Sport i TV
Re: Sport i TV
jel se ovo na moja webtv ne moze vracat sadrzaj unazad?
aktivirao sam uslugu

zbog Arena naravno i spominjem. nekad nisam u mogucnosti da gledam recimo aba ili nba ligu, pa bi vratio sadrzaj naknadno... ali kurko.
prvo negativno iznenadjenje. ovaj nabacani interfejs da halalim jer odmah sam metno sportske u bookmarks.
ako nista slika izgleda dobro....za sada

ako nista slika izgleda dobro....za sada

Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 10 mar 2021, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Preko čega gledaš, ima li problema?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
preko laptopa.
nema. trenutno.
nema. trenutno.
Za ljubitelje rukometa 
Službeni yt kanal koji će raditi sve mečeve kvalifikacija za OI: https://www.youtube.com/channel/UCNxIzS ... pC_V1oQVIA
Nije potreban VPN jer niko u BiH nema prava na ovo

Službeni yt kanal koji će raditi sve mečeve kvalifikacija za OI: https://www.youtube.com/channel/UCNxIzS ... pC_V1oQVIA
Nije potreban VPN jer niko u BiH nema prava na ovo

Pise se po forumima da se gasi Nova Sport kanal.
Treba ugasiti sport klub kompletno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
https://mediadaily.biz/2021/03/12/o-pok ... najljepse/
To je taj clanak, samo je potrebna pretplata da bi se mogao procitati kompletan. Ako neko ima pretplatu neka okaci kompletan.
- akisarajevo92
- Kontakt:
big fail kao kao ideja TOP kanala, kasnije su ga preimenovali u razne Nove koje su isto tako sranje
kontaju imamo SK popularan, tu cemo reklamirati sadrzaj sa drugih nasih kanala i to nam garantuje uspjeh
kao kad imas jednu vecu fb stranicu pa njoj share manje svoje stranice dok ne dostignu veci broj lajkova, na taj fazon rade ali ne ide
kontaju imamo SK popularan, tu cemo reklamirati sadrzaj sa drugih nasih kanala i to nam garantuje uspjeh
kao kad imas jednu vecu fb stranicu pa njoj share manje svoje stranice dok ne dostignu veci broj lajkova, na taj fazon rade ali ne ide
Don't believe the hype.
Opet kodi problem
kad udjem dole se pojavi crveni iks i piše bluethunder client autotenkejšn fajled. I uradim ono generisanje i sve al neće drugi put da gore puni one stavke, pa kad udjem u pvr nema kanala uopšte. Ostavim po 10 minuta nakon generacije kada udjem i ništa.

nema potpisa
Nakon generisanja, kada opet udjes u kodi da li ti opet bude auth. Failed?Admir_Sa je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:51Opet kodi problemkad udjem dole se pojavi crveni iks i piše bluethunder client autotenkejšn fajled. I uradim ono generisanje i sve al neće drugi put da gore puni one stavke, pa kad udjem u pvr nema kanala uopšte. Ostavim po 10 minuta nakon generacije kada udjem i ništa.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Da, al sam evo sam riješio nekako išao na ono izaberi portale i valjda nešto tu promjenio i sad nema te greške i radi. Al mi nema italije kanala. I prošli put ih nije bilo pa se odjednom pojavili samo ne znam jel se mora generisati ili oni sami od sebe dodju.Azpi je napisao/la: ↑14 mar 2021, 00:47Nakon generisanja, kada opet udjes u kodi da li ti opet bude auth. Failed?Admir_Sa je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:51Opet kodi problemkad udjem dole se pojavi crveni iks i piše bluethunder client autotenkejšn fajled. I uradim ono generisanje i sve al neće drugi put da gore puni one stavke, pa kad udjem u pvr nema kanala uopšte. Ostavim po 10 minuta nakon generacije kada udjem i ništa.
Postoji li neka stranica gdje se može vidjeti koji dogadjaj neko prenosi, pogotovo za ovo što ovi ovde ne prenose. Npr kliknem talijanska odbojka neka utakmica i da piše ko prenosi . Na ovom kodiju najveći problem naći ko prenosi jer ima milion kanala i dobro je što su po zemljama poredani i onda po sadržaju al opet muka . Nedavno bila ona konjaspor turski fudbal i kad reko igro rahmanovic i živ se iskliko po onim turskim dok sam našao utakmicu

nema potpisa
Haj nek si sredioAdmir_Sa je napisao/la: ↑14 mar 2021, 01:13Da, al sam evo sam riješio nekako išao na ono izaberi portale i valjda nešto tu promjenio i sad nema te greške i radi. Al mi nema italije kanala. I prošli put ih nije bilo pa se odjednom pojavili samo ne znam jel se mora generisati ili oni sami od sebe dodju.Azpi je napisao/la: ↑14 mar 2021, 00:47Nakon generisanja, kada opet udjes u kodi da li ti opet bude auth. Failed?Admir_Sa je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:51Opet kodi problemkad udjem dole se pojavi crveni iks i piše bluethunder client autotenkejšn fajled. I uradim ono generisanje i sve al neće drugi put da gore puni one stavke, pa kad udjem u pvr nema kanala uopšte. Ostavim po 10 minuta nakon generacije kada udjem i ništa.
Postoji li neka stranica gdje se može vidjeti koji dogadjaj neko prenosi, pogotovo za ovo što ovi ovde ne prenose. Npr kliknem talijanska odbojka neka utakmica i da piše ko prenosi . Na ovom kodiju najveći problem naći ko prenosi jer ima milion kanala i dobro je što su po zemljama poredani i onda po sadržaju al opet muka . Nedavno bila ona konjaspor turski fudbal i kad reko igro rahmanovic i živ se iskliko po onim turskim dok sam našao utakmicu![]()
Bila je neka aplikacija sjećam se davno imao je na mobitelu i udjes na tekmu pišu kanali po državama, pokušaj naći na Google vjeruj zaboravio ime

A kanali ko kanali nekada zna neki da ne radi, jedina opcija je Mjenjanje portala ili opet generisanje ako ti baš tada treba, a nekada sami prorade nakon nekog vremena
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Live Soccer TV?Azpi je napisao/la: ↑14 mar 2021, 01:21Bila je neka aplikacija sjećam se davno imao je na mobitelu i udjes na tekmu pišu kanali po državama, pokušaj naći na Google vjeruj zaboravio imeAdmir_Sa je napisao/la: ↑14 mar 2021, 01:13Da, al sam evo sam riješio nekako išao na ono izaberi portale i valjda nešto tu promjenio i sad nema te greške i radi. Al mi nema italije kanala. I prošli put ih nije bilo pa se odjednom pojavili samo ne znam jel se mora generisati ili oni sami od sebe dodju.
Postoji li neka stranica gdje se može vidjeti koji dogadjaj neko prenosi, pogotovo za ovo što ovi ovde ne prenose. Npr kliknem talijanska odbojka neka utakmica i da piše ko prenosi . Na ovom kodiju najveći problem naći ko prenosi jer ima milion kanala i dobro je što su po zemljama poredani i onda po sadržaju al opet muka . Nedavno bila ona konjaspor turski fudbal i kad reko igro rahmanovic i živ se iskliko po onim turskim dok sam našao utakmicu![]()
![]()
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Zar je moguce da se i ti nekom piraterijom bavis?Ja sam mislio ti samo legalno koristis.tm01hzne je napisao/la: ↑14 mar 2021, 01:22https://liveonsat.com/
Ponekad ja uređujem za neke prijenose kod nas (za našu ligu najviše)![]()
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Nisi shvatio.RoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑14 mar 2021, 13:55Zar je moguce da se i ti nekom piraterijom bavis?Ja sam mislio ti samo legalno koristis.tm01hzne je napisao/la: ↑14 mar 2021, 01:22https://liveonsat.com/
Ponekad ja uređujem za neke prijenose kod nas (za našu ligu najviše)![]()
To je samo stranica gdje imaš informacije o prijenosima. Ako se postavi kakav link, to je službeni link tog kanala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.