Stefan je čak i znao nešto, zasluženo je pobjedio, al' poteška su malo pitanja.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LlullSergio
- Kontakt:
Samo je veliki kiks sa Zvezdom napravio.
Mada ni ja nisam znao da je konkretno Zvezda igrala to finale, znam da je Partizan igrao 66. protiv Reala finale CL,ali sam za Zvezdu mislio da nisu nista do ove titule igrali. Opet za Srbe je to epski kiks da ne znaju, isto da neko kod nas ne zna za Zelju i Videoton i da te cekalo finale protiv Madrida.
Mada ja sam to povezao sa njemackim klubom, znao sam otp. da nije Bayern,a u to doba je Njemackom harala BM i nekako je to logican odgovor bio.
Mada ni ja nisam znao da je konkretno Zvezda igrala to finale, znam da je Partizan igrao 66. protiv Reala finale CL,ali sam za Zvezdu mislio da nisu nista do ove titule igrali. Opet za Srbe je to epski kiks da ne znaju, isto da neko kod nas ne zna za Zelju i Videoton i da te cekalo finale protiv Madrida.
Mada ja sam to povezao sa njemackim klubom, znao sam otp. da nije Bayern,a u to doba je Njemackom harala BM i nekako je to logican odgovor bio.
Gdje je Gojko?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Darko izgleda placa tri-cetiri alimentacije posto je poceo i tenis prenositi, a smorenost je sve izrazenija. 

Veceras prebacujem kad na 7ici Kemo prenosi la ligu,nevjerovatno ali uzivao sam slusajuci Kemicu u poredjenju sa ovim filozofima/smorovima sa srpskog SKa.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jesi gledao danas Real-Elche,ko je onaj lik Boze sacuvaj.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Lonča

Baš to, ako ništa Kemica zna nasmijati

Mada je i on postao dosadan s onim "doOoOoBBBaAar centaršut/pokušaj..."

- LlullSergio
- Kontakt:
Auuu kakav okršaj Makedonaca. Daleko najbolji dosada, ustvari momci su bili bolji od većine komentatora. Još pogotovo respekt za ovo dijete, izgledao je sav nekakav uplašen, reko ništa od njega,ali izvukao je par strašnih pitanja.
Jedini proleti na ovom Wilson Palacio i Figueroa. Mada ga razumijem, ima onaj sto je igrao za Inter i ima onaj iz Rivera sto je otišao u Bayer ili gdje već. Vjerovatno zato reče Argentina.
Jedini proleti na ovom Wilson Palacio i Figueroa. Mada ga razumijem, ima onaj sto je igrao za Inter i ima onaj iz Rivera sto je otišao u Bayer ili gdje već. Vjerovatno zato reče Argentina.
Sad pogledao i strašna partija obojice, al' na kraju je Blagoja ipak zasluženo slavio. Vidi se da ima donekle veće znanje, al' i mali je bio dobar.LlullSergio je napisao/la: ↑14 mar 2021, 02:33Auuu kakav okršaj Makedonaca. Daleko najbolji dosada, ustvari momci su bili bolji od većine komentatora. Još pogotovo respekt za ovo dijete, izgledao je sav nekakav uplašen, reko ništa od njega,ali izvukao je par strašnih pitanja.
To za Honduras, ne znam kako reće Argentina jer morao je znati da "Catrachos" nije nadimak Argentine, to mi je čudno bilo. Da je rekao Venezueala, Kostarika ili Peru shvatio bih da je pogađao, a ovako je zeznuo skroz, vjerovatno se zbunio i poletio.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LlullSergio
- Kontakt:
LOL sta se desilo, pozvali me u kviz jer ovaj neki lik iz BiH nije mogao da se spooji na net. Bio vani i direktno na kviz hahah. Nista, gledajte eto i nemojte biti too harsh. Msm bio sam dobar,ali sam imao jedan veliki kiks i jednom pitanje nisam dobro procitao.Otelo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 08:45Sad pogledao i strašna partija obojice, al' na kraju je Blagoja ipak zasluženo slavio. Vidi se da ima donekle veće znanje, al' i mali je bio dobar.LlullSergio je napisao/la: ↑14 mar 2021, 02:33Auuu kakav okršaj Makedonaca. Daleko najbolji dosada, ustvari momci su bili bolji od većine komentatora. Još pogotovo respekt za ovo dijete, izgledao je sav nekakav uplašen, reko ništa od njega,ali izvukao je par strašnih pitanja.
To za Honduras, ne znam kako reće Argentina jer morao je znati da "Catrachos" nije nadimak Argentine, to mi je čudno bilo. Da je rekao Venezueala, Kostarika ili Peru shvatio bih da je pogađao, a ovako je zeznuo skroz, vjerovatno se zbunio i poletio.
Najjace sto me sad neka budala ovdje moze proganjati

Nećemo biti harsh, žao mi što nisi prošao dalje, bilo bi zanimljivije pratiti nastavak sezoneLlullSergio je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:33LOL sta se desilo, pozvali me u kviz jer ovaj neki lik iz BiH nije mogao da se spooji na net. Bio vani i direktno na kviz hahah. Nista, gledajte eto i nemojte biti too harsh. Msm bio sam dobar,ali sam imao jedan veliki kiks i jednom pitanje nisam dobro procitao.Otelo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 08:45Sad pogledao i strašna partija obojice, al' na kraju je Blagoja ipak zasluženo slavio. Vidi se da ima donekle veće znanje, al' i mali je bio dobar.LlullSergio je napisao/la: ↑14 mar 2021, 02:33Auuu kakav okršaj Makedonaca. Daleko najbolji dosada, ustvari momci su bili bolji od većine komentatora. Još pogotovo respekt za ovo dijete, izgledao je sav nekakav uplašen, reko ništa od njega,ali izvukao je par strašnih pitanja.
Najjace sto me sad neka budala ovdje moze proganjati![]()

- LlullSergio
- Kontakt:
Prosao sam, samo eto bilo je nekih kikseva, reci cemo da protivnik nije bio na razini 

Aha, čestitke onda. Neko napisao si kiks, pa pogrešno pročitano pitanje i pomislio sam da te to koštalo prolazaLlullSergio je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:52Prosao sam, samo eto bilo je nekih kikseva, reci cemo da protivnik nije bio na razini![]()

- LlullSergio
- Kontakt:
Ma mislio kiks veliki na jednom pitanju, oko F1 se radilo.Otelo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:55Aha, čestitke onda. Neko napisao si kiks, pa pogrešno pročitano pitanje i pomislio sam da te to koštalo prolazaLlullSergio je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:52Prosao sam, samo eto bilo je nekih kikseva, reci cemo da protivnik nije bio na razini![]()
![]()
- LlullSergio
- Kontakt:
Sretno daljeLlullSergio je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:52Prosao sam, samo eto bilo je nekih kikseva, reci cemo da protivnik nije bio na razini![]()

Ako ti dođe Vlada Novaković, sve daj da ga izbaciš

- LlullSergio
- Kontakt:
Bilo je pitanje koga bi htio, ja rekao Vladutm01hzne je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:02Sretno daljeLlullSergio je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:52Prosao sam, samo eto bilo je nekih kikseva, reci cemo da protivnik nije bio na razini![]()
![]()
Ako ti dođe Vlada Novaković, sve daj da ga izbaciš![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.