Ali vidi se da se mudonja usro u Madridu kada je imao sve te mec lopte protiv goata, najbolji mec u historiji u 2 dobijena seta otisao na stranu Rafaela bas kao i najbolji mec u historiji u 3 dobijena seta kada je pobjedio Rogera na WB.lucky13 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 22:35naravno na zemlji. niko ne porice da je rafa GOAT na zemlji!
nole 15 pobjeda (rafa 14) i 3 poraza (rafa 8) u mecevima gdje su oba rivala imala ML.
znaci po ovim statistikama najveci mudonja je naravno nole!
kao i prema "mudonja" statistici sa sluzbenog ATP sajta!
https://www.atptour.com/en/stats/leader ... rNo1=false
nole najveci mudonja u istoriji tenisa i to ubjedljivo!
1 Novak Djokovic 248.6 poena
2 Pete Sampras 241.9 poena
3 Rafael Nadal 240.8 poena
4 Roger Federer 239.4 poena
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Fderer je odlucio da otkaze Dubai,znaci nema njega opet neko vrijeme,bice zanimljivo vidjeti sta ce za sezonu na zemlji,ja se nadam da ce igrati barem jedan masters i RG.
sad kad rafa nije uzeo WC nema razloga igrati, ne može poboljšati H2H
bez zeze, stvarno interesantna odluka, mora da ima neki debeli razlog iza kulisa. koliko sam ja skontao on je u dubaiju već duže vrijeme

bez zeze, stvarno interesantna odluka, mora da ima neki debeli razlog iza kulisa. koliko sam ja skontao on je u dubaiju već duže vrijeme

- LlullSergio
- Kontakt:
Da nije kakva povreda, mislim nema mi smisla otkaz. Izgubilo se pa sta, niko nije ocekivao nekakve spektakularne nastupe. A drzava jedna do druge, mala udaljenost, Dubai tradicionalni turnir gdje nastupa.
Rekao je samo da zeli da trenira i da ne osjeca da je spreman,kao sto se i vidjelo u ova dva nastupa.
Ma da ne znam sta je ocekivao nakon godinu dana pauze i kad zna da ima 40 godina,da leti po terenu,nece da moze
Ma da ne znam sta je ocekivao nakon godinu dana pauze i kad zna da ima 40 godina,da leti po terenu,nece da moze

mislim da je više do kondicije
žalio se na umor mišića nakon Evansa, kao da ono uvijek ovi competitive mečevi traže više, a što se tiče igre on zna igrati tenis, nije zaboravio, samo što je rđav i treba da radi još dosta
da mu se ne igra sumnjam da bi se vraćao ikako, nema mi logike
jedan tenisko-matematicki zadatak:
pricaju 2 tenisera X i Y.
kaze teniser X teniseru Y: kada bih ja sada bio br1 u naredne 2 godine imao bih isto Z kao i ti.
kaze teniser Y teniseru X: kada bih ja ostao br1 u naredne 2 godine imao bih duplo vise Z nego ti.
------
X=?
Y=?
Z=?
koliko Z ima X?
koliko Z ima Y?
kaze teniser X teniseru Y: kada bih ja sada bio br1 u naredne 2 godine imao bih isto Z kao i ti.
kaze teniser Y teniseru X: kada bih ja ostao br1 u naredne 2 godine imao bih duplo vise Z nego ti.
------
X=?
Y=?
Z=?
koliko Z ima X?
koliko Z ima Y?
pričaju 2 tenisera X i Y.
kaže teniser X teniseru Y: ovaj svijet je pun pacijenata i bolesnika
kaže teniser Y teniseru X: jes vala baš, svaki put kad pročitam lakijev post odma pomislim isto
kaže teniser X teniseru Y: jašta radi, ali mislio sam na paju
kaže teniser X teniseru Y: ovaj svijet je pun pacijenata i bolesnika
kaže teniser Y teniseru X: jes vala baš, svaki put kad pročitam lakijev post odma pomislim isto
kaže teniser X teniseru Y: jašta radi, ali mislio sam na paju
Basilashvili ko na igrici igra, nenormalan nivo 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Evo jedan lagan zadatak za tebe :lucky13 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 12:41jedan tenisko-matematicki zadatak:
------
X=?
Y=?
Z=?
koliko Z ima X?
koliko Z ima Y?
Ko je najveci smarac u historiji foruma sa pilecim mozgom?
a) lucky13
b) a
c) b
poredaj pravilno hronoloski:Goretzka je napisao/la: ↑13 mar 2021, 20:25Evo jedan lagan zadatak za tebe :lucky13 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 12:41jedan tenisko-matematicki zadatak:
------
X=?
Y=?
Z=?
koliko Z ima X?
koliko Z ima Y?
Ko je najveci smarac u historiji foruma sa pilecim mozgom?
a) lucky13
b) a
c) b
a: https://tinyurl.com/s64wzx5a
b: https://tinyurl.com/45h3y5y3
c: https://tinyurl.com/ajxxbdc
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 13 mar 2021, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Igra li Rafa u Miamiju?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je više o tome ko je najveći i slično. Sezona ide, od sad samo rasprava o turnirima koji su u tijeku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da, da...SantiCazorla08 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 20:13Milina ga je gledati kad ga ide. Nije Rodžer loš jedini namučio Nikoloza![]()
Najčišći udarač na touru, ne znaš jel tečnije ide bekend il forhend, uživancija ga je gledati, savršena tehnika.
Imao je privatne probleme prethodne godine, optužen za nasilje u porodici pa je bio potpuno van tenisa, uvezao 15-20 poraza bez da je ikoga dobio. Sada je opet psihički sabran, i nadam se da će ova Doha biti nagovještaj dobre sezone. Kvalitetom je definitivno Top 20 igrač.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jel samo mene nervira ova zenska komentatorica na sk?
-
- Kontakt:
NIJE OVA TEMA ZA KOMENTARISANJE DJOKOVICA I NADALA,OVO JE TEMA ZA KOMENTARISANJE TURNIRA **** GA DAN AKO NECETE KOMENTARISAT TURNIRE IMATE OSTALE TEME.DA SAM ADMIN SVE BIH VAS POBANOVO
Jel Medo od ponedjeljka broj 2?
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gosta.