Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Merakk1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vrati Tatara s gorice, izgidoše ljudi
Tvoj je problem što vidiš neprijatelja tamo gdje ga nema, ali me zaboli qrko, tako da se neću truditi promijeniti to mišljenje.Miljacka je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:26Ovo je toliko lose da vjerujem da je i ispod tvojih ocekivanjaBaader je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:23Yebemu mater ne moraš biti yebeni genijalac da shvatiš da kad prodaš dva najbolja igrača lige, a ne dovedeš zamjene za njih, da ćeš biti slabiji. Lijepo smo pisali o tome, realno i logično, ali jok, pitari po svom, hiljadu i jedno opravdanje zašto nisu slabiji. Tri utakmice, jedan bod, nula postignutih golova i nikakva igra. Realno ovo je čista katastrofa i slobodan pad. Ekipi je potreban ozbiljan pozitivan šok, a da sam ja u upravi Sarajeva, bar malo bih razmislio i o otkazu Marinoviću, jer ode im ovo sve u qrac ako ne naprave nešto.
Nije davno bila naša rasprava o odlascima/dolascima u FKS, mislim da i sam znaš šta smo pisali i ja i ti.
Jedino ako vam budu glavne zvijezde cmiljanic i kanuric igrali

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Dobar komsija, spasavamo ih iz komeSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:21Ne morate se izuvatSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:24Znači sutra oko 21h bi se navijači rahmetli Željkana mogli pojaviti na ovoj temi, ovisno od rezultata u lištici.![]()

Ne mogu da vjerujem da se kljuca tema, koji ti je Morto ba ?
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 14 mar 2021, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
- M0starskiRambo
- Kontakt:
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
Miljacka je najzagrizeniji bio u najgorim vremenima. Vec sam napisao na nasoj temi, kako je znalo biti ovo je pis of kejk.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:12Jedino sto je dobro u ovim porazima Sarajeva je sto ce ispariti Zip, Miljacka i takvi tipovi, isto kao sto su isparili slicni tipovi sa Zeljinog pdfa kada su kola krenula nizbrdo, sto obicno biva tako kad si bahat a nemas osnove.
Previse ih se nakotilo racunajuci da ce sve biti bajno, da ce se moci smijati drugima, da ce moci pishati ligu sa +20. Zato to i ne treba Bosnjaku, odmah se osili, odmah karma mora proraditi i spustati na zemlju.
Zato, ustanes jedno jutro, Sarajevo na +1, a nigdje pitarskih klaunova na mapi, ustali su kao i ti, zivi su, ali jednostavno ih je malo stid uci na forum.
Tako mi nekad bude zao i Dokoljenka, Radmila, irfe i ostalih al sta ces, yebiga
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Merakk1921
- Kontakt:
Eno ga tjeraju Vinka, frajer duplu uzo, bjezi 6 bodEva i bori se za finale kupa ? Jel moguce kakvi su ovi pitari klosari i maloumni

-
- Kontakt:
Morto otkljucaj temu mojne bit chkapi 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Pasojed:Ćelava spodobo,gdje su tri boda iz Širokog?
Adzicevci smo bordo krvi
Jos uvjek smo najprvi!

Jos uvjek smo najprvi!

Ajj morte jest me razocarao, zakljucao temu 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Zamisli kakva su ekipa pitari kad izgube od Boza Vukoje i nakvog djeteta Ikica,..hahahahaha
Tobe je i TexVikler i SemirTuce i Mostarskirambo? Ako upratite još neki trenutno aktivan profil, dodajte 

- Merakk1921
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nevezano za transfer politiku Pidro, Pejovic pa i Fanimo neprepoznatljivi u odnosu na prvi dio. Hebibovic isto uzasan (doduse on standardno uzasan), Mesanovic za sada ispod svih ocekivanja, vjerujem i tvojih, jer sam mislio da cemo bar na poziciji napadaca imati nesto bolje od uzasnog Handzica iz prve polusezone. Kako god, ovo je lose i mozes reci da sam fudbalska neznalica, ali sam puno vise ocekivao od ovoga i zato i kazem da vjerujem da je i ispod tvojih ocekivanja jer cak i u tvojoj prici smo mi zvucali bolje od ovoga sada.Baader je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:28Tvoj je problem što vidiš neprijatelja tamo gdje ga nema, ali me zaboli qrko, tako da se neću truditi promijeniti to mišljenje.Miljacka je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:26Ovo je toliko lose da vjerujem da je i ispod tvojih ocekivanjaBaader je napisao/la: ↑14 mar 2021, 21:23Yebemu mater ne moraš biti yebeni genijalac da shvatiš da kad prodaš dva najbolja igrača lige, a ne dovedeš zamjene za njih, da ćeš biti slabiji. Lijepo smo pisali o tome, realno i logično, ali jok, pitari po svom, hiljadu i jedno opravdanje zašto nisu slabiji. Tri utakmice, jedan bod, nula postignutih golova i nikakva igra. Realno ovo je čista katastrofa i slobodan pad. Ekipi je potreban ozbiljan pozitivan šok, a da sam ja u upravi Sarajeva, bar malo bih razmislio i o otkazu Marinoviću, jer ode im ovo sve u qrac ako ne naprave nešto.
Nije davno bila naša rasprava o odlascima/dolascima u FKS, mislim da i sam znaš šta smo pisali.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
dzello smrtni tobetov neprijatelj, kako ces tako

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.