niko nije vidio sta se desilo tako da niko ne zna da li je cist ili nije,ali slazem se da je diskutabilan.
Sto se tice oba crvena kartona ,prvi je ocitiji crveni,a drugi (ja ga ne biih sviro progledo bih kroz prste s obzirom da vec imaju jedan crveni)mada ako gledamo pravila igre nije pogrijesio sto je dao crveni.Mislim u nasoj ligi se ipak malo tolereise dok u jacim ligama nema toleranicije ni minimum,pa mi je malo i cudno da se odlucio da opet pokaze u svlacionicu igracu Slobode.
Moram pohvaliti igrace Slobode oni su se svojski borili citavu utakmicu ali vidi se da fali kvalitet.Po meni kljucni momenat utakmice je kad je Jaha izveo Saida,pa jebote jedini igrac koji moze nesto potezom napraviti on ga vadi iz igre,po meni jako pogresan potez.
Sto se tice nas mi smo opet igrali dosta lose(iako smo stalno napadali) previse smo srljali i igrali nepovezano,nije bilo smisljenih puno akcija.2 puta su nas i vile nosale ,ono kad je Said istrcao kontru i ono kad je onaj njihov igrac bio sam na 12 metara i puca preko gola,a bili smo zreli tada da ga fasujemo.Velez ako misli ganjati Evropu,a misli, moraju puno puno bolje igrati u gostima.Jebote mi imamo 2 igraca vise i umjesto da ih dokrajcimo mi se branmimo
,pa da sam negdje blize najebo bi im se familije.Igracima Slobode kapa dole za borbenost,iako sa 2 igraca manje oni su ginuli i nisu odustajali da napadnu na gol protivnika.
Sve u svemu veoma bitna pobjeda za nas,ali ovo mora puno bolje
Slobodi zelim sve najbolje,i ja uopste ne sumnjam da ce ostati u ligi jer ima puno slabijih protivnika.Nadam se da ce se trznuti i da ce poceti ubuduce osvajati bodove
UIdemo dalje ko je sljedeci??,moguce opet Sloboda ali u ovaj put Mostaru

Salu na stranu,zasluzeno smo po igri dobili.Sto se tice penala,niko nije vidio sta se desilo tako da niko ne zna da li je cist ili nije,ali slazem se da je diskutabilan.
Sto se tice oba crvena kartona ,prvi je ocitiji crveni,a drugi (ja ga ne biih sviro progledo bih kroz prste s obzirom da vec imaju jedan crveni)mada ako gledamo pravila igre nije pogrijesio sto je dao crveni.Mislim u nasoj ligi se ipak malo tolereise dok u jacim ligama nema toleranicije ni minimum,pa mi je malo i cudno da se odlucio da opet pokaze u svlacionicu igracu Slobode.
Moram pohvaliti igrace Slobode oni su se svojski borili citavu utakmicu ali vidi se da fali kvalitet.Po meni kljucni momenat utakmice je kad je Jaha izveo Saida,pa jebote jedini igrac koji moze nesto potezom napraviti on ga vadi iz igre,po meni jako pogresan potez.
Sto se tice nas mi smo opet igrali dosta lose(iako smo stalno napadali) previse smo srljali i igrali nepovezano,nije bilo smisljenih puno akcija.2 puta su nas i vile nosale ,ono kad je Said istrcao kontru i ono kad je onaj njihov igrac bio sam na 12 metara i puca preko gola,a bili smo zreli tada da ga fasujemo.Velez ako misli ganjati Evropu,a misli, moraju puno puno bolje igrati u gostima.Jebote mi imamo 2 igraca vise i umjesto da ih dokrajcimo mi se branmimo

Sve u svemu veoma bitna pobjeda za nas,ali ovo mora puno bolje
Slobodi zelim sve najbolje,i ja uopste ne sumnjam da ce ostati u ligi jer ima puno slabijih protivnika.Nadam se da ce se trznuti i da ce poceti ubuduce osvajati bodove
UIdemo dalje ko je sljedeci??,moguce opet Sloboda ali u ovaj put Mostaru

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kako bi se zvao Željezničar u Italijanskog ligi? Rassuolo
HHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA
ORIGINAL 1987
Pisi sto vise...pisi bas tako koliko mozes dosegnuti. I ostavi nick koji aludira iz kojeg si miljea.Merakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:29Nisi glup a-a
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
PeakyBlinders je napisao/la: ↑13 mar 2021, 20:17Kako bi se zvao Željezničar u Italijanskog ligi? Rassuolo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PeakyBlinders je napisao/la: ↑13 mar 2021, 20:17Kako bi se zvao Željezničar u Italijanskog ligi? Rassuolo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Kockoglavi
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
U Saudijskoj Arabiji bi se zvao Al-GapunePeakyBlinders je napisao/la: ↑13 mar 2021, 20:17Kako bi se zvao Željezničar u Italijanskog ligi? Rassuolo
PSPHM
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 08:37, ukupno mijenjano 1 put.
je l' moguce da je toliko losa situacija u Zeljeznicaru da ce biti potrebno cudo da dobiju Euro licencu?!
ukoliko su oni toga svjesni, svasta moze da se desi sa rezultatima u nastavku...
ukoliko su oni toga svjesni, svasta moze da se desi sa rezultatima u nastavku...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.