FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta je tu je, idemo dalje al igru moramo popraviti.
Haris Handžić, Amer Dupovac, Krste Velkoski i Selmir Pidro suspendovani.
Sarajevo ljubavi moja.
Ako sutra budu oba 1 , onda idemo ovako:
Sarajevo-Krupa
Sarajevo-Siroki
Zeljo-Sarajevo
Sarajevo-Velez
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Zrinjski
Tuzla-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Mladost - Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Olimpik-Sarajevo
8 utakmica u Sarajevu + gostovanje u DK , pa da vidimo od cega smo "satkani"
Sarajevo-Krupa
Sarajevo-Siroki
Zeljo-Sarajevo
Sarajevo-Velez
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Zrinjski
Tuzla-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Mladost - Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Olimpik-Sarajevo
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
bez minimalno 3 gola olimpiku i punjenja samopouzdanja, ceka nas tezak nastavak prvenstva
This time next year, we'll be millionaires!
Bitna je titula.
A to jel pokrio hebib ili nije me boli qurac. Titule cu se sjecati, ljepote u igri i ne bas.
A to jel pokrio hebib ili nije me boli qurac. Titule cu se sjecati, ljepote u igri i ne bas.
-
- Kontakt:
Krupa, Široki, Sloboda, Mladost, Radnik i Olimpik se jednostavno moraju pobjediti.
Dje smo ono stali?
Ah, da. Plus 5 braco, osvojen veliki bod na charity fieldu i samo 2 primljena gola u 3 kola. Nema razloga za paniku! In adzija we trust!

Ah, da. Plus 5 braco, osvojen veliki bod na charity fieldu i samo 2 primljena gola u 3 kola. Nema razloga za paniku! In adzija we trust!

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Milion puta sam kao primjer igre bez Rahmanovića i Tatara naveo utakmicu protiv Radnika na Koševu, protiv ekipe koja je tada i igrom i rezultatima i formom bila najlošija u ligi. Ništa za 90 minuta nismo napravili. Onaj ludi finiš se dešava jednom u 1000 utakmica.
Namučit ćemo se i protiv Krupe, bodove ćemo gubit i protiv ekipa iz donjeg dijela. Prosjek smo bez Rahmana i Tatara, samo pritisak će nas pojest i šansu više za više bodova će imati ovi ispod nas.
Da je dobro, nije. Titula visi, moramo pratit druge i priželjkivat rezultate da nam se poklapaju.
Hvala Husrefu još jednom na pobjedama protiv zeljkana i zrinjskog.
Kako god, PODRŠKA SVIMA!
Namučit ćemo se i protiv Krupe, bodove ćemo gubit i protiv ekipa iz donjeg dijela. Prosjek smo bez Rahmana i Tatara, samo pritisak će nas pojest i šansu više za više bodova će imati ovi ispod nas.
Da je dobro, nije. Titula visi, moramo pratit druge i priželjkivat rezultate da nam se poklapaju.
Hvala Husrefu još jednom na pobjedama protiv zeljkana i zrinjskog.
Kako god, PODRŠKA SVIMA!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Po meni dobar raspored, samo popraviti završnicu.Suki46 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:44Ako sutra budu oba 1 , onda idemo ovako:
Sarajevo-Krupa
Sarajevo-Siroki
Zeljo-Sarajevo
Sarajevo-Velez
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Zrinjski
Tuzla-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Mladost - Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Olimpik-Sarajevo
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ko nas jjebe!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bravo SŠ i igrači, posrali ste nam se svima na ovaj vikend!
Jos sutra neka anamo oni pobjede, jos gori pocetak nove sedmice..
Milkanovic izjavi da misli da nismo u krizi. Kako da ne, zadnje 4 utakmice mi smo zabili 1 yebeni gol, haloo, jedan gol
Ovako vise nece ici, Hadzija ako je pametan ce ili napustiti poziciju SD-a, ili ce jos do sutra dovesti novog igraca
Cijeli rok ti dovedes 2 spica, a to sto su ti otisli najbolje lijevo krilo lige, i najbolji prednji vezni lige, to nista
Pouzdat se da ce Cmiljanic nekim cudom biti top pojacanje, u suprotnom smo ga jos vise popusili.
OGROMNE kritike i na SŠ, yebite se i vi i kalkulisanje u utakmicama. Izadjes na grbavici i ides po X, hajd ok, rizik je da ne primis gol, itd itd, yebat gaa, idalje je +9. Dolazi ti Zrinjski gdje imas priliku da sve rijesis jer su oni **** kiksali, i ti opet udjes pospan u utakmicu, primis gol na pocetku i izgubis
Dodje kup, napokon skontas da kalkulacije te nicemu ne vode, i to krunises golom, i relativno ok igrom. I kad mislis da ce ovo rutinski danas rijesiti, jer **** listica je promjenila toliko igraca da na prste ne mozes prebrojati, ti dodjes i izgubis, jos si imao igraca vise dobrih 20 **** minuta
I jos jedna stvar, u od 4 utakmice ove godine, mi smo 3 puta imali igraca vise bar 20 min, i nijednom nisi to iskoristio
Dalje, igra ti yebeni Pejovic, pored zivog Susica, sta hocemo da postignemo s time, da se kurcimo da nam Tino moze klupu grijati ? Lik je za 30-35 minuta uradio vise nego Pejovic u ove 4 utakmice, pa jeste li slijepi pa ga gurate, ili ?
Ubacujes 2 ili 3 puta pred sami kraj utakmice Milanovica, momak perfektno odigra, a da ne pricam da smo dosta opasniji iz prekida, jer momak je jedan od rijetkih koji zna prekid izvesti, i onda yebenog kapitena uvedes u igru
Idemo dalje, svaka cast i kad je neki genije stavio Hodzica na lijevog beka, iako je frajer svu svoju inteligenciju jos davno pokazao, a u ligi je krunisao sa 2 zuta u 5 minuta, imao si Besica da starta tu, yebi me ako ne bi momak bar duplo bolje odigrao, bar bi bili sigurni u defanzivi
Dalje, igra ti **** Anel Hebibovic na lijevom krilu, iako je momak bio najlosiji igrac protiv Zrinjskog u kupu, kod gola on lagano stao, boli ga ****..
Zaboravio sam reci jos nesto za prelazni rok, znaci doveo si Mesanovica, sve ok, vjerujem da ce se pokazati kao pojacanje, ali koje pizde materine si onda doveo Cmiljanica ? Jel se on doveo samo da bi se zapisalo da je neko potpisao ili ? I ne, ne vrijedjam momka, nadam se da ce biti pojacanje, ali je bespotreban, jer je lijevo krilo moralo biti prioritet, pa eto nek se doveo i prednji vezni, nebitno(obecane su zamjene za igrace koje odu, ja ih ne vidim)
Hiros se ganjao, znaci para se bilo za jos jednog igraca takvog kalibra, nabijem na kura.c onog ko je odlucio da se rizikuje i ide s ovakvim sastavom u nastavak prvenstva. Bio to Vinko, Hadzija, uprava ili cistacica.
Pozitivna stvar: Skontali smo da je Dzafic kiks golman, i nije bio u protokolu danas.
Jos sutra neka anamo oni pobjede, jos gori pocetak nove sedmice..
Milkanovic izjavi da misli da nismo u krizi. Kako da ne, zadnje 4 utakmice mi smo zabili 1 yebeni gol, haloo, jedan gol
Ovako vise nece ici, Hadzija ako je pametan ce ili napustiti poziciju SD-a, ili ce jos do sutra dovesti novog igraca
Cijeli rok ti dovedes 2 spica, a to sto su ti otisli najbolje lijevo krilo lige, i najbolji prednji vezni lige, to nista

Pouzdat se da ce Cmiljanic nekim cudom biti top pojacanje, u suprotnom smo ga jos vise popusili.
OGROMNE kritike i na SŠ, yebite se i vi i kalkulisanje u utakmicama. Izadjes na grbavici i ides po X, hajd ok, rizik je da ne primis gol, itd itd, yebat gaa, idalje je +9. Dolazi ti Zrinjski gdje imas priliku da sve rijesis jer su oni **** kiksali, i ti opet udjes pospan u utakmicu, primis gol na pocetku i izgubis
Dodje kup, napokon skontas da kalkulacije te nicemu ne vode, i to krunises golom, i relativno ok igrom. I kad mislis da ce ovo rutinski danas rijesiti, jer **** listica je promjenila toliko igraca da na prste ne mozes prebrojati, ti dodjes i izgubis, jos si imao igraca vise dobrih 20 **** minuta
I jos jedna stvar, u od 4 utakmice ove godine, mi smo 3 puta imali igraca vise bar 20 min, i nijednom nisi to iskoristio

Dalje, igra ti yebeni Pejovic, pored zivog Susica, sta hocemo da postignemo s time, da se kurcimo da nam Tino moze klupu grijati ? Lik je za 30-35 minuta uradio vise nego Pejovic u ove 4 utakmice, pa jeste li slijepi pa ga gurate, ili ?
Ubacujes 2 ili 3 puta pred sami kraj utakmice Milanovica, momak perfektno odigra, a da ne pricam da smo dosta opasniji iz prekida, jer momak je jedan od rijetkih koji zna prekid izvesti, i onda yebenog kapitena uvedes u igru

Idemo dalje, svaka cast i kad je neki genije stavio Hodzica na lijevog beka, iako je frajer svu svoju inteligenciju jos davno pokazao, a u ligi je krunisao sa 2 zuta u 5 minuta, imao si Besica da starta tu, yebi me ako ne bi momak bar duplo bolje odigrao, bar bi bili sigurni u defanzivi
Dalje, igra ti **** Anel Hebibovic na lijevom krilu, iako je momak bio najlosiji igrac protiv Zrinjskog u kupu, kod gola on lagano stao, boli ga ****..
Zaboravio sam reci jos nesto za prelazni rok, znaci doveo si Mesanovica, sve ok, vjerujem da ce se pokazati kao pojacanje, ali koje pizde materine si onda doveo Cmiljanica ? Jel se on doveo samo da bi se zapisalo da je neko potpisao ili ? I ne, ne vrijedjam momka, nadam se da ce biti pojacanje, ali je bespotreban, jer je lijevo krilo moralo biti prioritet, pa eto nek se doveo i prednji vezni, nebitno(obecane su zamjene za igrace koje odu, ja ih ne vidim)
Hiros se ganjao, znaci para se bilo za jos jednog igraca takvog kalibra, nabijem na kura.c onog ko je odlucio da se rizikuje i ide s ovakvim sastavom u nastavak prvenstva. Bio to Vinko, Hadzija, uprava ili cistacica.
Pozitivna stvar: Skontali smo da je Dzafic kiks golman, i nije bio u protokolu danas.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Naredne 2 utakmice su must win , znaci nema izgovora 6 poena ili definitivni prikljucak mnogih ekipa iza nas !!!
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Posljednja 4 kola dosta lagano izgleda treba do tad ostati na prvoj poziciji. Od 3 kola do 7 odluka, svaka derby . Prve dvije dobijamo.Suki46 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:44Ako sutra budu oba 1 , onda idemo ovako:
Sarajevo-Krupa
Sarajevo-Siroki
Zeljo-Sarajevo
Sarajevo-Velez
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Zrinjski
Tuzla-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Mladost - Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Olimpik-Sarajevo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Imamo igrača više i kontam pa sto ne ubaciš Zinedina.. I onda ga ubaci i sve mi bude jasno. Nadam se da više ni minutu neće odigrat u svetom dresu.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
I jos nesto, mlad si momak, smiri dozivljaj i ne zabijaj nos u zemlju.
Nazivas nekoga husrefovcem ko je u vakat kad se tjerao isti bio protiv husrefa dok si ti pred klubom mahao kartonima. Zato se opusti i budi umjeren u onome sto pises. Ne valja ti to
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Raspored je dobar ali mi nismo dobri.Ali nisi ni ostali i nazalost dosao sam u situaciju da se tjesim koliko je ko od ostalih loš a ne kolko smo mi dobri.
Fulili smo sa prelaznim rokom i to je tako,nema sad nazad.Na kraju veliki remont ce biti svakako sam po sebi 7-8 igraca ostaje bez ugovora.Previse je uhljeba koji se godinama vuku a nicemu ne doprinose.
I nista protiv Hadzije ali mislim da se moramo stranom SD okrenuti,nema hljeba ovdje sa nasim ovim ljudima i njihovim poznanstvima.Ne napredujemo uopste tamkamo vise da kazem nazadujemo a to nije dobro.
Fulili smo sa prelaznim rokom i to je tako,nema sad nazad.Na kraju veliki remont ce biti svakako sam po sebi 7-8 igraca ostaje bez ugovora.Previse je uhljeba koji se godinama vuku a nicemu ne doprinose.
I nista protiv Hadzije ali mislim da se moramo stranom SD okrenuti,nema hljeba ovdje sa nasim ovim ljudima i njihovim poznanstvima.Ne napredujemo uopste tamkamo vise da kazem nazadujemo a to nije dobro.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 14 mar 2021, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pobjedimo 6x kući, u gostima Olimpica i Mladost, Želji uzeti bod, u BL i Tuzli vjerovatno možemo i zijaniti 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], johntravolta123, MaroonBjelave, MElloo, mosarajvosa83, Proximic, sarajevo19461987 i 50 gostiju.