Aaa to je to oke, ja se prepao da nisi presaovamo na drugu stranu nedo bogtm01hzne je napisao/la: ↑14 mar 2021, 13:57Nisi shvatio.RoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑14 mar 2021, 13:55Zar je moguce da se i ti nekom piraterijom bavis?Ja sam mislio ti samo legalno koristis.tm01hzne je napisao/la: ↑14 mar 2021, 01:22https://liveonsat.com/
Ponekad ja uređujem za neke prijenose kod nas (za našu ligu najviše)![]()
To je samo stranica gdje imaš informacije o prijenosima. Ako se postavi kakav link, to je službeni link tog kanala![]()
Sport i TV
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ukinuše Arene na CLOUD-u u po prenosa 
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Radi arena bih, Parma - roma
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Evo vratiše ih kod mene , to i gledam . U po frke pisali ovaj kanal nije dostupan , prebacim na ostale isto piše . Na mobitel odem isto . Na Tv-u preko štopa , a kada castam preko mobitela ne štopa
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
i na državnoj televiziji napokon normalna slika al ne njihovim djelom nego ponovo drugi za njih rade prenos tj AVC
Koliko se placa ovaj web tv?
Ukidaju ih od 12 veceras, to zamračenje se dešava svako malo jer im je cloud ****bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2021, 15:45Evo vratiše ih kod mene , to i gledam . U po frke pisali ovaj kanal nije dostupan , prebacim na ostale isto piše . Na mobitel odem isto . Na Tv-u preko štopa , a kada castam preko mobitela ne štopa![]()
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Šta poslije večeras ? Moja Tv ili CLOUD ?90minut je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:12Ukidaju ih od 12 veceras, to zamračenje se dešava svako malo jer im je cloud ****bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2021, 15:45Evo vratiše ih kod mene , to i gledam . U po frke pisali ovaj kanal nije dostupan , prebacim na ostale isto piše . Na mobitel odem isto . Na Tv-u preko štopa , a kada castam preko mobitela ne štopa![]()
Moja webTV jeftinija, a više dobiješ 
Doduše, van BiH se ne mogu gledati Arene koliko ja znam.
Doduše, van BiH se ne mogu gledati Arene koliko ja znam.
Cloud od veceras više nije besplatan.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:25Šta poslije večeras ? Moja Tv ili CLOUD ?90minut je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:12Ukidaju ih od 12 veceras, to zamračenje se dešava svako malo jer im je cloud ****bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2021, 15:45
Evo vratiše ih kod mene , to i gledam . U po frke pisali ovaj kanal nije dostupan , prebacim na ostale isto piše . Na mobitel odem isto . Na Tv-u preko štopa , a kada castam preko mobitela ne štopa![]()
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ja te pitam mogu li gledati preko TV-a ( Telemach internet ) , ti kažeš da ne znaš . U Sarajevu sam . Vidim da ima aplikacija Moja Web TV na EON-u, instalirao sam je , ali nemam korisnički račun . E sad MOŽE LI SE GLEDATI?
Naravno da možeš. Ja jedino nisam bio siguran oko same aplikacije, a može se normalno gledati. Tu sam za detalje ako zatreba.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:58Ja te pitam mogu li gledati preko TV-a ( Telemach internet ) , ti kažeš da ne znaš . U Sarajevu sam . Vidim da ima aplikacija Moja Web TV na EON-u, instalirao sam je , ali nemam korisnički račun . E sad MOŽE LI SE GLEDATI?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
E kad si tu , trebaš mi .tm01hzne je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:01Naravno da možeš. Ja jedino nisam bio siguran oko same aplikacije, a može se normalno gledati. Tu sam za detalje ako zatreba.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:58Ja te pitam mogu li gledati preko TV-a ( Telemach internet ) , ti kažeš da ne znaš . U Sarajevu sam . Vidim da ima aplikacija Moja Web TV na EON-u, instalirao sam je , ali nemam korisnički račun . E sad MOŽE LI SE GLEDATI?
Aktiviraš ga preko maila ili broja mobitela (napraviš račun na portalu moj.bhtelecom.ba). Plaća se preko RB sigurnog plaćanja, što se usluge tiče. Aktivacija je besplatna.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:04E kad si tu , trebaš mi .tm01hzne je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:01Naravno da možeš. Ja jedino nisam bio siguran oko same aplikacije, a može se normalno gledati. Tu sam za detalje ako zatreba.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:58
Ja te pitam mogu li gledati preko TV-a ( Telemach internet ) , ti kažeš da ne znaš . U Sarajevu sam . Vidim da ima aplikacija Moja Web TV na EON-u, instalirao sam je , ali nemam korisnički račun . E sad MOŽE LI SE GLEDATI?Kako ide aktiviranje korisničkog računa ? Trebam li ići u BH Telecom i kako se plaća ?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Hvala puno buraz .tm01hzne je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:31Aktiviraš ga preko maila ili broja mobitela (napraviš račun na portalu moj.bhtelecom.ba). Plaća se preko RB sigurnog plaćanja, što se usluge tiče. Aktivacija je besplatna.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:04E kad si tu , trebaš mi .Kako ide aktiviranje korisničkog računa ? Trebam li ići u BH Telecom i kako se plaća ?
Ipak veceras istice arenacloud. Mislio sam da ce produziti ili bar ubaciti bronze paket. Ne vidim da ce neko placati kad za one pare ima daleko boljih opcija.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Bgmi su već ugasili
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.