Moramo pratit, ipak Mesanovic najzvucnije i najjace pojacanje u historiji lige , 4ti napadac Maribora hahahaha uzivanje je gledati ovaj FutbOl migranata
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Merakk1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dobro. Razrahati se hajde malo, i ne pravi probleme.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:34Convicts1988 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:22Ako je ikome pomogla politika i opstina, vama jeste. Nemoj da zzajebaješ, čak su vas uglavili i na budžetsku sisu.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:15
Tako je
Trebamo kao i vi
Da od Grada Zenica dobijate 500 000 maraka i Grad Zenica da vam otplacuje porezni dug
Kako vas nije stid![]()
Ti našao pričati o tim stvarima, moj švrakindolac.
Tih 500k je grad uplatio jednom i tjt, nije ti to svaki mjesec moj ti. Grad se obavezao da će uplacivati samo reprogram (30k mjesečno) , i to ti je sve sto mi imamo od tog famoznog grada i pomoći.
Nego, vidim slike oronule Grbavice ? Boga mi, od nekad najperspektivnijeg stadiona, postade rupa puna smeća i ruševina .. Šta ste vi dopustili moj prijatelju, sramota.![]()
![]()
![]()
![]()
Jednom bilo 500 000 maraka i mjesecno 30 000 maraka
Pa malo li je
A sto se tice LJEPOTICE
To se migranti uradili
Popravit ce se
LJEPOTICA ce da blista 31.03.protiv Francuske
Pa vama su se migranti uvalili u sluzbene prostorije Bilinog pa niko nista nije pricao
A to sto je opcina Novo Sarajevo ulagala u LJEPOTICU
To se sad sve vraca
Dolazi Francuska
Bila Italija
I kud si me ti sad saletio
Sad kad sam tek dosao iz banovica
Pa pusti me malo da se izmerakam ovdje
Molim te
-
- Kontakt:
ja pogledao na rezultatima i cestitaao na pruzenoj partiji. rambo nije predstavnik niti relevantan i u cemu, osim sto pokazuje koliko admin ne radi svoj posaoCroCop je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:39Ovako su pijacari sinoc pisali, a gledaj ih danas. Svi do jednog gledali
U tome je razlika, mene libo racku koliko ce Zrinjski i kako ce igrat, ne bih pogledao nebitnu utakmicu poput Krupa Zrinjski ni u ludilu, a vi ste cijeli dan znali sta cete raditi u 17:00.
![]()
"Mitomani i falsifikatori svega"![]()
Bolje da malo smanjite pisanje na forumu i vrijeme iskoristite da se okupate![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Hvala Bogu, pa imamo tebe her Dudiću. Ima da nas odvedeš u EvropuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:54U tim ekipama su iznadprosječni treneri za ovu ligu, u tome je razlika.

IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
Amare ostaniMerakk1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:56
Moramo pratit, ipak Mesanovic najzvucnije i najjace pojacanje u historiji lige , 4ti napadac Maribora hahahaha uzivanje je gledati ovaj FutbOl migranata

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ako sam nesto pogrijesio slobodno me ispraviCernica22 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:53Je.o majku kolko seres pijacari ovo,pijacari ono,kao da nisi do prije 10 godina duhan svercovo s tetkom u Klobucima..CroCop je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:39Ovako su pijacari sinoc pisali, a gledaj ih danas. Svi do jednog gledali
U tome je razlika, mene libo racku koliko ce Zrinjski i kako ce igrat, ne bih pogledao nebitnu utakmicu poput Krupa Zrinjski ni u ludilu, a vi ste cijeli dan znali sta cete raditi u 17:00.
![]()
"Mitomani i falsifikatori svega"![]()
Bolje da malo smanjite pisanje na forumu i vrijeme iskoristite da se okupate![]()

I zaboravih vam cestitati, nasi porazi su vam najveci uspjesi zadnjih desetljeca, vidi se po ekstazi na forumu

Pozdrav iz Mostara
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Kad je ono bješe pobijedio Zrinjski Slobodu prije rata ?CroCop je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:58Ako sam nesto pogrijesio slobodno me ispravi![]()
I zaboravih vam cestitati, nasi porazi su vam najveci uspjesi zadnjih desetljeca, vidi se po ekstazi na forumu![]()
Pozdrav iz Mostara
Ovo sarajevo je sramota lige.
Oni prvi za sad.
Eto kakva nam je liga k.arina kad su oni prvi.
Oni prvi za sad.
Eto kakva nam je liga k.arina kad su oni prvi.
U pravu si
P R O P O Z I C I J E takmiĉenja Premijer lige BiH i završnice Kup-a BiH sa minimumom medicinskih zahtjeva takmiĉarska 2020/21. sezona
Ĉlan 6.
Klub koji pobijedi na utakmici osvaja tri boda, a kod neriješenog rezultata svaki klub osvaja po
jedan bod.
Ako klubovi osvoje isti broj bodova odlučuje razlika izmeĎu postignutih i primljenih pogodaka.
U slučaju istog broja primljenih i postignutih pogodaka (razlika pogodaka), bolje mjesto na tabeli
zauzima ekipa koja je postigla više pogodaka, a ako su postigli isti broj pogodaka dijele mjesta koja
im pripadaju.
Ukoliko se radi o mjestu koje odlučuje o plasmanu nakon završetka prvog dijela takmičenja
(nakon 22 odigrana kola) i odreĎivanju takmičarskih brojeva za utvrĎivanje rasporeda za drugi dio
takmičenja, u slučaju jednakog broja bodova klubova, plasman se utvrĎuje na osnovu dodatne tabele
od rezultata koje su u meĎusobnim utakmicama postigli klubovi sa istim brojem bodova.
Ako se plasman klubova nakon završetka prvog dijela takmičenja ne moţe utvrditi niti nakon
primjene dodatne tabele, primjenit će se kriterij bolje ukupne razlike izmeĎu postignutih i primljenih
golova iz svih utakmica koje su klubovi odigrali tokom prvenstva shodno stavu 2. ovog člana. Ukoliko
se ni na taj način ne moţe utvrditi plasman, Komitet za takmičenje će ţrijebom utvrditi takmičarske
brojeve klubova za drugi dio takmičenja.
tuzlanska Sloboda
Cuj Dudic nadprosjecan trener
, za Husrefa se slazem da je dobar trener.
-
- Kontakt:
2018/19 ste vi u odnosu na Mladost zauzeli bolji poziciju po gol razlici, a medzusobni omjer je bio 1-0 u Kaknju i vi dobili na Tusnju 2-1 .
Tuzla City / Sloga Simin Han
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Ne gubi se, jedan je her Dudić. MOGU TI GA DUDLATI FEĐA DUDIĆU!!!
Ko treba biti prvi?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- svrakino1921
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
ahahahaha **** te Sarajevo jeste losi u pm
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Merakk1921
- Kontakt:
Ja kolko vidim njima je Alen Mesanovic dosao a ne Jasmin kako su najavili
Bravo plavi Športski Prijatelji

Bravo plavi Športski Prijatelji
MA TAKOOOOO JEEEEE,..J.EBI PITAREEEEE
Nemoj tako na divove..oni su vec podigli pehar za prvaka i ove i iduci 10 godina....
- Merakk1921
- Kontakt:
Korona je fakat ljudi, ajmo prekinut ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.