FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Ronaldo_7
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Ronaldo_7 » 07 jan 2011, 11:49

Bilo je to davno,kad sam bio mali,da volim Zvezdu mnogi nisu znali,bilo je to davno jedno Badnje vece,voleces Zvezdu,meni tata rece.Evo i dan danas ja Zvezdu volim i svakoga dana za nju se molim.Zato ljudi znajte da je ona u modi, ZIVI ZDRAVI BILI I HRISTOS SE RODI
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2011, 13:01

Vaistinu se rodi brate,a svim ostalim Zvezdasima Hristos se rodi!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 jan 2011, 13:27

Vaistinu se Hristos rodi!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2011, 23:55

Ivan Tričkovski, raniji igrač Crvene zvezde, proglašen je za najboljeg stranog fudbalera na Kipru u 2010. godini.
:roll: :lol: :oops:
Sunce ti jbm kakvi su onda ostali. :roll:

99% sve dogovoreno sa Salatom i Bozicem. ;) 8-)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 jan 2011, 01:15

Bar vam ne dolazi veliki majstor slobodnih udaraca i penala ajdin maksumic ... mnogi ragbi igraci bi mu pozavidjeli :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jan 2011, 01:17

Samo F.K.S !! je napisao/la:Bar vam ne dolazi veliki majstor slobodnih udaraca i penala ajdin maksumic ... mnogi ragbi igraci bi mu pozavidjeli :roll:
Pa ne dolaze klocevi iz manjeg sarajevskog kluba medju gospodu. :D ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 jan 2011, 03:03

Drago mi je zbog Salate :D , Božić manje-više.

Samo F.K.S !! je napisao/la:Bar vam ne dolazi veliki majstor slobodnih udaraca i penala ajdin maksumic ... mnogi ragbi igraci bi mu pozavidjeli :roll:
Sunce ti yebem, šta tebi bi da njega spomeneš. :lol: :lol: :lol: :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 jan 2011, 15:58

Haj ba nemoj tako kardecu znam da ti je maksa omiljeni igrac nemoj suplje sad :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 jan 2011, 21:04

Zvezda danas počela sa pripremama za drugi dio sezone. Na prozivci se pojavilo 33 igrača. U najskorije vrijeme bi se, navodno, ekipi trebali priključiti i pojačanja iz Slovana, Salata i Božić.

Čitam u Sportu da bi Zvezda nekad u februaru mogla odigrati prijateljsku utamicu sa Juveom na Marakani. Znaš li ti @devil nešto više?
RIP Adis Selmanović

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 jan 2011, 22:59

Umro Bora Kostic :cry: :cry:

RIP
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jan 2011, 00:10

alan_kardec je napisao/la:Zvezda danas počela sa pripremama za drugi dio sezone. Na prozivci se pojavilo 33 igrača. U najskorije vrijeme bi se, navodno, ekipi trebali priključiti i pojačanja iz Slovana, Salata i Božić.

Čitam u Sportu da bi Zvezda nekad u februaru mogla prijateljsku utamicu sa Juveom na Marakani. Znaš li ti @devil nešto više?
Pa da postoji neko interesovanje da se odigra tekma 17. ili 22. februara posto Juve 20.igra mec sa Lecceom.
To bi bila dobra stvar,da konacno vidimo neku prijateljsku na Marakani,ustvari videcemo je sigurno samo pitanje sa kim.Ja nisam neki preterani optimista povodom toga,i sam znas kakvi su sve klubovi po medijima prodefilovali poslednjih godina i samo je Lyon dosao na JNA.Ja ipak mislim da ce Oly da dodje jer smo i mi njima bili pre 3 godine tako da je red da uzvrate posetu.

Kao sto je @Admir rekao danas je preminuo Bora Kostic,legenda rekorder po broju nastupa protiv vecitih 23,i strelac 9 golova bas kao i Dzaja.I dalje je nas najbolji strelac sa 539 pogodaka i tesko da ce iko da ga sustigne po tome pitanju.

POCIVAJ U MIRU LEGENDO!!! :cry: :cry:
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 11 jan 2011, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 jan 2011, 01:12

Devile sinoc gledam emisiju Sabahudina Topalbecirevica na TV1...gost je bio Dragan Dzajic..prejaka emisija,kao i sve do sada..stvarno sam uzivao.

I sve hocu da pitam...on je bio uhapsen kao sto znamo i sad u januaru ili februaru ima sudjenje...kaze da nije kriv i da je sve to montirano...

jel istina to...jel cist sta mislis??? 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 jan 2011, 01:23

Devil je napisao/la:POCIVAJ U MIRU LEGENDO!!! :cry: :cry:
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jan 2011, 18:35

sarajlija89 je napisao/la:Devile sinoc gledam emisiju Sabahudina Topalbecirevica na TV1...gost je bio Dragan Dzajic..prejaka emisija,kao i sve do sada..stvarno sam uzivao.

I sve hocu da pitam...on je bio uhapsen kao sto znamo i sad u januaru ili februaru ima sudjenje...kaze da nije kriv i da je sve to montirano...

jel istina to...jel cist sta mislis??? 8-)
Ma tesko da to iko zna da li je kriv ili nije,to zna samo Dzaja.Sa jedne strane i ja mislim da ima neke krivice kod njega,ali opet nema nikakvih dokaza za to,cak ni murija a ni Insajder :D nemaju neke preterane dokaze za to.
Ovako gledajuci Dzaja mi nekako ispada najsitnija riba u svemu tome,ima mnogo "vecih igraca" od njega.
Npr.ako padne Dzaja ni pomocu trikova nema sanse da se Ceca izvuce,samo je pitanje da li sud sme da je osudi,a cvrsti dokazi postoje za to.Bata Kan Kan je jednom "pao" ali on bi morao sada ozbiljnije da odradi svoje,Ranko Stojic,trenutni finansijer Rada,je bio u talu sa Arkanom postoje i za to dokazi i on bi takodje trebao pasti.Pa onda Zvezdan Terzic...naravno ovo je samo jedan deo toga,ako bi se krenulo gledati ko je namestao rezultate palo bi pola Srbije to garantujem,jer smem dati sta hoces da od raspada Jugoslavije do 2000.bar pola prvenstava nije regularno.

pirotehnika
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnika » 11 jan 2011, 19:18

Džajić je čist ko Legija! Toliko o tome,to ne kažem kao grobar,već kao poznavalac fudbalskih prilika,a njemu je sudjenje politički montirano,naravno da je izvršio različite malverzacije,nakrao se sa kompanijom,te pretpostavljam pošto ga odredjen dio mafije štiti da neće završit u ćuzi!A trebao bi ma koliko ga Delije smatrale najvećim,jednostavno ako si krao,a jesi,trebaš odgovarati,a od kluba si napravio nikad slabiji kolektiv!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jan 2011, 20:22

pirotehnika je napisao/la:Džajić je čist ko Legija! Toliko o tome,to ne kažem kao grobar,već kao poznavalac fudbalskih prilika,a njemu je sudjenje politički montirano,naravno da je izvršio različite malverzacije,nakrao se sa kompanijom,te pretpostavljam pošto ga odredjen dio mafije štiti da neće završit u ćuzi!A trebao bi ma koliko ga Delije smatrale najvećim,jednostavno ako si krao,a jesi,trebaš odgovarati,a od kluba si napravio nikad slabiji kolektiv!
Upravo to,mada vlast nema dokaze da je krao,nesta slicno kao Zeka i Bjeka koji samo sto nisu Boga pokrali ali nemaju se dokazi za to,iako je javna tajna sta su sve ukrali i preko kojih preduzeca su to radili.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jan 2011, 23:47

Ja totalno zaboravio da je Robi rodjen 12.januara.
Pa Robi dok nismo usli u 13.Sretan rodjendan legendo,i da nam doneses radost.

Ronaldo_7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo_7 » 13 jan 2011, 18:23

' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 13 jan 2011, 20:54

Ulazi Prosinečki u svlačionicu,ustade jedan igrač,ustaše svi.

HAHAHAHAHAHAHA :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jan 2011, 21:11

vOluMme je napisao/la:Ulazi Prosinečki u svlačionicu,ustade jedan igrač,ustaše svi.

HAHAHAHAHAHAHA :D

Ja, i? :?
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.