FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mene brine ako neko privatizuje klub,sta ce Karic i ostala ekipa,gdje ce biti uhljebljeni.. ili ce se opet naci nacin da se ta osoba skloni,pricom kako hoce da ukrade nam klub,stadion itd.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
To bi tako trebalo biti. Problem ce biti samo jedna klauzula ako bude preuzimao klub, a ona se ne moze zaobici. Jedina moguca stvar koju Asmir ne bude zelio prihvatiti je ta klauzula.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Eto ne znam za te klauzule, koliko sam čuo sve je riješeno.
Kako kažu, ako lažu mene i ja lažem vas. Mada ovo su ljudi koji me nisu nikad zajebali.
Kako kažu, ako lažu mene i ja lažem vas. Mada ovo su ljudi koji me nisu nikad zajebali.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako te interesuje klauzula ja cu ti reci,a i ostali neka procjene.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Može u pp.Probisvjet je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:10Ako te interesuje klauzula ja cu ti reci,a i ostali neka procjene.
Realno, treba što manje informacija otkrivati iz mnogo razloga...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Allah mi je svjedok prva stvar koju bi uradio je pokazao Salihovicu gdje je izlaz.
Mramore, sa lotom ili ne, davno sam rekao da okupim ekipu odavdje sa foruma nijedna ne bi losije radila od pojedinih uprava.
Za neke stvari skidam kapu svima ali za neke ocite gluposti, malverzacije, talove nabijem ih sve.
Salu na stranu nisam u mogucnosti ali da mogu Sloboda bi mi bila jedini "biznis ".
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Pa mislim da bi svima bila jedini biznis. Bolesnici smo ovog kluba, nema nam pomoći.Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:23Allah mi je svjedok prva stvar koju bi uradio je pokazao Salihovicu gdje je izlaz.
Mramore, sa lotom ili ne, davno sam rekao da okupim ekipu odavdje sa foruma nijedna ne bi losije radila od pojedinih uprava.
Za neke stvari skidam kapu svima ali za neke ocite gluposti, malverzacije, talove nabijem ih sve.
Salu na stranu nisam u mogucnosti ali da mogu Sloboda bi mi bila jedini "biznis ".

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma moze evo javno.Sky9 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:23Može u pp.Probisvjet je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:10Ako te interesuje klauzula ja cu ti reci,a i ostali neka procjene.
Jedina klauzula je da pristane da dr. Salihovic produzi ugovor do 2031 i da redovno igra. Valjda to trazi mali zgradonacelnjak.

-
- Kontakt:
Sloboda city na ljeto, igramo europu na tusnju 
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo doslo doba da i nas pola yebe Zrinjskog u Mostaru. kuknjava

-
- Kontakt:
Jos jedan pokazatelj sta znaci kad imas trenera koji zna raditi svoj posaoProbisvjet je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:47Evo doslo doba da i nas pola yebe Zrinjskog u Mostaru. kuknjava![]()
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Joj kada se sastavimo hocemo biti jaki. Zamislite kada na ovaj TC tim dodamo doktora i peikljucimo Jahu strucnom stabu.
Probisvjet je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:32Ma moze evo javno.Sky9 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:23Može u pp.Probisvjet je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:10
Ako te interesuje klauzula ja cu ti reci,a i ostali neka procjene.
Jedina klauzula je da pristane da dr. Salihovic produzi ugovor do 2031 i da redovno igra. Valjda to trazi mali zgradonacelnjak.![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma prave ovi nasi igraci problem nece na minimalac.Probisvjet je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:50Joj kada se sastavimo hocemo biti jaki. Zamislite kada na ovaj TC tim dodamo doktora i peikljucimo Jahu strucnom stabu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Znaci uzima nas Azmir, krademo komsijama Husrefa i on nam oprosti sto smi nu psovali jer nikad ranije mu se to nije desilo, a onda gradimo stadiJon i igramo pretkola ojero takmicenja, hhh.
Bas krasno. A navijackoj skupini oredicemo ime "dzematlije".
Bas krasno. A navijackoj skupini oredicemo ime "dzematlije".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Dzasmin ce biti vodja navijaca jer se kao mali igrao po sjeveru

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 14 mar 2021, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Joj gledam ove utakmice, kako ljudi igraju. Koliko smo samo lošiji od ovih ekipa, pa to je strašno.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
A Salihovic vjerovatno ostaje jos godinama u Slobodi....za bolje igrace u federalnoj ili kantonalnoj nema potrebe.....povedi Sale Slobodu u bolje sutra....
P.S. Svi odlaze a on je vjecan....
P.S. Svi odlaze a on je vjecan....
🔴⚫️
Uz borbeni poklič "poćeraj ga Joge"!!!!Probisvjet je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:20Dzasmin ce biti vodja navijaca jer se kao mali igrao po sjeverua Indir vodja podgrupe Salt so sitna.
![]()
![]()
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.