na recenicu samo je jedan serif u manchesteru a to je united
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
-Paja je napisao/la:Ne moze United biti serif u gradu koji nema nikakve veze sa njim.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nema potrebe više da Pajine gluposti i stavljamo ovdje. Njegovi postovi ni djeci od 7 godina ne bi bili ni mrvicu interesantni.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ako sam dobro vidio (a jesam),Paja nije tebe citirao.Slatinash_7 je napisao/la:-Paja je napisao/la:Ne moze United biti serif u gradu koji nema nikakve veze sa njim.
Iako ga fakat ne kontam,ali ovo ne spada u najsmješnije postove...
You'll never walk alone.
- Slatinash_7
- Kontakt:
al je stavio odma ispod,nesto kao da me citirao.......volimliverpool je napisao/la:Ako sam dobro vidio (a jesam),Paja nije tebe citirao.Slatinash_7 je napisao/la:-Paja je napisao/la:Ne moze United biti serif u gradu koji nema nikakve veze sa njim.
na recenicu samo je jedan serif u manchesteru a to je united![]()
Iako ga fakat ne kontam,ali ovo ne spada u najsmješnije postove...
Nepovezani komentari po meni spadaju ovdje al potrudit cu se da ne stavljam nesto tako vise
Slatina Bog i batina
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Evo jedan post koji me maloprije nasmijao.Bosco je napisao/la:Manchester City od večeras i zvanično ima više navijača u Bosni nego u Engleskoj.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Dobar pravoSexmachineboy je napisao/la:Evo jedan post koji me maloprije nasmijao.Bosco je napisao/la:Manchester City od večeras i zvanično ima više navijača u Bosni nego u Engleskoj.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ovo je vise uzrecica koju su mi ubacili u glavu.ofanziva23 je napisao/la:Devil,navijač komšinice,na vest o Tričkovskom.
Čovek na Božić psuje Sunce!Sunce ti jbm kakvi su onda ostali.
99% sve dogovoreno sa Salatom i Bozicem.
Jbg sta's.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ovo je prejakoRaul_64 je napisao/la:Evo Paja priča o Arsenalu..
drH je napisao/la:Ovo su neki od komentara bosancerosa na city-evom forumu, oplakao sam![]()
![]()
Dzeko is a great guy.
That will surely give his best for the blue jersey.
And is not it true that supporters called Kloc than individuals.
Zeljeznicara supporters like Dzeko.
Believe that you will die for your club.
The truth is not greedy for Parma and is not afraid of anyone and nothing only God.
If we are honest only when he will be loved by the club Zeljeznicar.
But will also appreciate your hospitality and support of.
Believe that you will return to their goals and professionalism.
We were most happy that he signed for you, because zeljeznicar in blue shirts.
Neverujte every word newspaper is not true that he wanted to Juventus.
We were a bit better informed than you.
By the way Bosnia is reticulated Culture in various.
Good luck in winning the title in the English Championship and Champions League.
course Dzeko be top scorer.
and the whole country will watch his first appearance.
and believe that you are nice to us because we know that MS has more fans than stroke in the gradu.MU there are more out of England because they had years of great success in the league sampiona.Marketing is a miracle.
I would not desire, prodo dzeko for peanuts, but the economic crisis in the country and the clubs do not have tesko.Mi Arabs can buy any player they want.
But cope in the best possible way but honestly.
Keep us Dzeko and Do not let journalists to stretch it because the guy is withdrawn and does not corrupt
, while on the ground right Bosnian dragon that will not save to help the team to reach the desired goal and that is victory
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Sir Matt
- Kontakt:
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
prodo
AHHAHAHAHA
AHHAHAHAHA
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Kloc xD
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:

Oj majko
ovaj je sigurno iso na google-translate pa koje rijeci nije pravilno napiso izbacilo mu tako..
Koji pajser
ovaj je sigurno iso na google-translate pa koje rijeci nije pravilno napiso izbacilo mu tako..
Koji pajser
Jeste, evo ja probo...L_blancos je napisao/la:Oj majko
Koji pajser
http://translate.google.com/#hr|en|prodo
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Željovac je napisao/la:Vrlo velikodušna ponuda.kralj_je_mrtav je napisao/la: Sad ce vrli mediji prenijeti ovu sliku i reci evo sa treninga, ebo me svak u paksu ko tako ne bude.
P.S.Za ovo iznad kolko je čovjek neobrazovan ne znani maternji
http://translate.google.com/#hr|en|prodao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hahahahhaa oplakah na nase engleze
mogu mislit odgovora ispod
a ovo gdje pise parma jel mislio parama
Thomas Müller - Fußballgott
amell je napisao/la:sve je ovo namjestaljka iz engleske,masoni koji vladaju engleskom i engleskim fudbalom su svjesno oslabili serie a i podmetnuli im kojekakve afere,calciopoli je farsa to nikada nije postojalo,masonski celnici premijer lige zajedno sa masonima iz uefe nisu vise mogli gledati apsolutnu dominaciju serie a te 0odlucise stati u kraj italijanskoj klubskoj nadmoci![]()
a ovi komentari za Džeku hahahahahh
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security