FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jače bi pionir opalio ovu loptu od Hebiba
Odvratnije ekipe od Listice nema na prostoru Balkana.
Da, cigani kamenjarski koji se loze do te mjere da ne prezaju ni od cega. Kompleksasi !!!!!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Mlada glupa i neiskusna ekipa. Tri brza dodavanja im slozis i pucaju kao led. Ovo je tragedija ako se ne uzme.
Miličević 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Joj Hole je najjaci, **** me ako je sastavio 2 tacna dodavanja tokom cijelog meca.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Koja je ovo po redu izgubljena lopta Hodzica debiiiiiiiiiiiiiiiiiiilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
U novi boj ...
Nek se on ofarbo u ZUTO, ebem ti ****
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nije prvi put i protiv Zrinjskog u ligaskoj utakmici se isto desavalo, a isti je sudac.Bilbija je takav, dobar sudac za nasu ligu i nase uslove, ali pada u odredjenim trenucima pod pritisak, da bi koliko-toliko drzao utakmicu pod kontrolom, mlad je, nadoci ce u tom smislu definitivno.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nabi je seljak na balkon
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Rahmanović i Tatar bi tricu do sada spakovali ovim nesretnicima... e tugo tugo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako izgubimo ovo, to ce biti zbog ona dva debila Hebibovica i Handzica
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 14 mar 2021, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ako Hebibovic pocne jos jednu tekmu isjeci cu se
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ja ne znam da na svijetu postoji ekipa kojoj neko gostovanje lezi manje nego nama ovo u Listici. Bolji bi omjer imali na Goodisonu protiv Evertona.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, bordobijeli, EastMadness, ErosViverosViv, Fouzi1, gh0stHZ, jurisicduska, Konzerva, laki23, mnon46, MokraKifla, muhamedhulk, Rule_hz, stokastoka23, Varijantas8 i 89 gostiju.