Sezona 2018./19. kada se prvi put igrao ovaj sistem trokruzni Krupa je ispala sa osvojena 33 boda. Sloga se tada isčupala jedva imali 36. Mi smo u toj sezoni imali 30 bodova nakon 22 kola, a na kraju smo imali svega 38 bodova. Znači uzeli smo u 11 kola 8 bodova, a Krupa je tada uzela 17 bodova zadnjih 11 kola i ispali su iz lige.Madal je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:32Malo si pretjerao s tim barem 12 bodova, ispade sa Realom, Barcelonom i Atletikom se borimo za opstanak. Mi da smo bod na Otoci uzeli imali bi +9 i 2 kluba iznad opasne zone 11 kola prije kraja. To je ogromno u borbi za opstanak.sviunapad1010 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:27Dovoljno je i 22 ako ovi iza nas budu kao i mi gubili utakmice, a pošto se to neće desiti po meni treba toliko da se sigurno ostane u ligi. Ima još 33 boda u igri druže.
Smijesno je koliko smo blizu opstanka a koliko opet jadno igramo da ne vidimo nacin da i do remija nekog dodjemo.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Starim, a uspjeh Slobode nikako da dozivim bojim se da cu ga ostati zeljan.
samo Sloboda
definitivno imamo najboljeg golmana lige ! šteta ce biti ako ispadnemo..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Sigurno među 3 najbolja golmana lige.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ni sad ne mogu skontati sta je Jaha Ferguson htio uradit vadjenjem Saida na rezz 1:1 a da covjek nije trazio izmjenu. Nekakav pickast pristup imamo generalno, bez obzira sto smo losiji, umjesto da malo nabrijes ekipu, presing napravis, pojacas ofanzivu, vadis najboljeg igraca i onda sve ode u ****. Za razliku od one Naliceve ekipe kad su 90 min napadali ovo je katastrofa.
Stari nisi ni prva ni posljednja generacija koja je dobila qurcinu od kluba
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Naljutio se Jaha kod one sanse kad je Golub ispuco...Said je jedini koji je drzo prema naprijed.desperados je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:03Ni sad ne mogu skontati sta je Jaha Ferguson htio uradit vadjenjem Saida na rezz 1:1 a da covjek nije trazio izmjenu. Nekakav pickast pristup imamo generalno, bez obzira sto smo losiji, umjesto da malo nabrijes ekipu, presing napravis, pojacas ofanzivu, vadis najboljeg igraca i onda sve ode u ****. Za razliku od one Naliceve ekipe kad su 90 min napadali ovo je katastrofa.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Otisao je jos jedan veliki igrac Slobode na jedan jako tuzan nacin, nasa legenda Milicic. Teska godina mnogo velikih Slobodasa nas je napustilo.
samo Sloboda
-
- Kontakt:
Zamislite samo koliko je ljudi za ovih 100 godina navijalo za Slobodu,pomrli su,a nisu dočekali niti jednu titulu?
Kako je prije zbog jedne utakmice skandirano protiv Uprave, pucala stakla po stadionu,svlačionicama,šajbe na autobusima i autima,sad niko ništa.Pomirili se sa sudbinom.Ova Uprava bi svakako jedva dočekala da ode.Sa njima bi otišle i priče o vlasničkim pravima,skupštini, 20-30 ljudi spremnih da plaćaju stolicu,kule,gradovi(gdje su ti ljudi u skupštini i te pare?).Onaj prije njih Huawei, onaj iz Kikača ne znam više ni ja šta...Vozni park glavešina ispred stadiona je milionski, igrači hljeba nemaju, štede na hrani,na svemu.Zna li iko za kakve pare igraju?Što je bilo igrača,prodato.Totalni amaterizam i fušeraj.Gasi klub,motaj kablove,rastjeraj sve.
Sad još treba da dođe Azmir kao spasitelj?
Kako smo nisko pali da niže nemamo gdje.
Klub nema igrače,kapitena i trenera,navijače, nemamo ništa.
Dajte klub i stadion navijačima,da se krene od nule i idite u p.m. više,jer gore od ovog ne može.
Kako je prije zbog jedne utakmice skandirano protiv Uprave, pucala stakla po stadionu,svlačionicama,šajbe na autobusima i autima,sad niko ništa.Pomirili se sa sudbinom.Ova Uprava bi svakako jedva dočekala da ode.Sa njima bi otišle i priče o vlasničkim pravima,skupštini, 20-30 ljudi spremnih da plaćaju stolicu,kule,gradovi(gdje su ti ljudi u skupštini i te pare?).Onaj prije njih Huawei, onaj iz Kikača ne znam više ni ja šta...Vozni park glavešina ispred stadiona je milionski, igrači hljeba nemaju, štede na hrani,na svemu.Zna li iko za kakve pare igraju?Što je bilo igrača,prodato.Totalni amaterizam i fušeraj.Gasi klub,motaj kablove,rastjeraj sve.
Sad još treba da dođe Azmir kao spasitelj?
Kako smo nisko pali da niže nemamo gdje.
Klub nema igrače,kapitena i trenera,navijače, nemamo ništa.
Dajte klub i stadion navijačima,da se krene od nule i idite u p.m. više,jer gore od ovog ne može.
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 16 jun 2022, 01:02, ukupno mijenjano 2 puta.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
-
- Kontakt:
Ne znam sta se ceka sa imenovanjem trenera, gubi se vrijeme bezpotrebno sa ovim kvazi strucnjacima sto ne znaju ni sto su imenovani. Neko ko iole zna sta radi treba sto prije preuzet i malo stabilizovat ekipu, pokusat nesto pripremit za narednu utakmicu, bio to Zizovic il neko drugi.
- RollingPaper
- Kontakt:
Jaha nije mogao Slaven vodit.desperados je napisao/la: ↑14 mar 2021, 07:57Ne znam sta se ceka sa imenovanjem trenera, gubi se vrijeme bezpotrebno sa ovim kvazi strucnjacima sto ne znaju ni sto su imenovani. Neko ko iole zna sta radi treba sto prije preuzet i malo stabilizovat ekipu, pokusat nesto pripremit za narednu utakmicu, bio to Zizovic il neko drugi.
-
- Kontakt:
Ovdje su neki rekli buco i jaha ovu utakmicu pa ide pauza reprezentacija, nigdje veze jer tek nakon idućeg kola je pauza. Pošto ne pratim reprezentaciju uopšte niti me zanima kontam hajde i okej je to, ali pošto to nije tačna informacija onda je stvarno besmisleno ne dovesti odmah ozbiljnog trenera i napraviti taj neki šok u ekipi ako je uopšte moguće. Izgleda da traže nekog ko će i dalje raditi po direktivi menadžera, a to ozbiljan trener neće nijedan prihvatiti. Plus ima još igrača sa slobodnim papirima koje možemo registrovati.RollingPaper je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:11Jaha nije mogao Slaven vodit.desperados je napisao/la: ↑14 mar 2021, 07:57Ne znam sta se ceka sa imenovanjem trenera, gubi se vrijeme bezpotrebno sa ovim kvazi strucnjacima sto ne znaju ni sto su imenovani. Neko ko iole zna sta radi treba sto prije preuzet i malo stabilizovat ekipu, pokusat nesto pripremit za narednu utakmicu, bio to Zizovic il neko drugi.
-
- Kontakt:
Trebalo je pare od transfera Tomaševića preusmjeriti u dovođenje 3 provjerena igrača. Stopera, napadača i zadnjeg veznog. Time bi osigurali ostanak. Ili ako nisu imali pare trebali su se zadužiti 100.000 KM i završiti to, jer ispadanje znači dubiozu od par miliona KM, da se vratimo u PL i na ovo stanje koje sada imamo.
Iznos od 100.000 KM je ništa i za ove sad neke likove iz uprave da se odmah razumijemo. Znači imali su sigurno toliko da se pogura klub i ostane 100% u ligi.
Iznos od 100.000 KM je ništa i za ove sad neke likove iz uprave da se odmah razumijemo. Znači imali su sigurno toliko da se pogura klub i ostane 100% u ligi.
Nekadašnji nogometaš i trener FK Sloboda, Aleksandar Miličić (73), pronađen je mrtav.
Prošle sedmice su mediji u Srbiji objavili kako je Miličić nestao na području Šapca i upućen je apel za njegov pronalazak.
Nakon sedam dana potrage, pronađeno je beživotno tijelo 73-godišnjeg bivšeg igrača Slobode. Tijelo je pronađeno pored stadiona smrznuto, što je naravno šokiralo sve one koji su poznavali legendarnog Acu.
U dresu Slobode odigrao je 475 utakmica i bio je član čuvene generacije Slobode koja je 1977. godine osvojila treće mjesto i igrala u Kup UEFA.
Počivaj u miru.
Prošle sedmice su mediji u Srbiji objavili kako je Miličić nestao na području Šapca i upućen je apel za njegov pronalazak.
Nakon sedam dana potrage, pronađeno je beživotno tijelo 73-godišnjeg bivšeg igrača Slobode. Tijelo je pronađeno pored stadiona smrznuto, što je naravno šokiralo sve one koji su poznavali legendarnog Acu.
U dresu Slobode odigrao je 475 utakmica i bio je član čuvene generacije Slobode koja je 1977. godine osvojila treće mjesto i igrala u Kup UEFA.
Počivaj u miru.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Ja sam rekao jer sam zaboravio da ima jos jedno kolo, do mene eto jesi sretan. Svakako trener je rijesen i dolazi u ponedeljak kako sam cuo mozda i prije. Loša ti skroz prica ta.sviunapad1010 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:41Ovdje su neki rekli buco i jaha ovu utakmicu pa ide pauza reprezentacija, nigdje veze jer tek nakon idućeg kola je pauza. Pošto ne pratim reprezentaciju uopšte niti me zanima kontam hajde i okej je to, ali pošto to nije tačna informacija onda je stvarno besmisleno ne dovesti odmah ozbiljnog trenera i napraviti taj neki šok u ekipi ako je uopšte moguće. Izgleda da traže nekog ko će i dalje raditi po direktivi menadžera, a to ozbiljan trener neće nijedan prihvatiti. Plus ima još igrača sa slobodnim papirima koje možemo registrovati.RollingPaper je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:11Jaha nije mogao Slaven vodit.desperados je napisao/la: ↑14 mar 2021, 07:57Ne znam sta se ceka sa imenovanjem trenera, gubi se vrijeme bezpotrebno sa ovim kvazi strucnjacima sto ne znaju ni sto su imenovani. Neko ko iole zna sta radi treba sto prije preuzet i malo stabilizovat ekipu, pokusat nesto pripremit za narednu utakmicu, bio to Zizovic il neko drugi.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Nisam nikako sretan. Trebao je doći trener odmah, to jeste uprava je trebala reagovati već u utorak ili srijedu bez egzibicije buco i jaha. Koji je dio priče loš? To što kažem da su se pogubili, da ne kazem nešto gore ovi u upravi trenutno ili?Sunderland je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:53Ja sam rekao jer sam zaboravio da ima jos jedno kolo, do mene eto jesi sretan. Svakako trener je rijesen i dolazi u ponedeljak kako sam cuo mozda i prije. Loša ti skroz prica ta.sviunapad1010 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:41Ovdje su neki rekli buco i jaha ovu utakmicu pa ide pauza reprezentacija, nigdje veze jer tek nakon idućeg kola je pauza. Pošto ne pratim reprezentaciju uopšte niti me zanima kontam hajde i okej je to, ali pošto to nije tačna informacija onda je stvarno besmisleno ne dovesti odmah ozbiljnog trenera i napraviti taj neki šok u ekipi ako je uopšte moguće. Izgleda da traže nekog ko će i dalje raditi po direktivi menadžera, a to ozbiljan trener neće nijedan prihvatiti. Plus ima još igrača sa slobodnim papirima koje možemo registrovati.
Nema opravdanja kad su zas.rali ba. Kockali su se i sad neka spašavaju kako znaju, uz trenera treba makar dovesti i stopera hitno.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ti izgleda dosipas biber na ranu. Prvo igraci, stoperi tajni, trener rjesen... Yebem mater i njima i treneru koji ce doci kasno.Sunderland je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:53Ja sam rekao jer sam zaboravio da ima jos jedno kolo, do mene eto jesi sretan. Svakako trener je rijesen i dolazi u ponedeljak kako sam cuo mozda i prije. Loša ti skroz prica ta.sviunapad1010 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:41Ovdje su neki rekli buco i jaha ovu utakmicu pa ide pauza reprezentacija, nigdje veze jer tek nakon idućeg kola je pauza. Pošto ne pratim reprezentaciju uopšte niti me zanima kontam hajde i okej je to, ali pošto to nije tačna informacija onda je stvarno besmisleno ne dovesti odmah ozbiljnog trenera i napraviti taj neki šok u ekipi ako je uopšte moguće. Izgleda da traže nekog ko će i dalje raditi po direktivi menadžera, a to ozbiljan trener neće nijedan prihvatiti. Plus ima još igrača sa slobodnim papirima koje možemo registrovati.
Dovest ce Buljoni deset najskupljih igraca u PL. Uuuustaa ga yebem.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Kazem ti losa ti prica prema meni, treci post nesto prozivas me sto sam ja rekao, citam i gledam i ne vjerujem. Ne mozes trenera imenovati tek tako, ljudi sa strane provjeravaju traze 100 stvari da dodju, moras se dogovoriti oko svega. Stopera brate nece biti jer ga nema, bar slobodnog da moze nama pomoci.sviunapad1010 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 10:00Nisam nikako sretan. Trebao je doći trener odmah, to jeste uprava je trebala reagovati već u utorak ili srijedu bez egzibicije buco i jaha. Koji je dio priče loš? To što kažem da su se pogubili, da ne kazem nešto gore ovi u upravi trenutno ili?Sunderland je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:53Ja sam rekao jer sam zaboravio da ima jos jedno kolo, do mene eto jesi sretan. Svakako trener je rijesen i dolazi u ponedeljak kako sam cuo mozda i prije. Loša ti skroz prica ta.sviunapad1010 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:41
Ovdje su neki rekli buco i jaha ovu utakmicu pa ide pauza reprezentacija, nigdje veze jer tek nakon idućeg kola je pauza. Pošto ne pratim reprezentaciju uopšte niti me zanima kontam hajde i okej je to, ali pošto to nije tačna informacija onda je stvarno besmisleno ne dovesti odmah ozbiljnog trenera i napraviti taj neki šok u ekipi ako je uopšte moguće. Izgleda da traže nekog ko će i dalje raditi po direktivi menadžera, a to ozbiljan trener neće nijedan prihvatiti. Plus ima još igrača sa slobodnim papirima koje možemo registrovati.
Nema opravdanja kad su zas.rali ba. Kockali su se i sad neka spašavaju kako znaju, uz trenera treba makar dovesti i stopera hitno.
Ja i dalje zalim sto onog Anisa nisu ostavili solidan a mogao je pomoc.
Ostalo se slazem, ne sikiraj se ba necemo ispasti to je sigurno.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Sta cu jedino mi ostalo da od muke dosipam biber na ranuProbisvjet je napisao/la: ↑14 mar 2021, 10:01Ti izgleda dosipas biber na ranu. Prvo igraci, stoperi tajni, trener rjesen... Yebem mater i njima i treneru koji ce doci kasno.Sunderland je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:53Ja sam rekao jer sam zaboravio da ima jos jedno kolo, do mene eto jesi sretan. Svakako trener je rijesen i dolazi u ponedeljak kako sam cuo mozda i prije. Loša ti skroz prica ta.sviunapad1010 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 09:41
Ovdje su neki rekli buco i jaha ovu utakmicu pa ide pauza reprezentacija, nigdje veze jer tek nakon idućeg kola je pauza. Pošto ne pratim reprezentaciju uopšte niti me zanima kontam hajde i okej je to, ali pošto to nije tačna informacija onda je stvarno besmisleno ne dovesti odmah ozbiljnog trenera i napraviti taj neki šok u ekipi ako je uopšte moguće. Izgleda da traže nekog ko će i dalje raditi po direktivi menadžera, a to ozbiljan trener neće nijedan prihvatiti. Plus ima još igrača sa slobodnim papirima koje možemo registrovati.
Dovest ce Buljoni deset najskupljih igraca u PL. Uuuustaa ga yebem.![]()

Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Vidjeti ćete bez Jusića iduću tekmu. Avdić je više nego solidan uz Jusića iskusnog igrača i borca na terenu. Sad kad izostaje zbog crvenog kartona dva mlada stopera Devedzic i Avdić vidjeti ćemo na šta će ličiti to. Nedo bog karlosa samo jer sam čuo da se vratio u ekipu.
Avdić mora imati prednost ispred karlosa.
Avdić mora imati prednost ispred karlosa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.