A tvoje su prognoze ono bas pouzdane, od Slobode u Evropi, u borbi za titulu i tako to

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Moj potpis sve ti govoriOsttribine je napisao/la: ↑13 mar 2021, 22:06A tvoje su prognoze ono bas pouzdane, od Slobode u Evropi, u borbi za titulu i tako to![]()
Znas sta je samo ironicno, sto smo se u istom broju skupili i mi koji smo pobijedili, i vi, veliki navijaci Zrinjskog, koji ste s gorcinom pogledali pobjedu Velezatutankamon1905 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:58Točno se vidi da su godine u federalki ostavile traga na vrapčiće. Naučite se ponašat kako nakon loših tako i nakon dobrih rezultata, neugodno je čitat o vašim pohodima na sve i svašta
Moze preCjeniku 15 cm od kakvog crnca, to je sve...
Smiri se, ne moras biti glavni klaun svaki dan na forumu. Ne kontam jel mislis stvarno da ti nekoga mozes uvrijedit, ili ponizit, ili sta? Pa covjece ti si na sliku Bijelog Brijega napisao ovo je slikano negdje izvan stadiona, i ti pokusavas nekome shuknut kao ..
A tvoj potpis vise govori o tvom kompleksu od Sarajeva, lik nogiran prije 5 godina, ni prvi ni poslednji kojeg je Sarajevo otjeralo, nakon njega Sarajevo osvojilo dvije titule i kup, ali tvoja prognoza Slobode u Evropi ili borbi za titulu se ne ostvarisamirr je napisao/la: ↑13 mar 2021, 22:09Moj potpis sve ti govoriOsttribine je napisao/la: ↑13 mar 2021, 22:06A tvoje su prognoze ono bas pouzdane, od Slobode u Evropi, u borbi za titulu i tako to![]()
![]()
Danas je bilo kućno postrojavanje.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 mar 2021, 22:09Znas sta je samo ironicno, sto smo se u istom broju skupili i mi koji smo pobijedili, i vi, veliki navijaci Zrinjskog, koji ste s gorcinom pogledali pobjedu Velezatutankamon1905 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:58Točno se vidi da su godine u federalki ostavile traga na vrapčiće. Naučite se ponašat kako nakon loših tako i nakon dobrih rezultata, neugodno je čitat o vašim pohodima na sve i svašta
U tome je razlika, mene libo racku koliko ce Zrinjski i kako ce igrat, ne bih pogledao nebitnu utakmicu poput Krupa Zrinjski ni u ludilu, a vi ste cijeli dan znali sta cete raditi u 17:00.
Zar nije tako![]()
Nije tako. Pregledo sam 2-3 minuta utakmice kad su bili oni crveni kartoni i to je to. Dovoljno mi je od nase lige Zrinjski sto pogledam. Apsolutno me ne zanimate vjeruj mi, nego mi smjesno kako varirate od nista ne valja do prvaci svemira i rasprave sa svima cim se priblizite vrhu.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 mar 2021, 22:09Znas sta je samo ironicno, sto smo se u istom broju skupili i mi koji smo pobijedili, i vi, veliki navijaci Zrinjskog, koji ste s gorcinom pogledali pobjedu Velezatutankamon1905 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:58Točno se vidi da su godine u federalki ostavile traga na vrapčiće. Naučite se ponašat kako nakon loših tako i nakon dobrih rezultata, neugodno je čitat o vašim pohodima na sve i svašta
U tome je razlika, mene libo racku koliko ce Zrinjski i kako ce igrat, ne bih pogledao nebitnu utakmicu poput Krupa Zrinjski ni u ludilu, a vi ste cijeli dan znali sta cete raditi u 17:00.
Zar nije tako![]()
kompleks ni najmanje, nego moj potpis govori da da se previše vjerovalo Ješicu tad a vecina vas s.vršavala na pauzi lafo ekipa kad prodje s njim pripreme i tako to prekucat ce ligu oni ni u Evropu te godine ne izadjoše.. Svi znaju da ako Sloboda ne moze da osvoji titulu nemam ništa protiv da to bude Sarajevo prije svih.Osttribine je napisao/la: ↑13 mar 2021, 22:15A tvoj potpis vise govori o tvom kompleksu od Sarajeva, lik nogiran prije 5 godina, ni prvi ni poslednji kojeg je Sarajevo otjeralo, nakon njega Sarajevo osvojilo dvije titule i kup, ali tvoja prognoza Slobode u Evropi ili borbi za titulu se ne ostvarisamirr je napisao/la: ↑13 mar 2021, 22:09Moj potpis sve ti govoriOsttribine je napisao/la: ↑13 mar 2021, 22:06
A tvoje su prognoze ono bas pouzdane, od Slobode u Evropi, u borbi za titulu i tako to![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.