Nigdje.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nigdje.
Bendo iz Krojcice? Joj pozaboravljalo se. Prenocilo se tamo.strujasamo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 20:31Sječam se košarkaške utakmice u Beogradu kad su nas sudije povalile Uletili smo na parket milicija nas izdegenečila a moje komšija pok ROMEOProbisvjet je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:47Al' kada rekose da ginu jbt. mi prosli citavu YU od BG do ZG i nismo zaginuli, a ovi na sjeveru izginuse.![]()
![]()
Ovo je meni legendarni video. Ovo ne moze oprat ni crna rupa, ni antimaterija.![]()
![]()
viče miliconeru Imam slabo srce a on kasnije ču te pitati i udri Tad je rah BENDO dobio nadimak Alkatraz Ja sam se umiješo sa igračima i jedini se vratio od njih kući
Cuj sto neko iz gomile vise:"Od nas zivis."
Jel ti.mrsko da nam postavis bergerove tablice ovdje da se syebemo skroz
Dovodi li sa sobom tri cetiri igraca?
Jusić, Avdić, Dž. Beganović i možda Maksimović.
Ako sutra budu kečevi:sviunapad1010 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:10Jel ti.mrsko da nam postavis bergerove tablice ovdje da se syebemo skroz![]()
Dobro je samo što je gusto ovih prvih 7 i biće borba do zadnjeg kola kao i za ostanak ostalih 5. Međusobni susreti odlučuju, teško će neko iz donjeg dijela tabele otkinuti bodove ovim što se bore za vrh tabele.Sky9 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:43Ako sutra budu kečevi:sviunapad1010 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:10Jel ti.mrsko da nam postavis bergerove tablice ovdje da se syebemo skroz![]()
zri G
bor K
ssh G
kru G
mdk K
rad G
oli K
sar G
šir K
žel G
vel K
Raspored je i dobar, kakav je mogao biti. Bolje npr mdk i oli. kući nego u gostima itd.
Mogu se registrovati samo igrači koji su imali slobodne papire prije kraja prelaznog roka.
Secer se uzda u 22 boda i dalje,vjeruju u opstanak...NKMramor je napisao/la: ↑14 mar 2021, 23:10Nas samo 10 od 12 bodova protiv direktnih konkurenata od Krupe do Olimpika (po ovom gore rasporedu) ostavlja u ligi. Sve drugo je potencijalna karta za federalnu, protiv ostalih ekipa ne možemo ništa (da se ne lažemo), naročito zbog činjenice da su svi u borbi za Evropu i biti će do samog kraja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.