Što će reći da smo vam mi penicilin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Što će reći da smo vam mi penicilin
Jedino mogu tebe marisati i hraknut cu te svakako na krajuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:20Jznose,iznose, jedan je za to vec nogu dobio. Fokusiraj se malo na prave stvari, kreni i ti na treninge ici da marises igrace.Merakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:19JohnKeynes97 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:14
Polako se ti spremaj da ulazis na forumu u dio gdje su kantonalne lige. Nece ova tema uskoro za tebe biti
Nemam problem s tim, stanje u klubu je takvo kakvo je, u kantonalnu nikad i ti to najbolje znas da je Željo previse velik za to .. zbog cega lazi iznosis na forumu, direktori nasi pricaju vasim kakvo je stanje u Želji? E jadno idi na pregled glave na Kobilju glavu
Bili bi i mi vama da niste gubili i poslije nas
Ko ti drma kavez?Merakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:41Jedino mogu tebe marisati i hraknut cu te svakako na krajuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:20Jznose,iznose, jedan je za to vec nogu dobio. Fokusiraj se malo na prave stvari, kreni i ti na treninge ici da marises igrace.Merakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:19
Nemam problem s tim, stanje u klubu je takvo kakvo je, u kantonalnu nikad i ti to najbolje znas da je Željo previse velik za to .. zbog cega lazi iznosis na forumu, direktori nasi pricaju vasim kakvo je stanje u Želji? E jadno idi na pregled glave na Kobilju glavu
Stvarno si bilde. Jesu ga uzeli prije 2 sezone? Nemoj se mutav oravit.
Još malo pa ide postrojavanje!
Najgluplji navijaci u BiH ubjedljivo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:58Točno se vidi da su godine u federalki ostavile traga na vrapčiće. Naučite se ponašat kako nakon loših tako i nakon dobrih rezultata, neugodno je čitat o vašim pohodima na sve i svašta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.