Sabby (Manchester United fan) says...
As much as i Dislike city from a rival point of view, I am happy to see another potential star to help make the premier league even better than it is. In time we know if Dzeko will be a good signing. So welcome to the premiership.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
FORZA MARŠAL !!!
Muhahaha kako je super sto nije otisao u Italiju!
Italija = Staracki dom
Engleska = The greatest show on earth!
Birati izmedu igrati u Englesku ili Italija je kosto birati izmedu Jessica Alba i Jocely Wildenstein
Italija = Staracki dom
Birati izmedu igrati u Englesku ili Italija je kosto birati izmedu Jessica Alba i Jocely Wildenstein
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Tako je brate Jocely Wildenstein grmiD1n0 je napisao/la:Muhahaha kako je super sto nije otisao u Italiju!
Italija = Staracki dom
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
[youtube][/youtube]

imali taj video gdje potpisje ja jos nevjerujem dok ne vidim
Još uvijek, nažalost, nema. Ali, ne bi slagali na službenoj internet stranici Manchester Cityja. Osim toga, vijest da je potpisao prenijeli su redom: Sky Sports, DailyMail, The Sun, Guardian, Marca, AS, El Mundo Deportivo, Gazzetta, Fifa.com....hare30 je napisao/la:imali taj video gdje potpisje ja jos nevjerujem dok ne vidim
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Cuj jel potpisao evo Dzekson vec zabio gol MU
[youtube][/youtube] golcina jelde
[youtube][/youtube] golcina jelde
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- schweinsteiger
- Kontakt:
D1n0 je napisao/la:http://www.skysports.com/
Prvi put EVER da je Bosanac na pocetna stranica Skysports!
http://www.dailymail.co.uk/sport/index.html
pazi ga ovde
cak je na sportskom odjelu new york timesa neki dan bio na pocetnoj i sutra ce sigurno,jos nisu objavili da je potpis'o
#miasanmia
nadam se da ce biti jer nije potpiso za male pare i negi bezveze klub tu su ogromne pare upitanju i veliki transfer ali bice nesto akobogda evo cekam fox sport report pa valjda ce tu prekazatiMinistaR je napisao/la:Još uvijek, nažalost, nema. Ali, ne bi slagali na službenoj internet stranici Manchester Cityja. Osim toga, vijest da je potpisao prenijeli su redom: Sky Sports, DailyMail, The Sun, Guardian, Marca, AS, El Mundo Deportivo, Gazzetta, Fifa.com....hare30 je napisao/la:imali taj video gdje potpisje ja jos nevjerujem dok ne vidim
- schweinsteiger
- Kontakt:
- miralem444
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/manchest ... n_281.html
evo dzeke i ovdje u manchesteru...DZEKO SRETNNOOOOOOO MAESTRO FUDBALA...
evo dzeke i ovdje u manchesteru...DZEKO SRETNNOOOOOOO MAESTRO FUDBALA...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
nidjo_barca je napisao/la:He scores goals here
He scores goals there
He scores goals fu*king everywhere
Edin Dzeko city's ... Number 10
Malo Scholes, malo Torres i eto ti nove pjesme.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- miralem444
- Kontakt:
neznam jel dozvoljeno kopiro sam jedan komenttar sto je lijk ostavio na reprezentavija .net..svaka mu cast preprepredobar post..
Evo zasto;
NIKADA VISE dusmani Bosanski nece moci reci kako njihovi igraci (a mahom bosanski izdajnici) igraju u velikim klubovima a Bosanci u nekim osrednjim!
I Vjerovatno NIKADA VISE ili za mnogo mnogo godina dusmani Bosanski iz susjedstva se nece moci pohvaliti vecim transferom. Dzeko je hiebo mater svima i neka je (ko da sam i ja
. To jedino i zasluzuju jer su neljudi i smradovi koji samo gaje mrznju u svojim smrdljivim zlocinackim dusama i sire je medju medju normalnim ljudima.
U ovoj vrsti klikeranja zvanoj Fudbal odnosno Nogomet Bosna je apsultna super sila na Balkanu a oni nek igraju tenis i neki drugi ping pong jal nek skacu u vis ko cavke, ma nek rade ta im volja
.
edine vec si sad ikona legenda ponos ove zemlje ,zasluzio si ne ulicu po svojim imenom nego citav grad svaka ti cast maestro...
Evo zasto;
NIKADA VISE dusmani Bosanski nece moci reci kako njihovi igraci (a mahom bosanski izdajnici) igraju u velikim klubovima a Bosanci u nekim osrednjim!
I Vjerovatno NIKADA VISE ili za mnogo mnogo godina dusmani Bosanski iz susjedstva se nece moci pohvaliti vecim transferom. Dzeko je hiebo mater svima i neka je (ko da sam i ja
U ovoj vrsti klikeranja zvanoj Fudbal odnosno Nogomet Bosna je apsultna super sila na Balkanu a oni nek igraju tenis i neki drugi ping pong jal nek skacu u vis ko cavke, ma nek rade ta im volja
edine vec si sad ikona legenda ponos ove zemlje ,zasluzio si ne ulicu po svojim imenom nego citav grad svaka ti cast maestro...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Megamon
- Kontakt:
Jebbes zemlju koja nema Dzeku
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Slag'o me Džeko, nosi 10-ku 
- miralem444
- Kontakt:
Ljudi, probajte ponovo otvoriti city homepage, nema vijesti o dzeki, mozda je ono sinoc bilo hack aaa??
4-IN-A-ROW
Da je hack ukolnili bi vijest sa twittera i sa facebooka. Na oficijalnoj stranici na fejsu stoji vijest da je potpisao.
Ali kad vidim da stoji pored Šejka i Mancinia sa dresom u ruci, onda tek vjerujem
Ali kad vidim da stoji pored Šejka i Mancinia sa dresom u ruci, onda tek vjerujem
tako je kralju slazem se....vOluMme je napisao/la:Da je hack ukolnili bi vijest sa twittera i sa facebooka. Na oficijalnoj stranici na fejsu stoji vijest da je potpisao.
- Megamon
- Kontakt:
Mislim da su ukolinili taj textualni intevju jer planiraju u toku dana upload video intervju sa dodatnim slikama sa potpisa...vOluMme je napisao/la:Da je hack ukolnili bi vijest sa twittera i sa facebooka. Na oficijalnoj stranici na fejsu stoji vijest da je potpisao.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!