Cestitke na danasnjoj partijiAntipolitika3 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:00Tuzla zakuha prvenstvo pravo.
Dobra momcad skroz.
Mi bez Enina i Nemanje prosjecna ekipa koja nema ni glavu ni rep plus ozljede Magdica i Govedarice.
Bravo Tuzlaci cestitke zasluzena pobjeda.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ma jooj moralo se skontat da Mesanovic nije targetmen i ne lezi nam on sam u spicu....nakon godinu i po zijanili, ne znaju se ponasat hahahahsvrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:48
Kad ste izgubili od Zrinjskog
Otisao ja na vas pdf
I citirao tebe
@benkara mi yebo od do
I onda mi 7 dana bana zbog trolanja
Samo tebi htjeo rec da podrzis amidzica
Zavrsio ih Hare u srijedu uredno

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hajde Siroki,..hajdeeeee
-
- Kontakt:
Ako budete treci dolazi vam Sarajevo na Grbavicu trece kolo a u slucaju da budete drugi idete na Kosevo drugo kolo.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:57Komsije ako smo drugi jel igramo na LJEPOTICI sa vama
Da znamo sutra sta nam je radit
![]()
![]()
Forzza Velez
Mora neki cirkus da se desi inace kako ce Borac u europu sa 8. pozicije, da ne pricamo kako nema sanse da Zrinjki i Siroki ostanu bez europe.
Mjau !
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:02Ako budete treci dolazi vam Sarajevo na Grbavicu trece kolo a u slucaju da budete drugi idete na Kosevo drugo kolo.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:57Komsije ako smo drugi jel igramo na LJEPOTICI sa vama
Da znamo sutra sta nam je radit
![]()
![]()
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Sad će tvoj samoprozvani bih dinamo primiti dva komada. Bolje ti je da se odjavis sa portala i iskljucis kompjuter.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
-
- Kontakt:
Vi pored ovakvih ekipa kao što su Tuzla C. i Velež nemate šta da tražite, realno.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:55Nama sutra protiv Olimpika odgovara i remi
Naravno ako Pitaru pobjede Siroki
Bili bi 3 na tabeli
![]()
![]()
A u biti, pametnije vam je da klub spašavate od totalnog fijaska, nego što se opterecujete rezultatima i igracima.
Ovaj lafo mostarski rambo niti je iz Mostara, niti je navijač Veleža, nema nikakve šanse. Ne mogu vjerovati da neko može biti toliko glup pa primiti se na ovu priču i ulaziti u raspravu s njim.
Ovaj nas fahnimo isti onaj haribo gumeni medo.
- Merakk1921
- Kontakt:
Convicts1988 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:07Vi pored ovakvih ekipa kao što su Tuzla C. i Velež nemate šta da tražite, realno.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:55Nama sutra protiv Olimpika odgovara i remi
Bili bi 3 na tabeli
![]()
![]()
A u biti, pametnije vam je da klub spašavate od totalnog fijaska, nego što se opterecujete rezultatima i igracima.
Pa kako ces spasit klub osim da izboris mjesto za Evropu? Kako si glup brate iskreno
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako jeConvicts1988 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:07Vi pored ovakvih ekipa kao što su Tuzla C. i Velež nemate šta da tražite, realno.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:55Nama sutra protiv Olimpika odgovara i remi
Bili bi 3 na tabeli
![]()
![]()
Trebamo kao i vi
Da od Grada Zenica dobijate 500 000 maraka i Grad Zenica da vam otplacuje porezni dug
Kako vas nije stid
mostarski rambo je skutor, jer nekad prica cisti hrvatski, pogubi se na kome je accountu, govori "tjedan", "šport" itd....fura se na to da ocrni mostarce
- Bazinga12345
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravu si brateMerakk1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:14Convicts1988 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:07Vi pored ovakvih ekipa kao što su Tuzla C. i Velež nemate šta da tražite, realno.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:55Nama sutra protiv Olimpika odgovara i remi
Bili bi 3 na tabeli
![]()
![]()
Pa kako ces spasit klub osim da izboris mjesto za Evropu? Kako si glup brate iskreno
Oni ne mogu nikako da skontaju da su propali zbog toga sto nikad nisu izasli u Europu i nijednog igraca nisu prodali
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Evo ga, još jedan iz Istočne Hercegovine. Fura sda demagogiju o "bošnjačkom bratstvu". Ti znaš 108.000 ljudi što živi u Mostaru, pa možeš presuditi ko je iz Mostara. Po čemu si zaključio da ja nisam iz Mostara i da ne navijam za Velež ?
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
e jbg športski umalo
Odyebi debilčiću, pišeš gluposti.
Nego, red je čestitati najboljem treneru lige, 4 odigrane utakmice, dvije pobjede i dva poraza, tri postignuta gola
Vrlo vjerovatno šesto mjesto sa drugim najkvalitetnijim i najskupljim timom lige. Maestralno.
Nego, red je čestitati najboljem treneru lige, 4 odigrane utakmice, dvije pobjede i dva poraza, tri postignuta gola

Vrlo vjerovatno šesto mjesto sa drugim najkvalitetnijim i najskupljim timom lige. Maestralno.
Zadnja izmjena: Baader, dana/u 14 mar 2021, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ako je ikome pomogla politika i opstina, vama jeste. Nemoj da zzajebaješ, čak su vas uglavili i na budžetsku sisu.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:15Tako jeConvicts1988 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:07Vi pored ovakvih ekipa kao što su Tuzla C. i Velež nemate šta da tražite, realno.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:55Nama sutra protiv Olimpika odgovara i remi
Bili bi 3 na tabeli
![]()
![]()
Trebamo kao i vi
Da od Grada Zenica dobijate 500 000 maraka i Grad Zenica da vam otplacuje porezni dug
Kako vas nije stid

Ti našao pričati o tim stvarima, moj švrakindolac.
Tih 500k je grad uplatio jednom i tjt, nije ti to svaki mjesec moj ti. Grad se obavezao da će uplacivati samo reprogram (30k mjesečno) , i to ti je sve sto mi imamo od tog famoznog grada i pomoći.
Nego, vidim slike oronule Grbavice ? Boga mi, od nekad najperspektivnijeg stadiona, postade rupa puna smeća i ruševina .. Šta ste vi dopustili moj prijatelju, sramota.
- Merakk1921
- Kontakt:
Kakva precka sportskih prijatelja sa Pecare, steta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.