Ma ovo ti je za duplanja na veće uloge.
Ovamo tiketi samo padaju, nema potrebe išta pisati o njima.
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma
Ma ovo ti je za duplanja na veće uloge.
Ne vjerujem sta se desava..
Bio sam takav unazad 2, 3 godine promjenila se situacija finansijski tako da sad mogu pocetkom mjeseca iskockati toliko i toliko da mi ne utice na mjesec.Goretzka je napisao/la: ↑14 mar 2021, 10:05Ma vjeruj da to jedino sto moze je da ti podigne taj adrenalin neki, biti ces nekad dobar al kad se zavalis bas se zavalisigrao sam i ja tako, doduse ne 50 na iduci gol ali je bilo uplata na listice po 20 30 KM. Padnes lupam 6 7 tiketa po jednu, vec se zavalis 2 stoje pocnes se vadit i tones sve dublje.
Ovako tiket na 2 3 KM pa sta bude bude.
Ma kakvi. Bježi od kartona, ovo je preloše bez publike. Ja vjerujem da će biti prije više kartona na Psg-Nantes, gdje se ne očekuje,nego li tu, jer kad je tako derbi sudije dosta puštaju i opraštaju. U biti, može ono proći, ali kartone u ovome vrijeme je pravo nezahvalno igrati.FCB1986 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:52Hocel bit samaranja veceras na Seviljskom derbiju?
Zadnji pet meceva kartoni su bili:
7, 2, 5, 9, 9(1), u zagradi je crveni karton.
Na 5,5 granicu 1.83 kvota, ako se zalomi moze do poluvremena doci, a moze i ostati na tri kartona. Nekako sad bez publike cini mi se manje naboja..
I ja sam Sevilla-Betis, ocajna tekma.
Ako ostane 1 razlike bice tu raspasoj a ima 1 karton vec.. danas mi smijesno bi, pogodim parmu preko 2.5 kartona protiv rome, kvota 3.10, a padnem torino preko 0.5 1.85
Kad skontas Torino u belaju, bore se za opstanak i ne dobiju nijedan karton. Takve ekipe zasluzuju da ispadnu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.