Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da se zrinjski nije zajebavao u prvom dijelu i sa trenerom, a i sa igracima, oni bi uzeli titulu. Ovako tesko, i to ne sto smo mi dobro, nego sto smo manje losi nego konkurencija.
PSPHM
Napokon si saznao kad ti igra Zeljo? Napredujes, moram ti priznati.Merakk1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:31
Sine Zeljo igra sutra, sa pobjedom na 40 bodEva su, a ti pripremi tablete za smirenje, saces da ga dudlas na pecari
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Svinjko Marinović i Sadio Smiljanić vode FK Sarajevo u orbitu!

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hahaha pa ložite se bez potrebe naravno kad je +9 + 6+ +5 uvijek ces gledati ljude koji pokušavaju vas ostale udarati usta dok ste na podu tako i ostali rade isto.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:12Jedino sto je dobro u ovim porazima Sarajeva je sto ce ispariti Zip, Miljacka i takvi tipovi, isto kao sto su isparili slicni tipovi sa Zeljinog pdfa kada su kola krenula nizbrdo, sto obicno biva tako kad si bahat a nemas osnove.
Previse ih se nakotilo racunajuci da ce sve biti bajno, da ce se moci smijati drugima, da ce moci pishati ligu sa +20. Zato to i ne treba Bosnjaku, odmah se osili, odmah karma mora proraditi i spustati na zemlju.
Zato, ustanes jedno jutro, Sarajevo na +1, a nigdje pitarskih klaunova na mapi, ustali su kao i ti, zivi su, ali jednostavno ih je malo stid uci na forum.
Tako mi nekad bude zao i Dokoljenka, Radmila, irfe i ostalih al sta ces, yebiga
Pa željo kad je imao + 4 ovi su ordinirali na temi.

ZAR STVARNO MISLIŠ DA SU LJUDI MISLILI DA NECEMO IMATI PROBLEMA DO KRAJA?

Dok imas mogucnost ubadaš i zaje.bavaš se do maksimuma.

Sad sam ja najkulturniji na nasoj temi

Losi smo. Sad je to vec cinjenica. Mnogo smo izgubili u prelaznom roku..Imamo veliku srecu sto imamo fore da se dohavizamo.
Prvenstvo je otvoreno sad i za titulu bujrum napadajte, do 7.pozicije svi mogu napasti.
Samo nek zeljo grohne a s ostalima cemo se fajtat.
Prvenstvo je otvoreno sad i za titulu bujrum napadajte, do 7.pozicije svi mogu napasti.
Samo nek zeljo grohne a s ostalima cemo se fajtat.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- M0starskiRambo
- Kontakt:
TEST123
Zadnja izmjena: M0starskiRambo, dana/u 14 mar 2021, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.