FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaka cast majstoru .... velika stvar i za njega i za Želju !
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Svaka cast majstoru .... velika stvar i za njega i za Želju !
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
s*rem mu se na (pitarski) pogani klub, ali nek sto vise golova postigne 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Eh, evo love . Hvala Edine, oprosti sto smo te zvali "KLOC"
Prva meta bi trebao biti Adilovic.
Prva meta bi trebao biti Adilovic.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sada se zna i tačna cifra transfera Dzeke (27 mil funti), tj. zna se i tacno koliko Zeljo dobija (3,25%), i to iznosi sjajnih: 2064637,712475 KM
Sve sjajne vijesti oko kluba...
Eh, jos samo stadion..
Eh, jos samo stadion..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
SRETNO DIJAMANTU!!!!!
Armin Hodzic akobogda u United za nekolko godina

Armin Hodzic akobogda u United za nekolko godina
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovo ce dobro doci , titula !!!Baja_Zvjerka je napisao/la:Sada se zna i tačna cifra transfera Dzeke (27 mil funti), tj. zna se i tacno koliko Zeljo dobija (3,25%), i to iznosi sjajnih: 2064637,712475 KM![]()
![]()
Eh, jos samo stadion..
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
TeaM87 je napisao/la:EDINE, SRETNO !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bio bi red da se svi vi koji ste Edina zvali klocem dok je igrao u Zelji sada izvinete covjeku.
Covjek ce nam izgraditi vele-stadion i dovesti Adilovica.
Edine, halali. Poslacu ti pite u Manchester svaki put nakon utakmice, da se popravis. U mene mi zena,
pravi samo takvu. Prste da polizes. <3
Covjek ce nam izgraditi vele-stadion i dovesti Adilovica.
Edine, halali. Poslacu ti pite u Manchester svaki put nakon utakmice, da se popravis. U mene mi zena,
pravi samo takvu. Prste da polizes. <3
Da nazdravimo:

Živio nam postotak

Živio nam postotak
Hajd se zakuni da nisi mislio na Elvira Rahimica :ugeek:strumf je napisao/la:danas mi jedan haver, koji je jako blizak klubu i sigurno ga svi znate rece da u Zelju vjerovatno tj 99% dolaze tri strasna igraca....Admir Vladavic, Vukelja i jedan zadnji vezni koji ako dodje mislim da nam pehar prvaka mogu donijet na potpisivanju njegovog ugovora....na zalost ne smijem reci o kome se radi al vjerovatno ce se ubrzo procut
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Neobicna situacija. Trojica mladih i perspektivnih igraca produzili ugovor. Dobijamo AKOBOGDA novi vele stadion. Amar Osim jos na klupi. Dzeko prodat u CITY. Mi dobijamo vise od dva miliona maraka. PA LJUDI OVA GODINA NIJE MOGLA POCET BOLJE

pile87 je napisao/la:Hajd se zakuni da nisi mislio na Elvira Rahimica :ugeek:strumf je napisao/la:danas mi jedan haver, koji je jako blizak klubu i sigurno ga svi znate rece da u Zelju vjerovatno tj 99% dolaze tri strasna igraca....Admir Vladavic, Vukelja i jedan zadnji vezni koji ako dodje mislim da nam pehar prvaka mogu donijet na potpisivanju njegovog ugovora....na zalost ne smijem reci o kome se radi al vjerovatno ce se ubrzo procut
Slazem se u potpunosti sa tobom jos samo da zavrsi kao prosla i merak. 3 pretkolo kvalifikacija za ligu prvaka Zeljo-Man.Csajo10 je napisao/la:Neobicna situacija. Trojica mladih i perspektivnih igraca produzili ugovor. Dobijamo AKOBOGDA novi vele stadion. Amar Osim jos na klupi. Dzeko prodat u CITY. Mi dobijamo vise od dva miliona maraka. PA LJUDI OVA GODINA NIJE MOGLA POCET BOLJE![]()
![]()
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Bilo na TV Alfa navodno dogovor klubova je u toku i da bi trebao doci, ja nemam takve informacije i predpostavljam da je mahalska mada odlicno zvuci ustvari u zadnje vrijeme sve odlicno zvuci pa sam nekako i optimista da bi se moglo jos nesto lijepo desitinime_tm87 je napisao/la:![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
nemogu vjerovat kako nas je krenulo
samo da se ovako nastavi komsije mogu pocet gasit svoj nakaradni klub
dominacija je zajamcena
resistance is futale 
samo da se ovako nastavi komsije mogu pocet gasit svoj nakaradni klub
dominacija je zajamcena
Zeljo mora da iskoristi priliku da sa ovim novcem poboljsa omladinsku skolu i pokupi talente iz manjih sredina uz bolji skauting a to sve malo kosta u odnosu sta se dobija a dobit je visestruka
previse talenata odlazi u Zagreb,Beograd,Novi Sad,ceske klubove...
previse talenata odlazi u Zagreb,Beograd,Novi Sad,ceske klubove...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Još jednom da napomenem. Izraz kloc, na Grbavici, je patentirao Admir Raščić, dok je još igrao u Želji.
Edine, ne pjeva se bezveze:
SRCU DRAGA BOJA PLAVA
Puno golova, puno titula i ako može(ovo je samo skromna želja jednog navijača) još jedan transferčić od 30-ak miliona eura u narednoh par godina, u Real recimo
Edine, ne pjeva se bezveze:
SRCU DRAGA BOJA PLAVA
Puno golova, puno titula i ako može(ovo je samo skromna želja jednog navijača) još jedan transferčić od 30-ak miliona eura u narednoh par godina, u Real recimo
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Mislim da je to suplja, za Rahimica. Cito sam intervju sanjim gdje kaze da ce igrat do kraja 2011 i kasnije ce zavrsit sa fudbalom i dobit poso u CSKA gdje je vec 10 godina! Aferim stvarno, posto je ikona kluba!
Al eto mozemo se nadat
Al eto mozemo se nadat