Pobjedi željkana u ligi, izbaciše ih iz kupa, evo sad za sad uzima bodove i Zrinjskom..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šta radi Husref Musemić
Pobjedi željkana u ligi, izbaciše ih iz kupa, evo sad za sad uzima bodove i Zrinjskom..

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- NisamInSajder
- Kontakt:
A nije da nema dobar roster i skupu ekipu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:40Šta radi Husref Musemić![]()
![]()
Pobjedi željkana u ligi, izbaciše ih iz kupa, evo sad za sad uzima bodove i Zrinjskom..![]()
![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Bas hahahahahaNisamInSajder je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:43A nije da nema dobar roster i skupu ekipu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:40Šta radi Husref Musemić![]()
![]()
Pobjedi željkana u ligi, izbaciše ih iz kupa, evo sad za sad uzima bodove i Zrinjskom..![]()
![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sta ba kukate za taj raspored. Ako hoces da osvojis titulu, ne mozes gledat ko nam dolazi u goste, a kome idemo u goste. U svaku utakmicu isto.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
A realno, koliko su ulozili u ekipu moraju biti top 3.Aduka87 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:43Bas hahahahahaNisamInSajder je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:43A nije da nema dobar roster i skupu ekipu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:40Šta radi Husref Musemić![]()
![]()
![]()
![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Vise pretplacenu nego skupu u smislu dobrih imena koja zasluzuju te plate.,malo je takvih.NisamInSajder je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:43A nije da nema dobar roster i skupu ekipu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:40Šta radi Husref Musemić![]()
![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- LegendKiller
- Kontakt:
Obzirom da se igra bez navijača, raspored i nije nešto bitan, svejedno je ili domaćin ili gost, nemaš nikakve prednosti ako si domaćin niti ti neki problem predstavlja gostovanje.
Večeras bi pobjeda značila miran nastavak prvenstva, remi onako dobro je, a porez znači nastavak prvenstva uz apaurine.
Večeras bi pobjeda značila miran nastavak prvenstva, remi onako dobro je, a porez znači nastavak prvenstva uz apaurine.
Ljudi ima li neko link za utakmicu vcrs?
- NisamInSajder
- Kontakt:
Eh to je njihov problem, ali imaju solidnu ekipu, koja je po nekom power rankingsu za mene na 3-4 mjestu.miky_hz je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:52Vise pretplacenu nego skupu u smislu dobrih imena koja zasluzuju te plate.,malo je takvih.NisamInSajder je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:43A nije da nema dobar roster i skupu ekipu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:40Šta radi Husref Musemić![]()
![]()
![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- f0rest1946
- Kontakt:
Ovdje se svršava i na Osima i mnoge trenere iz BH lige , sto ne bih i o njemu pisali?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:49Ako cete svrsavati na Husrefa, imate temu Sisa Cityja, pa tamo mozete.
Ko si ti da zabranis ljudima da pisu ?
Bmk za Husa al koji ti q
Jel mislis da to radi zbog nas ili? Ako tako mislis, varas se. I nas ce zapeti da pobijede, sto je normalno, to mu je posao, ne znam cemu toliko iscudjavanje, nema on losu ekipu, a i nema potrebe pisati o njemu na ovoj temi.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:40Šta radi Husref Musemić![]()
![]()
![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Hodzic igra 
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Naslov teme je vrlo jasan. Ko hoce da svrsava, kazem ti, ima tema sisa city.f0rest1946 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:00Ovdje se svršava i na Osima i mnoge trenere iz BH lige , sto ne bih i o njemu pisali?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:49Ako cete svrsavati na Husrefa, imate temu Sisa Cityja, pa tamo mozete.
Ko si ti da zabranis ljudima da pisu ?
Bmk za Husa al koji ti q
PSPHM
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Nadam se da vam je sada jasno zašto smo tek u drugoj brzini. Pogledaš Zrinjski i vidiš da im je ovo četvrti igrač koji se povrijedio u trećoj utakmici.
ORIGINAL 1987
Kovačević, Oremuš, Hodžić, Dupovac, Miličević, Đokanović, Pejović, Hebibović, Fanimo, Mešanović, Handžić.
Kovačević, Oremuš, Hodžić, Dupovac, Miličević, Đokanović, Pejović, Hebibović, Fanimo, Mešanović, Handžić
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
Historicar
- Kontakt:
Jel iko objavio jeb.eni sastav ?